Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    18. Ožujak 2018. 22:30

Hahaha koji podatak. Ovo bit ce neko tesko istrazivanje bilo. Mislim da ti to veze s vezom nema koliko puta se seksate nego da se u pravom momentu. Probaj se ti seksat svaki mjesec 10 puta nakon O, pa neces nakon 8 mjeseci biti trudna nikako iako ces skupiti 80 odnosa, pa ni da to prakticiras cijeli zivot. Ako se sve poslozi kako treba dovoljan je samo 1 sex za trudnocu. Mi se trudimo cijeli mjesec biti aktivni izuzev dana kad je M jer nikad se ne zna kad O moze uraniti ili zakasniti, al ne samo zbog planiranja trudnoce vec jednostavno zelimo uzivat. 

• Venea
    18. Ožujak 2018. 22:32

Vidjet ćemo Dulcinela. Hvala ti, no ipak mislim da će doći... Izvještavati ću vas. Možda ima veze s tim što sam pila duphaston prošla dva mjeseca. 

Grizli
    18. Ožujak 2018. 22:43

Vanea do kojeg dana ciklusa si uzimala duphaston? 

Venea

Vidjet ćemo Dulcinela. Hvala ti, no ipak mislim da će doći… Izvještavati ću vas. Možda ima veze s tim što sam pila duphaston prošla dva mjeseca.

• Venea
    18. Ožujak 2018. 22:48

Ovaj ga ciklus nisam uzimala. Prijašnja dva jesam. Od 16dc. Dobila sam uredno na 31 dan nakon toga. 

• Pencil
    18. Ožujak 2018. 22:49

Grizli

Hahaha koji podatak. Ovo bit ce neko tesko istrazivanje bilo. Mislim da ti to veze s vezom nema koliko puta se seksate nego da se u pravom momentu. Probaj se ti seksat svaki mjesec 10 puta nakon O, pa neces nakon 8 mjeseci biti trudna nikako iako ces skupiti 80 odnosa, pa ni da to prakticiras cijeli zivot. Ako se sve poslozi kako treba dovoljan je samo 1 sex za trudnocu. Mi se trudimo cijeli mjesec biti aktivni izuzev dana kad je M jer nikad se ne zna kad O moze uraniti ili zakasniti, al ne samo zbog planiranja trudnoce vec jednostavno zelimo uzivat.

😂😅 A šta ćeš, bespuća interneta.. Reće neko lude li smo sa trakicama, praćenjem, osluškivanjem, ali to je zato jer PLANIRAMO trudnoću, jel tako cure? Uskoro ćemo se prebacit na neke druge teme šta kako u trudnoći, pa onda dojenje, zubići, pišanje, kakanje 😂 Can't wait 💟

• ANYMANY
    18. Ožujak 2018. 23:08

GRIZLI nažalost ona je jedini ginekolog u našem gradu, a pokriva i okolne gradove.

Pencil – iskreno neznam, ne brojim, a čak ne unosim ni u tablicu svaki put. Ali nije to neka velika brojka.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    18. Ožujak 2018. 23:28

Mene stalno muci iscjedak koji je sad pak prozirno bjelkast , a tjedan dana imala onaj zuti iliti suncani. Moram mijenjat dnevne uloske 3x dnevno.
    Definitivno mi je ovaj ciklus i ovaj PMS ili sta god to je ovaj mjesec totalno poludio. Ne uzimam nikakve tablete, nikad nisam pila nikakve pilule ma nista nista. Joj hvala sta postojite lakse je uz vas podijeliti sve .

Grizli
    18. Ožujak 2018. 23:35

Mala tajna u trudnoci je moguce imaf pojacan bijeli iscjedak i to od samog pocetka. 🤞🤞🤞🤞 pa nek je to onda taj sto ga ti sad imas

MalaTajna222
    18. Ožujak 2018. 23:40

Tnx draga na podrsci ali tu sam mogucnost iskljucila s obzirom na danasnji negativni test.koliko dugo ti radis na bebi?

18. Ožujak 2018. 23:48

A zene moje jeste se raspisale, ne mogu pohvatat sve 😀 al neka i bitno da ima pozitive i plusic, okozeleno cestitam, da sve bude u najboljem redu.❤
    Nemam nista pametno vam rec, ovaj mjesec idem bez trakica i pracenje plodnih dana, prolazimo kroz malo stresnu situaciju, pa ovaj mjesec priskacemo, al nema negative, stiže proljeće, sunce, Uskrs, kupila sam pitare za balkon, jedva čekam sadit cvijeće, pa novi posao, samo posložiti sebi u glavi pozitivu i život je lijep 😍😍😍😍😍 šaljem vam veliki zagrljaj sa pozitivnom vibrom, da nam proljece donese plusice 🌞🌞🌞🌞🌞❤❤❤❤❤❤
    Cure koje očekuju M, sretnooo i da ne dođe, da nam popravite ožujak 🤗🤗🤗🤗

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.