Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    03. Srpanj 2018. 22:30

Ajmeeeee 🤗🤗🤗🤗🤗
    Presretna sam kad vidim ovakve slikice !!!! Cestitke od srca 😍😍😍😍😍
    Koliko dugo si uzimala stimulaciju ovulacije ? Ako sam skontala ovaj najsretniji misec isla si bez icega ☺☺

03. Srpanj 2018. 22:34

Petra, iskrene čestitke,  mislim da si nam svima ulipsala dan! Sve najbolje  i puuuno zdravlja 😊

Mene danas pocelo bolit na lijevu stranu i malo sam bila napuhnuta, a lh trakica iste boje kao jucer pa mi nije bas jasno.. 

Petraaa
    03. Srpanj 2018. 22:49

Ana Donna hvala ti  fertil up je krenio piti prije 2 tjedna a l-carnitin smo uzeli one male ampule iz polleo sporta košta 15kn/kom i imaš za dva puta, mi smo uzeli 2 kom znači 4 puta je popio...spermiogram mu inače nije bio nešto loš, likvefakcija nas je patila u pravilu samo a sve ostalo je bilo manje-više u granicama normale ali na granici s astheno, znači malo su usporeni bili zbog te likvefakcije 
    MalaTajna hvala ti! stimulaciju smo probali samo jednom prije neka 3 mjeseca otprilike najmanju dozu Klomifena i onda smo trebali nastaviiti ali iskreno htjeli smo malo predahnuti tako da protekla 2 mjeseca i ovaj dobitni nisam nikakvu stimulaciju, pa smo mislili na jesen krenut ponovno s Klomifenom i inseminacijom, sad samo da se zadrži 
    Pina hvala ti!  jesi probala piškit više trakica tijekom dana u različito vrijeme?

Ana Donna
    03. Srpanj 2018. 23:32

Petraaa hvala na savjetu...mi se malo mučimo sa spermiogramom ali vjerujem da će bit bolje :) jesi uhvatila pik ovaj mjesec sa trakicom?
    Baš ću naručit taj l-karnitin, ne može škodit u svakom slučaju :) ma bit će sve ok, na proljeće ćeš držati svoju mrvicu 👶💕

Petraaa
    03. Srpanj 2018. 23:41

Iz tvojih usta u Božje uši 😇  ma super je taj l-carnitin i kaže muž da je fin, ko sokić 😉
    nisam imala više lh trakica pa nisam ali sam 10dc ujutro imala malo iscjedka i popodne me bolio lijevi jajnik neka 3-4 sata i prestalo pa pretpostavljam da je tad bila O, jedino mi je malo pretaman plus za tako rano, tako da možda sam i krivo odredila O, pojma nemam, tražit ću sutra doktoricu da betu izvadim pa da baš vidim 😁

Ana Donna
    03. Srpanj 2018. 23:45

Možda ti je onda bila koji dan ranije O, ali ženoo...to sad nije više ni bitno, imaš + i uskoro slatki trbuščić, zato uživaj 😘😘😘 

Petraaa
    03. Srpanj 2018. 23:55

Hahaha probat ću 😘😘😘😘

darliv
    04. Srpanj 2018. 06:49

Petraaa iskrene čestitke 💓💓💓💓 kako se volim probuditi citajuci nove plusice 🤗 bas mi je drago da vam je uspjelo 😊

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Grizli
    04. Srpanj 2018. 07:31

Ana Donna

Petraaahvala na savjetu…mi se malo mučimo sa spermiogramom ali vjerujem da će bit bolje :) jesi uhvatila pik ovaj mjesec sa trakicom?
    Baš ću naručit taj l-karnitin, ne može škodit u svakom slučaju :) ma bit će sve ok, na proljeće ćeš držati svoju mrvicu 👶💕

Imas u Polleo sport za kupiti u tekucini l-carnitine moj muz pije to vec mjesecim bas zato sto mu je spermiogram ocajan. Jeftinije je uzet vecu bocu jer ampule su skupe, a ako je problem spermiograma treba ipak malo duze da odreagira i dovede to u red. Pravi se ko sok. Ili druga opcija su kao cedevita bomboni od limuna kiselkasti tabletice koje se kupe u decathlonu. U svakom slucaju ne moze skoditi ako to uzima. Oprosti na pitanju al jesu mu prespori ili ih ima premalo? Pitam jer o nalazu ovisi i redovitost odnosa u vrijeme O.

Petraaa
    04. Srpanj 2018. 07:43

Aurora, darliv puno vam hvala cure, bilo bi lijepo da se nastavi niz danas 🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.