Ajmeeeee 🤗🤗🤗🤗🤗
Presretna sam kad vidim ovakve slikice !!!! Cestitke od srca 😍😍😍😍😍
Koliko dugo si uzimala stimulaciju ovulacije ? Ako sam skontala ovaj najsretniji misec isla si bez icega ☺☺
Petra, iskrene čestitke, mislim da si nam svima ulipsala dan! Sve najbolje i puuuno zdravlja 😊
Mene danas pocelo bolit na lijevu stranu i malo sam bila napuhnuta, a lh trakica iste boje kao jucer pa mi nije bas jasno..
Ana Donna hvala ti fertil up je krenio piti prije 2 tjedna a l-carnitin smo uzeli one male ampule iz polleo sporta košta 15kn/kom i imaš za dva puta, mi smo uzeli 2 kom znači 4 puta je popio...spermiogram mu inače nije bio nešto loš, likvefakcija nas je patila u pravilu samo a sve ostalo je bilo manje-više u granicama normale ali na granici s astheno, znači malo su usporeni bili zbog te likvefakcije
MalaTajna hvala ti! stimulaciju smo probali samo jednom prije neka 3 mjeseca otprilike najmanju dozu Klomifena i onda smo trebali nastaviiti ali iskreno htjeli smo malo predahnuti tako da protekla 2 mjeseca i ovaj dobitni nisam nikakvu stimulaciju, pa smo mislili na jesen krenut ponovno s Klomifenom i inseminacijom, sad samo da se zadrži
Pina hvala ti! jesi probala piškit više trakica tijekom dana u različito vrijeme?
Petraaa hvala na savjetu...mi se malo mučimo sa spermiogramom ali vjerujem da će bit bolje :) jesi uhvatila pik ovaj mjesec sa trakicom?
Baš ću naručit taj l-karnitin, ne može škodit u svakom slučaju :) ma bit će sve ok, na proljeće ćeš držati svoju mrvicu 👶💕
Iz tvojih usta u Božje uši 😇 ma super je taj l-carnitin i kaže muž da je fin, ko sokić 😉
nisam imala više lh trakica pa nisam ali sam 10dc ujutro imala malo iscjedka i popodne me bolio lijevi jajnik neka 3-4 sata i prestalo pa pretpostavljam da je tad bila O, jedino mi je malo pretaman plus za tako rano, tako da možda sam i krivo odredila O, pojma nemam, tražit ću sutra doktoricu da betu izvadim pa da baš vidim 😁
Možda ti je onda bila koji dan ranije O, ali ženoo...to sad nije više ni bitno, imaš + i uskoro slatki trbuščić, zato uživaj 😘😘😘
Petraaa iskrene čestitke 💓💓💓💓 kako se volim probuditi citajuci nove plusice 🤗 bas mi je drago da vam je uspjelo 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Petraaahvala na savjetu…mi se malo mučimo sa spermiogramom ali vjerujem da će bit bolje :) jesi uhvatila pik ovaj mjesec sa trakicom?
Baš ću naručit taj l-karnitin, ne može škodit u svakom slučaju :) ma bit će sve ok, na proljeće ćeš držati svoju mrvicu 👶💕
Imas u Polleo sport za kupiti u tekucini l-carnitine moj muz pije to vec mjesecim bas zato sto mu je spermiogram ocajan. Jeftinije je uzet vecu bocu jer ampule su skupe, a ako je problem spermiograma treba ipak malo duze da odreagira i dovede to u red. Pravi se ko sok. Ili druga opcija su kao cedevita bomboni od limuna kiselkasti tabletice koje se kupe u decathlonu. U svakom slucaju ne moze skoditi ako to uzima. Oprosti na pitanju al jesu mu prespori ili ih ima premalo? Pitam jer o nalazu ovisi i redovitost odnosa u vrijeme O.
Aurora, darliv puno vam hvala cure, bilo bi lijepo da se nastavi niz danas 🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji