Cure, cestitam svima na plusicima!
Mini, sretno sa štitnjačom, dr Punda je voditelj nuklearne medicine na Firulama, vec sam ga spomenila kao najboljeg tireologa, nadam se da ce te on dopast! Samo no stress!
Evo i moj danasnji lh test, molim tumacenje od nekog iskusnijeg 😂 danas mi je 16dc, ovulaciju ocekujem u nedjelju, ali s obzirom na ovaj test mozda dode i prije? Da sada nastavim svaki dan testirati? Prosli test je bio u petak i negativan.
Evo i moj danasnji lh test, molim tumacenje od nekog iskusnijeg 😂 danas mi je 16dc, ovulaciju ocekujem u nedjelju, ali s obzirom na ovaj test mozda dode i prije? Da sada nastavim svaki dan testirati? Prosli test je bio u petak i negativan.
Probaj tako kako si napisala, ali nek ti testiranje bude uvijek približno u isto vrijeme. Kad sam se ja testirala trebalo mi je otprilike 3 do 4 dana da dođem od ove tvoje nijanse do ful pozitivne trakice. Mada sam ja koristila drugu vrstu trakica s ebaya odnosno njuškala.
Monika, puuuno hvala 😊 ova nijansa na tvojoj slici znaci da je ovulacija u sljedecih 12-36 sati?
Dobro jutro drage ženice 😊 pisala sam krajem 4og mj vezano za Duphaston terapiju koju sam pila radi unormaliziranja ciklusa koji je trajao od 24-42 dana, nakon što mi je uz terapiju opet kasnila M i to 5 dana ponadala sam se da kasni radi T. No nije, vještica je odlučila doći i od tog mj sam odlučila prestati piti terapiju na svoju ruku jer i ovako se nisam baš ok osjećala s njom. Eh sad, zadnji dan M je bio 29.05. ( ciklus od 36 dana ) prema tom ciklusu je danas trebala doći, no kako se kod mene ne zna odlučila sam raditi test eto čisto da se ne nadam. I evo testa
Nadam se da vidite što i ja i nadam se da je to to, makar me strah jer me boli kao da ću svakog trena dobiti. Oprostite na dugom postu, no od straha ne znam kud bih sama sa sobom 😓
Draga cestitam ti od ❤️. Ako te mogu pitat sta je bio problem pa ti je dala duphaston. Meni je sad nakon nalaza hormona dala duphaston da pijem od 14.do 26.dana ciklusa
Hvala ti 😘 strah me jer imam osjecaj da cu dobit i tek cu za nekih tj dana ici kod pa se ne zelim veselit da se opet ne razocaram. Ja sam ti pila Duphaston jer sam rekla da radimo na bebi i da mi je tesko pratiti O kad su mi ciklusi od 24-42 dana i onda mi je dala terapiju od 11. dana ciklusa do 25. po dvije na dan. I normaliziralo se i trajalo je 28 dana, no 3 mj nakon je dosla nakon 33 dana, i to je navodno ok, no ja sam si pomislila kako opet se nesto cudno dogada i s terapijom pa sam prestala piti na svoju ruku. Prijateljica nije imala po 2 mj M i s Duphastonom joj se reguliralo i sad je ok.
Ja 7 idem vaditi hormone,na kontrolu pa cemo vidjeti sta dalje.
Draga u cemu je problem?? Nisam upratila. Tena cestitke ❤️
7 meseci pokusavamo. U maju izostala M. Ja se bas ponadala. Ipak samo infekcija. Pijemo i ja i dragi nedelju dana orvagil i ja 12dana vaginalete. Tako da ovaj mesec ne mozemo ni pokusavati. Inace mi je M do maja uvijek redovna. 31 dan. Sad se to pobrkalo. 22 dan ciklusa mi rekao da vadim hormone i onda da vidimo sta dalje.
Monika, puuuno hvala 😊 ova nijansa na tvojoj slici znaci da je ovulacija u sljedecih 12-36 sati?
Pina ovisno o trakicama, negdje u uputstvima piše 12 do 24, negdje do 36 h. Ali gledaj, ovo što mi testiramo u urinu je zapravo stanje hormona od par sati ranije pa bi se ja vodila ovom računicom od 12 do 24 sata. S tim da bi bilo dobro imati odnos dan prije O da spermići budu na ratnom položaju kada folikul pukne i jajna stanica krene put jajovoda. Možda ne uspijete od prve, nemoj se odmah obreshrabriti. Teško je sve istempirati kako spada. Otprilike je mogućnost za trudnoću svaki mjesec od 20 do 30 % kod zdrave fertilne žene, ovisno o članku koji sam čitala. Nama je uspjelo nakon 6mj. Svaki mjesec bi potonula kad bi dobila M. Sad strepim da s trudnoćom sve prođe u redu, da bebač raste i bude zdrav. Ona slikica ti je iz mog dobitnog ciklusa.🤗
Lena cestitam! Pina sretno i da nam javljas plus uskoro 😉! Mini ajde nek si krenula rijesiti stitnjacu to je super. Mislim da ako taj dr sto ga spominje Pina radi na kbc onda ti kod narucivanja imas pravo traziti da ides kod njega. Ja uvijek koristim to ako znam kod koga zelim ici bez obzira dal je to Rijeka ili Zg bila. Ostalim curama svima sretno, ne stignem vas sve popratiti i popamtit valjda nisam nesto bitno izostavila. Ja sam se nakon duuugo vremena napokon vratila na poslu fizickom dijelu rada i preporodila sam se. Ubise me onaj ured vise. Taman dosla kad je najvise posla pa cijele dana sam na poslu tako da nis ne stizem, al dobro mi dodje da odmorim glavu od svega.
Pina ovisno o trakicama, negdje u uputstvima piše 12 do 24, negdje do 36 h. Ali gledaj, ovo što mi testiramo u urinu je zapravo stanje hormona od par sati ranije pa bi se ja vodila ovom računicom od 12 do 24 sata. S tim da bi bilo dobro imati odnos dan prije O da spermići budu na ratnom položaju kada folikul pukne i jajna stanica krene put jajovoda. Možda ne uspijete od prve, nemoj se odmah obreshrabriti. Teško je sve istempirati kako spada. Otprilike je mogućnost za trudnoću svaki mjesec od 20 do 30 % kod zdrave fertilne žene, ovisno o članku koji sam čitala. Nama je uspjelo nakon 6mj. Svaki mjesec bi potonula kad bi dobila M. Sad strepim da s trudnoćom sve prođe u redu, da bebač raste i bude zdrav. Ona slikica ti je iz mog dobitnog ciklusa.🤗
Puno ti hvala na detaljnom objasnjenju! Ovo nam je drugi ciklus pokusavanja iako ja prizeljkujem da se dogodi već odavno 😊 brine me jedino to sto sam operirala endometriozu prije 5 godina, ali nadam se da to nece stvarati problem. Veci je problem sto sam ja uzasno nestrpljiva :) jesi li ti od pocetka pokusavanja koristila trakice? Želim ti puno zdravlja i da sve prode u redu s bebacem!
*grizli* , puno hvala 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji