Neznam dali mi se pričinjava al ja sam vidkjela svijetlo rozu crtu. Nisam mogla izdržat pa napravila test nakon povratka s posla, i obružala se sa dva za sutra za svaki slučaj ;)
Ruke mi se tresu pa mi svaka slika tako ispadne :) ponovit ću ja test ujutro ako vještica ne dođe a iskreno se nadam i vjerujem da neće
Helena, zao mi je, ali to je negativan test Ta crta koja se treba videti je par mm udaljena od kontrolne. Ugl, mozda je rano, a i nije prva jutarnja... Probaj sutra ponovo! 🤞
url=https://lilypie.com]
Tata moram da te poslušam nema druge!! 😉😘
hellena isto mislim da gledas na krivom mjestu, puno blize ovoj testnoj ti treba biti crtica pa mi ovo izgleda trenutno negativno ali moguce da si uranila s testiranjem, koji ti je dc? vidi gdje je ta crta na mom, mislim da ti gledas dio gdje se papir spaja s trakicom pa ti je taj spoj roza
29 dan mi je, sad i ja isla provjeravat i skuzila da je to taj spoj. Eto šta ti je mozak i prevelika želja :(
29 dan mi je, sad i ja isla provjeravat i skuzila da je to taj spoj. Eto šta ti je mozak i prevelika želja :(
Hoce to tako, ne sekiraj se...mozda ti je O bila malo kasnije pa ne moze jos pokazati, pricekaj dan-dva pa ponovo ako ne dode M 😉
Hellena 1989, u pravu su Tata i Petra, to je negativno. 😢
Koliko ti inače traju ciklusi, koji je dpo?
Evo vratila sam se.
Iskreno, trebao mi je odmor. Nisam pratila forum, ni ništa po netu, kao što imam običaj s ovom ludom glavom sve proučavati. 🤦🏻♀️
Jednostavno me previše pogodila situacija da sam bila sigurna s onim testovima da su crtice tu, i na kraju ništa.
Danas mi je 7.dc i idem dalje. Od sutra opet lh trakice i ostalo...
Aurora, Preseed lubrikant ima odlicne recenzije i mozda je najbolja ideja da ga nabavis, ako vam treba. Ali nadajmo se da ce biti + ovaj mjesec!
Tata i Svjesna tako je lijepo vidjeti ove stickere ispod vasih postova, kako bebice napreduju, divno!!! 😀
Petraaa čestitam! Ovo je već debelo taman crtica, možda je o bila ranije! 😀
Sretno svima! Grizli, i čekaš do rujna, ali svejedno se trudite? 😀
Ee zaboravih pitat, jeli ima neko iskustva s povisenom razinom B12 vitamina? Pijem Prenatal i folnu, pa neznam jesam se mozda predozirala vitaminima 😂😘Puno pozdrava svima! Nadam se da ce nam ovo lijeto donijeti more plusića 😀 Ili drugih crtica 👀🎀
Ciklusi mi traju 28 dana, a danas je točno 14 dan od O. Vidjet ću šta će sutra pokazat test. Ako opet negativno odustajem na neko vrijeme jer mi dragi sad na terenu i dolazi samo vikendom na dan ili 2 kući i teško da ćemo uspjevat pokrivat plodne dane. Već sam sad razočarana i ljuta na samu sebe jer sam se ponadala iako sam sama sebi obećala da ću bit opuštena i ne toliko uzimat k srcu ako test bude negativan
Cure, pitanje.. u kojem slucaju je moguce da je lh trakica svijetlija nego jucer, a ovulaciju ocekujem tek u nedjelju? Jel moguce zato sto nije bas bio pun mjehur? Probat cu opet veceras... ne znam kako izgleda to kad prode ovulacija, bude li trakica postepeno svjetlija ili odmah negativna? Jer sam sinoc i jutros osjecala te bolove u lijevoj strani, a zadnji test prije ovog danas sam radila jucer popodne, i nije izgledalo kao pik. Hvala na odgovoru unaprijed!
Sortiraj odgovore
Najstariji