Bqbyq sve do 85 je u redu. Tako da to je dobar nalaz i O je sigurna bila.
Ana Donna mala kolicina i te kako moze biti zbog onih uvijeta u kojima to daju. Moja preporuka ti je razmak izmedju odnosa 3 dana. I nama su to rekli kad je imao smanjenu kolicnu muz pa stvarno kad je imao pauzu 3 ili jos bolje 4 dana kolicina je bila dupla od potrebnog minimuma.
Anymany zelim ti puno uspjeha i da se opustis i gle nikad se ne znam mozda se samo jednostavno dogodi.

hvalaaa cure!!!
svjesna prva trudnoća mi je ovo, nazvala sam danas doktoricu rekla mi je samo neka krenem s andolom i pijem zasad folnu ali popodne ću kupit prenatal pa ću njega piti a sutra idem do nje pa ćemo obaviti krv, urin i ostalo i naručiti se za prvi pregled vjerojatno krajem 7.mj ili početkom 8. prije nego odem na more
tata ni baba Vanga ti nije ravna hahahhahhaahaha pijem zasad folnu ali krenut ću s prenatalom od sutra..ma muž bio kraj mene zaspao i ja reko dosadno mi idem se popiškit na kineza kad ih već imam pa ako je minus barem ću prije procurit kad ono plus u roku sec tako da nisam izdržala a da ga ne probudim, teško mi bilo šutit, em sam se rasplakala em sam se tresla i da nisam rekla skužio ali ja bi na guzicu propričala...e sad nikome drugom nismo rekli čak ni starcima, čekamo potvrdu od gin pa ćemo onda samo njima reći a drugima tek tamo poslije 12 tjedana ako naravno doguramo dotle i ako sve bude u redu
babyq mislim da ti je to u redu, moj je bio i niži, oko 38 i sve je ok bilo
Petra čestitam od srca,
Joooj cure moram podijeliti s vama Al zadnjih dana me nešto bas muci, onaj osjećaj želje za trudnoćom i neispunjenoati jer se ništa još ne događa... kako ste se vi rješavali toga?
Dragi mi je na brodu pa mi je nekako još gore jer ne mogu trenutno razgovarat s njim kao sto inače o svemu razgovaramo.
Niko sretniji od mene da se i dogodi trudnoća kad se vrati
babyq mislim da ti je to u redu, moj je bio i niži, oko 38 i sve je ok bilo
Baby i moj je 38 bio prosli ciklus, i gin je rekla dobar dobar 😉
Kada,se vadi beta igdje?Zagreb
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Petra čestitam od srca,
Joooj cure moram podijeliti s vama Al zadnjih dana me nešto bas muci, onaj osjećaj želje za trudnoćom i neispunjenoati jer se ništa još ne događa… kako ste se vi rješavali toga?
Dragi mi je na brodu pa mi je nekako još gore jer ne mogu trenutno razgovarat s njim kao sto inače o svemu razgovaramo.
Niko sretniji od mene da se i dogodi trudnoća kad se vrati
Tockice 😊 imam sina od skoro 11 g i prije 2 mj se odlucimo na jos jednu bebicu evo sad je 2 mj kako pokusavamo i nadam se da ce se uskoro desiti + 😊 Drzim ti fige da uskoro ugledas + na testu 😊
Pa naravno, kako njemu da ne kazes Petra?☺️ Divno, zaista. Ja evo deseta nedelja, i dalje samo folnu uzimam. Rekla mi do drugog trimestra, pa neki prenatal cemo. Ja idem sutra na kontrolu. Inace, ja sam rekla najblizima. Bratu, snajki, kumovima... I u najgorem scenariju, imala bih njohovu podrsku. Zaista ne verujem u te uroke i baksuze i da se mora cutati o T. Ako mozes izdrzati i ako mislis da je tako bolje, naravno. Ali necu da cujem vise to AKO dodjemo dotle, ok?? Zato sto cete doci do 40 nedelja naravno. I zato sto ovde samo pozitivno mislimo. 🙏🙏🙏😊❤️

url=https://lilypie.com]
Curama sto su ugledale plusice zelim uspjesnu i mirnu trudnocu ❤️ i nama ostalima sta se trudimo da sto prije i mi budemo u blaženom stanju ❤️sutra iden se naruciti za pregled za stitnjacu a u poonedljak u privatnika pa da viidmo sta ce on reci. Stvari su zavrsile.. Kupila san trakice pa cu poceti pratiiti tamo od 14.ili15.dana

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji