Bqbyq sve do 85 je u redu. Tako da to je dobar nalaz i O je sigurna bila.
Ana Donna mala kolicina i te kako moze biti zbog onih uvijeta u kojima to daju. Moja preporuka ti je razmak izmedju odnosa 3 dana. I nama su to rekli kad je imao smanjenu kolicnu muz pa stvarno kad je imao pauzu 3 ili jos bolje 4 dana kolicina je bila dupla od potrebnog minimuma.
Anymany zelim ti puno uspjeha i da se opustis i gle nikad se ne znam mozda se samo jednostavno dogodi.
hvalaaa cure!!!
svjesna prva trudnoća mi je ovo, nazvala sam danas doktoricu rekla mi je samo neka krenem s andolom i pijem zasad folnu ali popodne ću kupit prenatal pa ću njega piti a sutra idem do nje pa ćemo obaviti krv, urin i ostalo i naručiti se za prvi pregled vjerojatno krajem 7.mj ili početkom 8. prije nego odem na more
tata ni baba Vanga ti nije ravna hahahhahhaahaha pijem zasad folnu ali krenut ću s prenatalom od sutra..ma muž bio kraj mene zaspao i ja reko dosadno mi idem se popiškit na kineza kad ih već imam pa ako je minus barem ću prije procurit kad ono plus u roku sec tako da nisam izdržala a da ga ne probudim, teško mi bilo šutit, em sam se rasplakala em sam se tresla i da nisam rekla skužio ali ja bi na guzicu propričala...e sad nikome drugom nismo rekli čak ni starcima, čekamo potvrdu od gin pa ćemo onda samo njima reći a drugima tek tamo poslije 12 tjedana ako naravno doguramo dotle i ako sve bude u redu
babyq mislim da ti je to u redu, moj je bio i niži, oko 38 i sve je ok bilo
Petra čestitam od srca,
Joooj cure moram podijeliti s vama Al zadnjih dana me nešto bas muci, onaj osjećaj želje za trudnoćom i neispunjenoati jer se ništa još ne događa... kako ste se vi rješavali toga?
Dragi mi je na brodu pa mi je nekako još gore jer ne mogu trenutno razgovarat s njim kao sto inače o svemu razgovaramo.
Niko sretniji od mene da se i dogodi trudnoća kad se vrati
babyq mislim da ti je to u redu, moj je bio i niži, oko 38 i sve je ok bilo
Baby i moj je 38 bio prosli ciklus, i gin je rekla dobar dobar 😉
Kada,se vadi beta igdje?Zagreb
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Petra čestitam od srca,
Joooj cure moram podijeliti s vama Al zadnjih dana me nešto bas muci, onaj osjećaj želje za trudnoćom i neispunjenoati jer se ništa još ne događa… kako ste se vi rješavali toga?
Dragi mi je na brodu pa mi je nekako još gore jer ne mogu trenutno razgovarat s njim kao sto inače o svemu razgovaramo.
Niko sretniji od mene da se i dogodi trudnoća kad se vrati
Tockice 😊 imam sina od skoro 11 g i prije 2 mj se odlucimo na jos jednu bebicu evo sad je 2 mj kako pokusavamo i nadam se da ce se uskoro desiti + 😊 Drzim ti fige da uskoro ugledas + na testu 😊
Pa naravno, kako njemu da ne kazes Petra?☺️ Divno, zaista. Ja evo deseta nedelja, i dalje samo folnu uzimam. Rekla mi do drugog trimestra, pa neki prenatal cemo. Ja idem sutra na kontrolu. Inace, ja sam rekla najblizima. Bratu, snajki, kumovima... I u najgorem scenariju, imala bih njohovu podrsku. Zaista ne verujem u te uroke i baksuze i da se mora cutati o T. Ako mozes izdrzati i ako mislis da je tako bolje, naravno. Ali necu da cujem vise to AKO dodjemo dotle, ok?? Zato sto cete doci do 40 nedelja naravno. I zato sto ovde samo pozitivno mislimo. 🙏🙏🙏😊❤️
url=https://lilypie.com]
Curama sto su ugledale plusice zelim uspjesnu i mirnu trudnocu ❤️ i nama ostalima sta se trudimo da sto prije i mi budemo u blaženom stanju ❤️sutra iden se naruciti za pregled za stitnjacu a u poonedljak u privatnika pa da viidmo sta ce on reci. Stvari su zavrsile.. Kupila san trakice pa cu poceti pratiiti tamo od 14.ili15.dana
Sortiraj odgovore
Najstariji