Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    04. Srpanj 2018. 12:07

Bqbyq sve do 85 je u redu. Tako da to je dobar nalaz i O je sigurna bila.
    Ana Donna mala kolicina i te kako moze biti zbog onih uvijeta u kojima to daju. Moja preporuka ti je razmak izmedju odnosa 3 dana. I nama su to rekli kad je imao smanjenu kolicnu muz pa stvarno kad je imao pauzu 3 ili jos bolje 4 dana kolicina je bila dupla od potrebnog minimuma. 
    Anymany zelim ti puno uspjeha i da se opustis i gle nikad se ne znam mozda se samo jednostavno dogodi. 

Petraaa
    04. Srpanj 2018. 13:05

hvalaaa cure!!! 
    svjesna prva trudnoća mi je ovo, nazvala sam danas doktoricu rekla mi je samo neka krenem s andolom i pijem zasad folnu ali popodne ću kupit prenatal pa ću njega piti  a sutra idem do nje pa ćemo obaviti krv, urin i ostalo i naručiti se za prvi pregled vjerojatno krajem 7.mj ili početkom 8. prije nego odem na more 
    tata ni baba Vanga ti nije ravna hahahhahhaahaha  pijem zasad folnu ali krenut ću s prenatalom od sutra..ma muž bio kraj mene zaspao i ja reko dosadno mi idem se popiškit na kineza kad ih već imam pa ako je minus barem ću prije procurit kad ono plus u roku sec  tako da nisam izdržala a da ga ne probudim, teško mi bilo šutit, em sam se rasplakala em sam se tresla i da nisam rekla skužio ali ja bi na guzicu propričala...e sad nikome drugom nismo rekli čak ni starcima, čekamo potvrdu od gin pa ćemo onda samo njima reći a drugima tek tamo poslije 12 tjedana ako naravno doguramo dotle i ako sve bude u redu 

Petraaa
    04. Srpanj 2018. 13:07

babyq mislim da ti je to u redu, moj je bio i niži, oko 38 i sve je ok bilo

Babyq
    04. Srpanj 2018. 13:14

Hvala cure

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

tockica1
    04. Srpanj 2018. 13:29

Petra čestitam od srca, 

Joooj cure moram podijeliti s vama Al zadnjih dana me nešto bas muci, onaj osjećaj želje za trudnoćom i neispunjenoati jer se ništa još ne događa... kako ste se vi rješavali toga? 
    Dragi mi je na brodu pa mi je nekako još gore jer ne mogu trenutno razgovarat s njim kao sto inače o svemu razgovaramo. 

Niko sretniji od mene da se i dogodi trudnoća kad se vrati 

MalaTajna222
    04. Srpanj 2018. 13:44

Petraaa

babyq mislim da ti je to u redu, moj je bio i niži, oko 38 i sve je ok bilo

Baby i moj je 38 bio prosli ciklus, i gin je rekla dobar dobar 😉

Babyq
    04. Srpanj 2018. 13:51

Kada,se vadi beta igdje?Zagreb

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• slatkica89
    04. Srpanj 2018. 13:52

tockica1

Petra čestitam od srca,

Joooj cure moram podijeliti s vama Al zadnjih dana me nešto bas muci, onaj osjećaj želje za trudnoćom i neispunjenoati jer se ništa još ne događa… kako ste se vi rješavali toga?
    Dragi mi je na brodu pa mi je nekako još gore jer ne mogu trenutno razgovarat s njim kao sto inače o svemu razgovaramo.

Niko sretniji od mene da se i dogodi trudnoća kad se vrati

Tockice 😊 imam sina od skoro 11 g i prije 2 mj se odlucimo na jos jednu bebicu   evo sad je 2 mj kako pokusavamo i nadam se da ce se uskoro desiti + 😊 Drzim ti fige da uskoro ugledas + na testu 😊

tata_me_zove_zlato
    04. Srpanj 2018. 14:16

Pa naravno, kako njemu da ne kazes Petra?☺️ Divno, zaista. Ja evo deseta nedelja, i dalje samo folnu uzimam. Rekla mi do drugog trimestra, pa neki prenatal cemo. Ja idem sutra na kontrolu. Inace, ja sam rekla najblizima. Bratu, snajki, kumovima... I u najgorem scenariju, imala bih njohovu podrsku. Zaista ne  verujem u te uroke i baksuze i da se mora cutati o T. Ako mozes izdrzati i ako mislis da je tako bolje, naravno. Ali necu da cujem vise to AKO dodjemo dotle, ok?? Zato sto cete doci do 40 nedelja naravno. I zato sto ovde samo pozitivno mislimo. 🙏🙏🙏😊❤️

url=https://lilypie.com]

MiniCooper26
    04. Srpanj 2018. 15:08

Curama sto su ugledale plusice zelim uspjesnu i mirnu trudnocu ❤️ i nama ostalima sta se trudimo da sto prije i mi budemo u blaženom stanju ❤️sutra iden se naruciti za pregled za stitnjacu a u poonedljak u privatnika pa da viidmo sta ce on reci. Stvari su zavrsile.. Kupila san trakice pa cu poceti pratiiti tamo od 14.ili15.dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.