Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petraaa
    03. Srpanj 2018. 21:14

Drage moje..moj imstinkt nije mi dao mira i popiskila sam kineza i mojoj sreci nema kraja!!! Nakon 10 dugih mjeseci docekala sam i ja da vidim ovo na 13dpo, recite mi da ne sanjam!!!!!!

Ena1989
    03. Srpanj 2018. 21:18

Petra čestitke! Ja vidim i drugu crtu :) 💪❤❤❤

Grizli
    03. Srpanj 2018. 21:48

Petraaaa... cestitam draga! ovo je pluscina i pol za tako rano. bas si me razveselila. 

Cloud
    03. Srpanj 2018. 21:48

Draga Petraaa, cestitam ti od 💛

Ne sanjas jer i ja vidim isto sto i ti 😍

Petraaa
    03. Srpanj 2018. 21:49

Morala sam potvrdit jos jednom s Clearblue..u roku sekunde i na kinezu i na ovom!! Boze koji osjecaj, samo da nasa sreca potraje i da mrvica ostane tu gdje je 😁😁😁😁😁

Petraaa
    03. Srpanj 2018. 21:50

Zene moje hvala vam od ❤

Grizli
    03. Srpanj 2018. 21:53

draga smiri se i uživaj sad cilj je postignut. mrvica je tu i nece nigdje ici nema jos nogice . javi se gin da ti da termin za prvi uzv i pregled i do onda lagano samo, bez napora, puno tekucine, sto manje stresa, zdravo jesti, piti folnu obavezno svaki dan i to je to... 

_svjesna
    03. Srpanj 2018. 22:03

Petraaa pa cestitke, prirodni ciklus bez stimulacije ovulacije!!! Kad se hoce, hoce. Tako mi je drago. 🤗

Petraaa
    03. Srpanj 2018. 22:21

Jooj grizli prstim od adrenalina sad hhahahaha sutra cu se cut sa svojom gin 😉
    Svjesna pa da eto nece to kad mi hocemo nego kad ono hoce hahah 😁
    Inace imali smo malu pomoc, muz je pio zadnja 2 tjedna fertil up i l-karnitin u tekucem obliku, onaj iz polleo sporta, 4 dana prije O a ja sam pila pivski kvasac za kozu, kosu i nokte i klasika folacin neka 3 tjedna i to je to...simptoma nekih nema eto sumnjivo mi je jedino bilo sto je izostao spotting, grudi bole kao i uvijek u pms, nikakva razlika, temp jedino stoji na 37,2 .. iii daaa ono glavno NISAM bila opustena i mislila sam na to kao i uvijek i muzu je na poslu bio protekli period stresniji nego inace ali eto nesto se poslozilo i cudo se dogodilo!! Sad s nestrpljenjem hellena ocekujemo tvoj ujutro 🤞🤞🤞🤞🤞

Ana Donna
    03. Srpanj 2018. 22:30

Petraaa čestitaaammm od srca 💕 koji lijepi plus, sad lijepo uživaj ....
    Već duže vrijeme razmišljam mužu uzet taj l-carnitin...koliko dugo pije fertil up? 
    Ajmeee baš sam sretna za tebe, samo polako, sve će bit dobro 👶😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.