Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    04. Srpanj 2018. 07:49

Aurora ako koristite lubrikant ponekad mozda ne bi bilo lose ti koristit onda Preseed naruci preko weba jer to je jedini sto ja znam koji cak pomaze zacecu, slici plodnoj sluzu. 

_svjesna
    04. Srpanj 2018. 07:54

Petraaa je li ti prva trudnoca? Uzimas kakve lijekove, kad ces na pregled? 

tata_me_zove_zlato
    04. Srpanj 2018. 08:34

Znaci, ZNALA SAM! !! Petra, toliko sam srecna zbog vas... ❤️❤️💕Ne brini, sve je ok, sad se gura tamo u zid materice😊 Pijes folnu? Joj, nisam ocekivala sinoc, pa nisam ulazila. Bas lepo jutro. 

url=https://lilypie.com]

Ana Donna
    04. Srpanj 2018. 09:09

Grizli

Ana Donna

Petraaahvala na savjetu…mi se malo mučimo sa spermiogramom ali vjerujem da će bit bolje :) jesi uhvatila pik ovaj mjesec sa trakicom?
    Baš ću naručit taj l-karnitin, ne može škodit u svakom slučaju :) ma bit će sve ok, na proljeće ćeš držati svoju mrvicu 👶💕

Imas u Polleo sport za kupiti u tekucini l-carnitine moj muz pije to vec mjesecim bas zato sto mu je spermiogram ocajan. Jeftinije je uzet vecu bocu jer ampule su skupe, a ako je problem spermiograma treba ipak malo duze da odreagira i dovede to u red. Pravi se ko sok. Ili druga opcija su kao cedevita bomboni od limuna kiselkasti tabletice koje se kupe u decathlonu. U svakom slucaju ne moze skoditi ako to uzima. Oprosti na pitanju al jesu mu prespori ili ih ima premalo? Pitam jer o nalazu ovisi i redovitost odnosa u vrijeme O.

Grizli hvala na savjetu :) on ti ima oligozoospermiju, količina mu bila u zadnjem nalazu 4,5 milijuna od preporučenih prema WHO  50 milijuna, ono uglavnom loše, pokretljivost mu iznad 55%...iako ta količina može zavisit od te nervoze što ga pere, u toj sobici..jer doma bude ono bolja situacija ☺️ 

Babyq
    04. Srpanj 2018. 09:17

Petra čestitam.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Lena08
    04. Srpanj 2018. 09:35

Cestitam Petra :D i zelim ti urednu trudnocu :) :) 

tata_me_zove_zlato
    04. Srpanj 2018. 09:56

Petra, jesi li rekla muzicu ili priredjujes neko specijalno iznenadjenje?
    ☺️❤️

url=https://lilypie.com]

• slatkica89
    04. Srpanj 2018. 11:34

Petra cestitam ❤❤❤❤ Hellena cekamo te 😍

• ANYMANY
    04. Srpanj 2018. 11:48

Pozdrav cure moje, vidim da ima jako jako puno trudnica i baš mi je drago zbog svake od vas. Ne brinite ništa, samo polako i sve će biti u redu.
    Baš mi je jučer na fejsu iskočila slika jedne poznanice koja je izgubila nekoliko trudnoća, imala je dosta problema sa time svime, i napokon je ostala trudna, kad jučer gledam ona već pred porod. Vrijeme ide kao ludo.
    Pa da čujem, koliko brojite i šta ima novo?

Kod mene nema ništa, prekjučer sam pila zadnji dan Duphastone i sad čekam menstruaciju. Pa idući ciklus ponovo.
    Sutra idem potpisati ugovor za posao, a počinjem raditi u 9om mjesecu.
    Naši planovi su trenutno stali, a s obzirom da moje zdravlje nije kako treba, ne pada mi to baš teško. Puno sam razmišljala ove dane i nekako došla do zaključka da ćemo probati za koju godinu. Kad se zdravlje sredi, i kad ipak budem radila neko vrijeme. Ovo mi je posao za stalno, miran, do mirovine, i nekako mislim da trudnoća nakon 2-3 mj. nebi baš bila dobar pokazatelj o meni.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Babyq
    04. Srpanj 2018. 12:02

Cure progesteron je 42,3.21 dc.Dali je to ok ili???

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.