cureee moje M nemaaaa a nema ni spottinga koji inače krene već 21dc, gaćice bijele ko testovi prethodnih mjeseci ..ovaj mjesec O mi je uranila već 10dc, znači danas je 13dpo iliti 23dc, najkasnije sutra bih trebala dobiti, nikad u životu mi nije kasnila, moja lutealna inače traje cca 12(od toga 3-4 dana spotting smeđi) ... malo neki grčići me hvataju što inače nikad prije M nemam nego krene bolit pošteno 2. dan menge, ne usudim se ponadat, sve nekako mislim možda se produžila lutealna
od pivskog kvasca a možda zbog njega nemam ni spotting, grudi bolne kao i uvijek pred M ništa drugačije...ako i dođe M bit ću presretna jer sam se barem tog šugavog spottinga riješila, užasno me je živcirao..ee da i temp zasad stoji na 37,1-37,2
Mini, isto kao i Svjesna, savetujem ti da ipak odes privatno. Ja isto vise nista ne rizikujem, od samog starta trudnoce idem privatno i nalaze tako radim. Ne samo strucnost, nego i tehnologija. Nemaju nuzne i neophodne uredjaje i instrumente ponekad. Veruj mi, stiskam novcanik posteno. Isla sam vec 3,4 puta od poz testa i sve nalaze platila, bas sam se istrosila. Stisli smo na nekoj drugoj strani. Nije mi zao ni malo, tako cu i nastaviti,znam da cu se na zimu maziti sa svojom bebom.
url=https://lilypie.com]
Petraaaa, sta cekas??? 😁☺️😊🙏
Moj test je bio poz 12dpo.Hajde ujutro pisni. Meni je isto temp stajala i isto sam po tim nekim izostancima simptoma u pmsu vec videla da je nesto drugacije. Ako sutra trebas dobiti, a spotinga uobicajenog nema..... Ja verujem da se druzimo do zime ☺️❤️
hahhahahhah tata ne znam ni ja šta čekam, prvi put da mi je moj ciklus uopće dao da se ponadam inače taj spotting glupi mi i prije menege već ubije nadu pa sam sad sva u strahu...bojim se i pomislit da bi to sad moglo bit to..inače radim testiće a sad sve nešto odgađam, ako do sutra ne procurim možda pišnem koji pa i ako bude - onda će M odma procurit zbog psihe garant
Nece, Petra, jer bice plus ovaj put. Meni muz nije verovao, znas, jer svaki sam mesec ja imala po neki simptom T. Govorila sam nu, ali sad stvarno znaaam da je drugacije i on kao ok, ali dok ne vidim ne verujem. I ja to jutro u 4:30 reko e sad ces da vidis. Tako sam ga plusicem probudila, ceo dan je gledao u to. Bio je presmesan. 😊
Danas bila na vađenju krvi zbog željeza i štitnjače i sad mi je žao šta nisam betu dala vadit :( a možda i bolje da se se još ničem ne nadam jer me lijeva sisa ubija doslovno da imam osjećaj da me i rebra bole i lagane grčeve dolje
Tata rijeci ti se pozlatile 😘 sutra cu pisnit jedan ako u meduvremenu ne procurim pa sta bude, ni prvi ni zadnji, cak i ako je pozitivan opet cu ja piskit na jos koji hahahaha 😁😁😁
Hellena onda bi i ti mogla pisnit sutra da ne budem usamljena 😉
Ako ne dođe sutra napravit ću u četvrtak test, taman da ako Bog da iznenadim dragog kad se vrati u subotu sa terena. Termin taman u 3 mj kad mi je i ročkas, moja luda glava već sve izračunala al nekako me strah da se ne razočaram a dio mene uvelike se nada da je nam je konačno uspijelo! Tako da curke držite fige za nas :)
Petra veselim se tvom plusu i nadam se da je to to i kod tebe :) ostale curke koje ju ne očekujete držim 🤞🤞🤞🤞 možda nam se svima konačno posreći 😀😀😀😀
Sortiraj odgovore
Najstariji