Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petraaa
    03. Srpanj 2018. 17:05

cureee moje M nemaaaa a nema ni spottinga koji inače krene već 21dc, gaćice bijele ko testovi prethodnih mjeseci ..ovaj mjesec O mi je uranila već 10dc, znači danas je 13dpo iliti 23dc, najkasnije sutra bih trebala dobiti, nikad u životu mi nije kasnila, moja lutealna inače traje cca 12(od toga 3-4 dana spotting smeđi) ... malo neki grčići me hvataju što inače nikad prije M nemam nego krene bolit pošteno 2. dan menge, ne usudim se ponadat, sve nekako mislim možda se produžila lutealna od pivskog kvasca a možda zbog njega nemam ni spotting, grudi bolne kao i uvijek pred M ništa drugačije...ako i dođe M bit ću presretna jer sam se barem tog šugavog spottinga riješila, užasno me je živcirao..ee da i temp zasad stoji na 37,1-37,2 

tata_me_zove_zlato
    03. Srpanj 2018. 17:06

Mini, isto kao i Svjesna, savetujem ti da ipak odes privatno. Ja isto vise nista ne rizikujem, od samog starta trudnoce idem privatno i nalaze tako radim. Ne samo strucnost, nego i tehnologija. Nemaju nuzne i neophodne uredjaje i instrumente ponekad. Veruj mi, stiskam novcanik posteno. Isla sam vec 3,4 puta od poz testa i sve nalaze platila, bas sam se istrosila. Stisli smo na nekoj drugoj strani. Nije mi zao ni malo, tako cu i nastaviti,znam da cu se na zimu maziti sa svojom bebom. 

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    03. Srpanj 2018. 17:08

Petraaaa, sta cekas??? 😁☺️😊🙏
    Moj test je bio poz 12dpo.Hajde ujutro pisni. Meni je isto temp stajala i isto sam po tim nekim izostancima simptoma u pmsu vec videla da je nesto drugacije. Ako sutra trebas dobiti, a spotinga uobicajenog nema..... Ja verujem da se druzimo do zime ☺️❤️

Petraaa
    03. Srpanj 2018. 17:14

hahhahahhah tata ne znam ni ja šta čekam, prvi put da mi je moj ciklus uopće dao da se ponadam inače taj spotting glupi mi i prije menege već ubije nadu pa sam sad sva u strahu...bojim se i pomislit da bi to sad moglo bit to..inače radim testiće a sad sve nešto odgađam, ako do sutra ne procurim možda pišnem koji pa i ako bude - onda će M odma procurit zbog psihe garant 

tata_me_zove_zlato
    03. Srpanj 2018. 17:30

Nece, Petra, jer bice plus ovaj put. Meni muz nije verovao, znas, jer svaki sam mesec ja imala po neki simptom T. Govorila sam nu, ali sad stvarno znaaam da je drugacije i on kao ok, ali dok ne vidim  ne verujem. I ja to jutro u 4:30 reko e sad ces da vidis. Tako sam ga plusicem probudila, ceo dan je gledao u to. Bio je presmesan. 😊

Ena1989
    03. Srpanj 2018. 17:35
    Meni kasni al nekako me strah ponadat se, inače točna ko švicarski sat osim od prije 2 mj kad mi kasnila 9 dana
    Meni kasni al nekako me strah ponadat se, inače točna ko švicarski sat osim od prije 2 mj kad mi kasnila 9 dana

Danas bila na vađenju krvi zbog željeza i štitnjače i sad mi je žao šta nisam betu dala vadit :( a možda i bolje da se se još ničem ne nadam jer me lijeva sisa ubija doslovno da imam osjećaj da me i rebra bole i lagane grčeve dolje

Petraaa
    03. Srpanj 2018. 17:36

Tata rijeci ti se pozlatile 😘 sutra cu pisnit jedan ako u meduvremenu ne procurim pa sta bude, ni prvi ni zadnji, cak i ako je pozitivan opet cu ja piskit na jos koji hahahaha 😁😁😁

Petraaa
    03. Srpanj 2018. 18:10

Hellena onda bi i ti mogla pisnit sutra da ne budem usamljena 😉

MalaTajna222
    03. Srpanj 2018. 18:12

Petrice, Helee, cure obradujte nas sutra 🙏🙏😘😘😘😘

Ena1989
    03. Srpanj 2018. 18:37

Petraaa

Hellena onda bi i ti mogla pisnit sutra da ne budem usamljena 😉

Ako ne dođe sutra napravit ću u četvrtak test, taman da ako Bog da iznenadim dragog kad se vrati u subotu sa terena. Termin taman u 3 mj kad mi je i ročkas, moja luda glava već sve izračunala al nekako me strah da se ne razočaram a dio mene uvelike se nada da je nam je konačno uspijelo! Tako da curke držite fige za nas :) 
    Petra veselim se tvom plusu i nadam se da je to to i kod tebe :) ostale curke koje ju ne očekujete držim 🤞🤞🤞🤞 možda nam se svima konačno posreći 😀😀😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.