Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    04. Srpanj 2018. 22:29

Pina može ti bit svijetlija ako si prethodno pila puno tekućine, ili ti je O prošla...ali može prije bit ovo prvo...
    Pokušaj u danima prije O testirat se dva put dnevno uvijek u isto vrijeme, ja bi oko 11 h i opet oko 18 h i ne pit puno tekućine prije toga, bar 2 sata...
    Jesu ti ciklusi inače redovni? Testna crta ti mora bit jednako tamna ili tamnija od kontrolne...sretno 😘

MalaTajna222
    04. Srpanj 2018. 23:52

Misica, pratimo se i ovaj ciklus, meni isto 7dc.u pon.folikulometrija. u nove borbe 💪💪💪
    Helena, 🤞 da je ipak bilo prerano 😗

Ena1989
    05. Srpanj 2018. 07:22

I opet ništa 😭😭😭😭😭😭😭 odustajem na neko vrijeme

• slatkica89
    05. Srpanj 2018. 07:26

Helena lako je rec al tesko napravit.Psiha je cudna stvar.Jednostavno sebi nadji hobije da te zaokupi i tad kad se opustis bit ce +.Zelim ti uskoro da ugledas +i mirnu trudnocu kao i sebi  😊 te svima naravno.Mi evo drugi mj radimo na bebi al sam rekla bit ce uskoro  😊

Grizli
    05. Srpanj 2018. 07:33

Hellena zao mi je da je test negativan negativan, znam da je tesko kad te to tako razocara, al nemoj si raditi jos vise presing i sad odmah odustajati. Odmori malo predahni koji dan, saberi misli i snagu i vidit ces da vec za 10 dana ces opet hvata O. I zelim ti da bude uspjesno slijedeci mjesec. 
    Misica ja sam na cekanju s postupkom do 9 mj odnosno onda moram na pregled i dogovor za dalje pa ne znam dal ce to biti 9 ili 10 mj, kako bilo mi cemo u kucnoj radinosti nastaviti pa kako bude. Bas jucer odlucili da idemo na GO u 8 mj iako inace izbjegavamo putovat u to vrijeme, al eto da se odmorimo i opustimo. Onda muz sinoc izracuna kao da bas na putu cu imat plodne dane pa me sad zeza, da cu opet svercat preko carine. Posto sam 2 put imala pozitivne testove taman u periodu kad smo s putovanja dosli, a nismo uopce onda brojali dane, sluz, temp, nista, nego ono laganini i uzivanje. 😎
    MalaTajna sretno ovaj mjesec 🤞🤞🤞

Petraaa
    05. Srpanj 2018. 07:58

Hellena poznat mi je taj osjećaj ali kao što grizli kaze za koji dan ce proći i opet ćeš dobit poticaj za dalje...možda je i dobro da predahneš od trakica i praćenja, ja ne mogu reć da sam se opustila i da nisam u ni jednom trenutku pomislila na to ali nisam bila opterećena i što se plodnih dana tiče oslonila sam se samo na svoje tijelo ( oko O doslovno svaki mjesec sanjam sex hahaha 😂) i evo ga plusek, probaj tako ako ništa drugo odmorit ćeš se malo 😉
    Grizli onda fino ma GO hvataj sunca, što više vitamina D to kvalitetnija JS a muž opet suprotno nek hladi spermiće u vodi i izbjegava toplinu i eto dobitne kombinacije! 😘

Ena1989
    05. Srpanj 2018. 08:22

Ovo je u 2 godine i 8 mj kako radimo na bebi tek treći put da sam se imala čemu ponadat  :( Uzet ću malo predah od svega toga, posvetit se sebi i ljudima oko sebe, veselit se svakom vikendu kad dragi dođe a onda kako Bog da.  Kako veli dragi: sve će se to posložit i bit u redu, desit će se kad se budemo najmanje nadali :)

_svjesna
    05. Srpanj 2018. 08:36

Hellena to je dugo vremena kako radite na bebi. Jesi radila sve pretrage, je li sve ok?
    Nemoj gubiti nadu, moras naci snage zaokupiti misli i ici dalje u nove pobjede. Neka ti cure ovdje budu podrska. Ukoliko je ipak sve ok s pretragama, onda ti samo treba malo da se opustis, odite na neki odmor kao sto Grizli kaze. 

• slatkica89
    05. Srpanj 2018. 09:58

Menga stize 7.7 a sad sam malo povracala,pritisak vec par dana na dnu trbuha i ujutro malo mucnine😯😯😯😯

MalaTajna222
    05. Srpanj 2018. 11:56

Nalaz progesterona prosli mj. 38 a sada 77, 50. Prelazi i referentno podrucje. Mada na int. sam vidila da u lutealnoj moze ici do 86. Nije mi jasan skoro duplo je veci sada nego prije samo mj .dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.