Danas sam isla vaditi krv za prostegeron.Sutra su nalazi gotovi.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Monika, puuuno hvala 😊 ova nijansa na tvojoj slici znaci da je ovulacija u sljedecih 12-36 sati?
Pina ovisno o trakicama, negdje u uputstvima piše 12 do 24, negdje do 36 h. Ali gledaj, ovo što mi testiramo u urinu je zapravo stanje hormona od par sati ranije pa bi se ja vodila ovom računicom od 12 do 24 sata. S tim da bi bilo dobro imati odnos dan prije O da spermići budu na ratnom položaju kada folikul pukne i jajna stanica krene put jajovoda. Možda ne uspijete od prve, nemoj se odmah obreshrabriti. Teško je sve istempirati kako spada. Otprilike je mogućnost za trudnoću svaki mjesec od 20 do 30 % kod zdrave fertilne žene, ovisno o članku koji sam čitala. Nama je uspjelo nakon 6mj. Svaki mjesec bi potonula kad bi dobila M. Sad strepim da s trudnoćom sve prođe u redu, da bebač raste i bude zdrav. Ona slikica ti je iz mog dobitnog ciklusa.🤗
Puno ti hvala na detaljnom objasnjenju! Ovo nam je drugi ciklus pokusavanja iako ja prizeljkujem da se dogodi već odavno 😊 brine me jedino to sto sam operirala endometriozu prije 5 godina, ali nadam se da to nece stvarati problem. Veci je problem sto sam ja uzasno nestrpljiva :) jesi li ti od pocetka pokusavanja koristila trakice? Želim ti puno zdravlja i da sve prode u redu s bebacem!
*grizli* , puno hvala 😍
Kontracepciju prestala piti u 11 mj.2017. Onda od 12 mj pa do 02. mjeseca nisam koristila ništa, samo aplikaciju preko mobitela i pratila sluz. E s obzirom da sam svakako fulala na taj način jer to mi nije bilo dovoljno precizno kupila sam trakice. I onda uhvatila LH pik 26.05. Tu sliku trakice sam ti poslala. Nakon 14 dana imala pozitivan test na trudnoću.
Lena cestitam! Pina sretno i da nam javljas plus uskoro 😉! Mini ajde nek si krenula rijesiti stitnjacu to je super. Mislim da ako taj dr sto ga spominje Pina radi na kbc onda ti kod narucivanja imas pravo traziti da ides kod njega. Ja uvijek koristim to ako znam kod koga zelim ici bez obzira dal je to Rijeka ili Zg bila. Ostalim curama svima sretno, ne stignem vas sve popratiti i popamtit valjda nisam nesto bitno izostavila. Ja sam se nakon duuugo vremena napokon vratila na poslu fizickom dijelu rada i preporodila sam se. Ubise me onaj ured vise. Taman dosla kad je najvise posla pa cijele dana sam na poslu tako da nis ne stizem, al dobro mi dodje da odmorim glavu od svega.
Joj grizli da je menk malo odmorit glavu spasila bi se.. .Nije priblem u fizičkoj strani mog posla . Dapače.. Ali sto sam uvijek mrzila to je obracanje sa visoka od strane šefa i šefice.. Totalno nerazumijevanje psihe radnika i njegovom potrebom za slobodnim danom..nepravde.. Mulaca od 17 godina koje zaposle jer nemau koga a onda taj isti da otkaz nakon par dana jer ne moze podnijeti da ga neko maltretira.. 6 godina sam u istoj firmi a jako sam blizu otkaza jer ne mogu trpit vise te stvari koje se događaju oko mene i za koje mislin da mi utječu na moje zdravstveno stanje. Muz mi je odma rekao da dam otkaz ako mislim da ce mi to pomoc...jedino cega se bojim jer bi imala previse slobodnog vremena o tek bi se onda optererila razmisljajuci o sto stvari i cekala muza da dođe s posla. Grizli jako sam razocarana svojom doktoricom meni je ona to jucer sve nekako zbrda zdola objasnila... Rekla mi je da trazim uputnicu za nuklearnu od svoje doktorice opće prakse.. Ja dođem kod doktorice a ona mene pita da za sto mi treba uputnica a ja govorim za nuklearnu.. A ona govori da za sto da mi je trebala G precizirat i da ce je ona danas zvat i pitat sto tocno je ona htjela... Mislin omg 😬🙄trebas ti bit bolje informiran pd njih jer ocito oni ne znaju sta ce 🤯
Mini, ako si ti u stresu zbog posla, a mozete ti i muz si to dozvolit , ja bi ostavila takav posa.radila sam na mnogo mista i prosla dosta toga i kad bi mi puka film stvarno sam isla bez zaljenja. Neces se previse opteretit, taman bi si sve dovela u red, zdravija prehrana, psihicki odmor i sl. Mislim da si ti dosta sebe iscrpila.
Sta se tice doktora socijalnih, to je jedna prica za sebe. Necu poceti o tome pisati jer mi dolazi muka.nesposobne su, frustrirane. Pa brate mili nemoj radit tamo kad ti je toliko mrsko, ali neeee nije njima ni tako lose...(govorim o svojim susretima sa njima, nadam se da su tvoji bar malo bolji ☺)
Btw je li zna neko iz ovi krajeva , da li se nalazi krvi na firulama mogu jedino podici od 11-13 h ?ili se moze bilo kad kroz jutro
Cure,pozdrav😊Nova sam ovdje!Imam sina od skoro 11 g i sad evo 2 mj radimo na bebi .Imam uredne cikluse al od proslog mj sve se poremetilo.Nakon ovulacije sve me boli po dnu trbuha.Pa sam.pila one tablete Duphaston nakon njih dobijem nakon 22 dana od prosle mens koja ja trajala 2 dana.Evo sad sve normalno do pred iducu mengu a treba doc 6-7.7 opet sve me boli na dnu trbuha,bradavice,prepone isto a noge trzaju....Nemogu hodat odmah me boli.Sta bi moglo bit jel to psiha sve poremetila 😐sta se dogadja
Slatkica dobrodošla i zelim ti plus. Za bolove ne znam nisam nikad osjetila tako da ne mogu hodat. Mozda da odes dat urin i krv vaditi cisto preventivno da nije kakva upala. A za psihu neću nista jer mene je izludila zbog nje sam valjda 300 puta imala sve simptome trudnoce. Hahah.
Mini joj draga bas mi te zao. To s poslom je uzas. Vjerujem da ti je glupo ostaviti posao, posebno ako vam to nije bas najsretnija opcija, al gle ako si previse stresirana daj otkaz i odmori. Stres ti samo skodi i to ne samo za mogucnost trudnoce nego i sve kolektivnom zdravlju. Ja sam bas jucer jednom radniku iz proizvodnje dala godisnji da mogu ja ici malo obavljat njegov posao, a druga kolegica da moze odradjivat sto sam ja do sad radila. Ja ne kuzim te sefove bez srca i razumjevanja i mozga. I sama sam sefica ljudima i vidim imam razumjevanja za njihove potrebe. Kod nas u firmi smo zakljucili da bolje i efikasnije radimo ako smo svi redovito na go ili slobodni nego ako radimo ko majmuni i pol kolektiva ne prica. Ja iskreno svima bi zeljela takvu radnu sredinu ko sto ja imam, i to ne zato jer je to moje nego zato jer je to zdravo za nas. Samo hrabro draga. A za gin nemam rijeci. Pa meni je moja sve uputnice pisala, samo ako nije radila a ja htjela brze bolje dobiti nesto onda isla kod svoje opce prakse.
Grizli hvala na dobrodoslici 😊 i ja mislim upala je.Simptoma ima al ja znam da nije ni ovaj mj + al bit ce.Bitno da je sve ok ostalo 😊
Slatkica dobrodošla i zelim ti plus. Za bolove ne znam nisam nikad osjetila tako da ne mogu hodat. Mozda da odes dat urin i krv vaditi cisto preventivno da nije kakva upala. A za psihu neću nista jer mene je izludila zbog nje sam valjda 300 puta imala sve simptome trudnoce. Hahah.
Mini joj draga bas mi te zao. To s poslom je uzas. Vjerujem da ti je glupo ostaviti posao, posebno ako vam to nije bas najsretnija opcija, al gle ako si previse stresirana daj otkaz i odmori. Stres ti samo skodi i to ne samo za mogucnost trudnoce nego i sve kolektivnom zdravlju. Ja sam bas jucer jednom radniku iz proizvodnje dala godisnji da mogu ja ici malo obavljat njegov posao, a druga kolegica da moze odradjivat sto sam ja do sad radila. Ja ne kuzim te sefove bez srca i razumjevanja i mozga. I sama sam sefica ljudima i vidim imam razumjevanja za njihove potrebe. Kod nas u firmi smo zakljucili da bolje i efikasnije radimo ako smo svi redovito na go ili slobodni nego ako radimo ko majmuni i pol kolektiva ne prica. Ja iskreno svima bi zeljela takvu radnu sredinu ko sto ja imam, i to ne zato jer je to moje nego zato jer je to zdravo za nas. Samo hrabro draga. A za gin nemam rijeci. Pa meni je moja sve uputnice pisala, samo ako nije radila a ja htjela brze bolje dobiti nesto onda isla kod svoje opce prakse.
Narucila san se kod doktora Šarca u poliknici Obad na pregled sljedeci ponedjeljak. Nakon sto je moja doktorica isla jutroa kod moje ginekologice jer su u istoj zgradi napokon sam dobila uputnicu za pregled na nuklearnoj. Ono doslovno ne znaju uputnicu napisat.. Prisile te da odes kod privatnika. Eh da zaboravila san reci jucer mi moja G govori.. Nemamo sta cekati ako se stanje ne popravi u kliniku za neplodnost da ce me poslat... Pazi izraza... A znam da ona radi isto u privatnoj klinici ..tako jeli too bilo pokusuaj da ja odem tamo i platim ili ne znam sta je
Mini nemoj da te brinu izrazi, i ja idem u takvu privatnu polikliniku, zavod za neplodnost, jer tu vecinom rade ginekolozi i doktori koji su usko specijalizirani s raznim problemima koji dovode do neplodnosti ili gubitka trudnoca , tu spadaju i poremecaji u hormonima koje imas, a imala sam i ja. Tako da ce ti tu moci bolje pomoci nego neki obicni ginekolog koji bukvalno cijeli zivot se susreće samo sa papa testovima i brisevima da ne podcijenim niciji posao, mene je moj nestrucan ginekolog kostao prve izgubljene trudnoce, ne krivim njega nego njegovo neiskustvo koje i nije mogao steci jer nije imao dijapazon pacijenata kojima ja pripadam.
Sortiraj odgovore
Najstariji