Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lena08
    02. Srpanj 2018. 10:14

Hvala vam 😘

tata_me_zove_zlato
    02. Srpanj 2018. 10:27

To pivo otpisi iz glave odmah, nemas brige u tako ranoj trudnoci zbog toga.. Ako ti je posao fizicki zahtevan, vidi sto pre do dr onda ili se poveri nekom od kolega da te postede malo do tad. 

url=https://lilypie.com]

Tena92
    02. Srpanj 2018. 10:27

Hvala cure na savjetima..narucit cu se ja jos danas i otici na uzv. Moram pobjediti strah 💓💓💓

Tena92
    02. Srpanj 2018. 10:29

Lena čestitam od ❤

MalaTajna222
    02. Srpanj 2018. 10:48

Lena cestitke od srca !
    Bila sam ovi vikend bas u guzvi , pa sam se malo pozabavila drugim stvarima, al evo da se javim.nema nista nova, danas 5dc,  jajnici vec poceli raditi , bas osjetim od danas. 

MiniCooper26
    02. Srpanj 2018. 11:31

Evo ja bila u doktoricr.. Kaze da stitnjacu prvo riješimo pa onda ostalo.  Idem popodne kod svije doktorice izvadit uputnicu za nuklearnu medicinu zbog stitnjace.dala mi je duphastone da pijem od 14.do 26.dana ciklusa da vidimo oce li pomoc ovulaciji jer se ona boji sa nema ovulacije ova zadnja 2 ciklusa pa da je  zato izostala M.  

• Ana994
    02. Srpanj 2018. 12:58

Ja 7 idem vaditi hormone,na kontrolu pa cemo vidjeti sta dalje.

Lena08
    02. Srpanj 2018. 12:59

MalaTajna222

Lena cestitke od srca !
    Bila sam ovi vikend bas u guzvi , pa sam se malo pozabavila drugim stvarima, al evo da se javim.nema nista nova, danas 5dc, jajnici vec poceli raditi , bas osjetim od danas.

Hvala ti 😘

MiniCooper26
    02. Srpanj 2018. 14:50

Ana994

Ja 7 idem vaditi hormone,na kontrolu pa cemo vidjeti sta dalje.

Draga u cemu je problem?? Nisam upratila. Tena cestitke ❤️

MiniCooper26
    02. Srpanj 2018. 14:52

Lena08

Dobro jutro drage ženice 😊 pisala sam krajem 4og mj vezano za Duphaston terapiju koju sam pila radi unormaliziranja ciklusa koji je trajao od 24-42 dana, nakon što mi je uz terapiju opet kasnila M i to 5 dana ponadala sam se da kasni radi T. No nije, vještica je odlučila doći i od tog mj sam odlučila prestati piti terapiju na svoju ruku jer i ovako se nisam baš ok osjećala s njom. Eh sad, zadnji dan M je bio 29.05. ( ciklus od 36 dana ) prema tom ciklusu je danas trebala doći, no kako se kod mene ne zna odlučila sam raditi test eto čisto da se ne nadam. I evo testa
    Nadam se da vidite što i ja i nadam se da je to to, makar me strah jer me boli kao da ću svakog trena dobiti. Oprostite na dugom postu, no od straha ne znam kud bih sama sa sobom 😓

Draga cestitam ti od ❤️. Ako te mogu pitat sta je bio problem pa ti je dala duphaston. Meni je sad nakon nalaza hormona dala duphaston da pijem od 14.do 26.dana ciklusa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.