Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    30. Lipanj 2018. 16:36

angie10

Drage cure,
    Nova sam ovdje.. molim vas za pomoc ocitavanja… Ja vise nista ne vidim😥
    Trebam dobiti za 4 dana.

Draga, ja ti vidim crtu, ovaj drugi test ako ti je iz Mullera, ja sam radila neki dan meni bilo bijelo sve, kod tebe baš vidim crtu ☺️ nadam se da je to to...imaš neke simptome? 

• angie10
    30. Lipanj 2018. 16:39

Ana Donna

angie10

Drage cure,
    Nova sam ovdje.. molim vas za pomoc ocitavanja… Ja vise nista ne vidim😥
    Trebam dobiti za 4 dana.

Draga, ja ti vidim crtu, ovaj drugi test ako ti je iz Mullera, ja sam radila neki dan meni bilo bijelo sve, kod tebe baš vidim crtu ☺️ nadam se da je to to…imaš neke simptome?

Da,da iz Mullera...
    Iskreno imam feeling kao da cu svaki cas dobiti M. Probadanja i bol u kicmi kao i donji dio stomaka... inace imam takve simptome u PMSu, samo evo nadam se da ce me zaobici M 😂😁

Babyq
    30. Lipanj 2018. 18:33

Mika111

Babyq

18 dan

Možda je ovulacina, ne znam koliko ti inače traju ciklusi.

Sada zadnjih par mj mi se poremetilo zadnja mi je trajala 30 dana.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Grizli
    30. Lipanj 2018. 21:56

Angie cestitam na plusicu. Sve ce biti u redu, sad samo se javi svojoj gin da ti dogovori termin za pregled. Sretno 😊 

• angie10
    01. Srpanj 2018. 00:52

Grizli

Angie cestitam na plusicu. Sve ce biti u redu, sad samo se javi svojoj gin da ti dogovori termin za pregled. Sretno 😊

Hocu!! Hvala puno 😀😀😀😍😍😍😍 
    Nadam se da ce bit sve ok

tata_me_zove_zlato
    01. Srpanj 2018. 12:59

Pa gde ste cure? Redovno vas nema nedeljom. . Znate li vi da ja moram da lezim do srede i da mi je prilicno dosadno? I jos vi nista ne pisete, nmislim stvarno.... 😁Salim se naravno, uzivajte, odmorite danas sa svojim najblizima. Beba i ja vas pozdravljamo, danas smo usli u desetu nedelju, pre vise od 5 nedelja javila sam vam za svoj plus, vreme ide... Naruckali smo se cufti od tikvica i pire krompira, idemo da odmorimo malo 😘😘😘

url=https://lilypie.com]

Cloud
    01. Srpanj 2018. 13:40

I ja sam danas refreshala stranicu da vidim hocu procitati stogod novo, ali nema nikog 🤭😊 Lijepo se odmorite, tata 😊 

koristim priliku da pitam zna li netko kada se najranije vidi zuto tijelo nakon ovulacije? 

Petraaa
    01. Srpanj 2018. 14:00

Ej tata nedjeljom zamremo hehe bome si ti vec lijepo izgurala, jos malo pa cemo znat oce bit princeza ili pisonja 🤗🤗🤗
    Cloud mislim da se momentalno vidi barem se meni vidjelo, na putu do gin me uhvatila bol, inace osjetim ovulaciju i jajnik koji ovulira i dok sam se dogegala do nje folikul je puknuo i vidjela je zuto tijelo i sama je rekla da je svjeza ovulacija ja reko znam u tramvaju je vjerojatno puknuo 😆
    Angie10 cestitaaaam to je plusic sigurno!!

Cloud
    01. Srpanj 2018. 14:18

Hvala, Petraaa. 🤗 Ja sam skroz zbunjena, uhvatila sam pozitivan lh na 9.i 10.dan ciklusa, tu vecer na 10.dan ciklusa me bolio lijevi jajnik na kojem je bio vodeci folikul. A onda u petak ujutro na 11.dc gin nista nije bilo jasno, prvo je trazila vodeci folikul, onda nije vidjela da je porastao... a lh je i 11.dc i 12.dc, a i danas negativan. Ne mogu docekati sutra ujutro 👀

tata_me_zove_zlato
    01. Srpanj 2018. 14:44

Ako je lh bio poz 9i i 10i dan Cloud, nece biti opet na 13i.A ako zutog tela nema tebi folikul nije pukao. Da li piskis trakice uvek u isto vreme? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.