Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tockica1
    01. Srpanj 2018. 23:22

Ajmo cure bit će plusica samo pozitivno 
    Ako nema za nas trenutno koji čekamo da ne dobijemo 🙄❤️
    Sretno svimaaaaaaaaaaaa ❤️

_svjesna
    01. Srpanj 2018. 23:28

Tena92

Zadnja M je bila 5.5. zadnja O 22.5.
    Po tome sam sada 9tt je li tako?
    A reci cu vam zasto odugovlacim…prvi i drugi puta kada sam ostala trudna bila sam negdje u 5-6tt na uzv-u i ni prvi puta ni drugi puta mi se nije vidio plod. Prvi puta vanmaternicna a drugi puta spontani pobacaj. I onda su mi tu u Ogulinu doktori rekli da mi je jedini jajovod neprohodan i da moram na potpomognutu oplodnju.
    E..a bez obzira na to moj dragi i ja smatramo da su traljavo obavili pretragu hsg (provjera propusnosti jajaovoda) pa smo bez obzira na njihovo uputstvo krenuli vaditi nalaze za potpomognutu oplodnju ali nismo ni prestali raditi na bebacu :) i eto sad nakon 1 i pol nakon zadnje hospitalizacije zbog pobacaja meni kasni 26 dana i test je pokazao debelo vidljivu crtu…
    Eto…otvorila sam dau da me upoznate pa da me mozete i kvalitwtno savjetovati 😚😚😚😚

Mislim da je vrijeme da odes, ipak ako je sve ok plod ce se vidjeti vec sa 6 tjedana a kamoli sa 9. Divim ti se kako si izdržala toliko da cekas sa uzv ja sam do tih tjedana bila vec par puta ali ja sam imala smedjarenja i krvarenja. Biti ce to sve ok, idi sada na pregled pa na drugi opet za 4 tjedna tada ces biti negdje 13 tjedana pa mozes obaviti i 4D i neke testove na hromosomske abnormalnosti ukoliko budes htjela. Sretno. 

Grizli
    02. Srpanj 2018. 00:45

Zenske samo pozdrav od mene danas sam samo pratila vas. U guzvi bila. Uzivajte cure. Mini kad ti ides kod dr si rekla??? 
    Tena ja bas zbog tih prijasnjih iskustva i situacije sa jajnicima bi odmah isla gin ne bi cekala toliko. To nisu stvari za zezanje. Sretno 

MiniCooper26
    02. Srpanj 2018. 01:10

Grizli

Zenske samo pozdrav od mene danas sam samo pratila vas. U guzvi bila. Uzivajte cure. Mini kad ti ides kod dr si rekla???
    Tena ja bas zbog tih prijasnjih iskustva i situacije sa jajnicima bi odmah isla gin ne bi cekala toliko. To nisu stvari za zezanje. Sretno

Draga idem sutra kod nje ujutro radi. Ako nije otisla na godisnji.. U petak kad san dobila nalaze vec je bilo kasno da je zovem jer je radila do 2. Bas me zanima sta ce mi reci.. Ali bez obzira mislim se otici kod  nekog od ovih doktora sto sam dobila preporuku

Lena08
    02. Srpanj 2018. 07:48

Dobro jutro drage ženice 😊 pisala sam krajem 4og mj vezano za Duphaston terapiju koju sam pila radi unormaliziranja ciklusa koji je trajao od 24-42 dana, nakon što mi je uz terapiju opet kasnila M i to 5 dana ponadala sam se da kasni radi T. No nije, vještica je odlučila doći i od tog mj sam odlučila prestati piti terapiju na svoju ruku jer i ovako se nisam baš ok osjećala s njom. Eh sad, zadnji dan M je bio 29.05. ( ciklus od 36 dana ) prema tom ciklusu je danas trebala doći, no kako se kod mene ne zna odlučila sam raditi test eto čisto da se ne nadam. I evo testa

Nadam se da vidite što i ja i nadam se da je to to, makar me strah jer me boli kao da ću svakog trena dobiti. Oprostite na dugom postu, no od straha ne znam kud bih sama sa sobom 😓

tata_me_zove_zlato
    02. Srpanj 2018. 08:59

Lena, naravno da vidim isto sto i ti. Moja je zadnja M bila 29.04,sad sam 9+1,sto bi reklo da si ti 6+ nesto. 😊Cestitam ti od srca  mislim da mozes sacekati jos nekih nedelju dana, pa ici dr jer ti je ciklus duzi, pa vrv i O kasnija. Znam taj strah, nikad neprolazi, samo se na njega naviknes. 😍

url=https://lilypie.com]

Babyq
    02. Srpanj 2018. 09:39

Lena čestitam od srca.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Ana994
    02. Srpanj 2018. 09:58

Cao cure. Evo mene opet. U 5 mesecu izostala M. Ja se ponadala,ali.. Ispostavilo se da je infekcija. Macmiror vaginalete i orvagil. Ovaj mesec bez pokusavanja,zbog istih. Samo da se javim jer smo vec kuckali. 

• Ana994
    02. Srpanj 2018. 09:59

Lena cestitam ❤

Lena08
    02. Srpanj 2018. 10:14

Joooj bas sam uzbudena i leprsava od jutra i samo se smijem, ali bas me strah. Vise od 7 mj radimo na bebi i mislila sam ovaj mj nista nece biti radi stresnog mjeseca. ( smrtni slucaj u obitelji ) i eto... i jos sam u sri popila 2 piva i sad mi se samo to vrti po glavi i jako mi zao. 😕 i svaki tren na poslu trcim na wc da vidim jesam dobila jer bas imam grceve kao pred M. A fizicki mi je zahtjevan posao. Voljela bih ja odmah do gin radi bete cisto da sam mirna, no u inozemstvu sam i ne znam kako to tu funkcionira.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.