Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    01. Srpanj 2018. 14:44

Evo meee.. Vikendom uvijek vise posla pa sam krepana 😫 angie cestitam ❤️ pozitiva je u zraku ima dosta plusića ❤️ do kraja godine sve se prebacujemo u grupu trudnice 🙏💪😜

Cloud
    01. Srpanj 2018. 15:05

Tata, u isto vrijeme. 

Radila sam test na ostale dane po uputi ginekologice. Koja mi je rekla da cemo u pon vidjeti ima li zutog tijela. Zato sam ovdje i pitala zna li netko kad se ono najranije vidi, obzirom da sam naisla na razlicite informacije. Negdje da odmah, negdje dan nakon. A u tom trenutku gin nisam nista pitala, pogotovo jer mi je rekla da cemo vidjeti u pon...

Petraaa
    01. Srpanj 2018. 16:10

Cloud sve ti je to dosta individualno, znam da nekad zna smetat i pun mjehur ili crijeva da uopce jajnik nade, to bas ovisi od osobe do osobe, pitaj ju u pon da ti to malo detaljnije objasni sto se dogodilo ovaj mjesec u tvom slucaju 😉

tata_me_zove_zlato
    01. Srpanj 2018. 17:34

Da, onda cekas sutra, bice sigurno jasnije nesto, Cloud. 
    Petra, da, nadam se za dve nedelje kada budem na ekspertni isla cemo cuti da li je curica ili bata. Imam osecaj da je devojcica, od samog starta. Prvo, napisala sam vam vec da mi je majka rano umrla, zelim bebu nazvati po njoj. Drugo, mislim da mi je Bog sada dao ovo cudo jer mi je termin bas oko rodjendana moje mame. Pa eto nekako verujem da cemo dobiti malu Sanju.
    Naravno, i bata ce biti najvoljenije bice ako nam dodje ☺️samo o osecaju pricam, ne o zelji,zaista.Znate i po sebi, sta god da je, samo da je sve u redu 🙏🙏

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    01. Srpanj 2018. 19:59

Gledamo utakmicu i navijamo  💪☺️

url=https://lilypie.com]

Tena92
    01. Srpanj 2018. 21:18

Vecer...vjerovatno sve gledate sada utakmicu ali ja cu bas pitati pa kad budete tu odgovorite... 
    Kada ste isle na prvi pregled nakon pozitivnog testa za trudnocu? 
    Meni evo sada vec kasni 23 dana i jos bih nekako odgadala prvi pregled..

_svjesna
    01. Srpanj 2018. 21:23

Tena kada je bila zadnja M? Znas li kada je bila ovulacija? Na pregled je najbolje ici za navrsenih 6 tjedana, ne ranije, ali isto tako ne treba ni cekati u slucaju da ti treba neka terapija ili nesto pa da ju dobijes sto prije. 

Monikaharmonika
    01. Srpanj 2018. 22:00

Prvi put isla s 5tj + 5 dana ali samo zato jer sam se naručila mjesec dana ranije ne znajuči da ću ostati trudna. Vidjela se samo gestacijska bez embrionalnog odjeka. Ponovno bila s 6tj +5 d kada se vidjela žumanjčana i mala točka kojoj kuca srce. Sada sam naručena na kontrolu za 3 tjedna kada ću biti 9tj +5d. 

Tena92
    01. Srpanj 2018. 22:37

Zadnja M je bila 5.5. zadnja O 22.5. 
    Po tome sam sada 9tt je li tako?
    A reci cu vam zasto odugovlacim...prvi i drugi puta kada sam ostala trudna bila sam negdje u 5-6tt na uzv-u i ni prvi puta ni drugi puta mi se nije vidio plod. Prvi puta vanmaternicna a drugi puta spontani pobacaj. I onda su mi tu u Ogulinu doktori rekli da mi je jedini jajovod neprohodan i da moram na potpomognutu oplodnju.
    E..a bez obzira na to moj dragi i ja smatramo da su traljavo obavili pretragu hsg (provjera propusnosti jajaovoda) pa smo bez obzira na njihovo uputstvo krenuli vaditi nalaze za potpomognutu oplodnju ali nismo ni prestali raditi na bebacu :) i eto sad nakon 1 i pol nakon zadnje hospitalizacije zbog pobacaja meni kasni 26 dana i test je pokazao debelo vidljivu crtu...
    Eto...otvorila sam dau da me upoznate pa da me mozete i kvalitwtno savjetovati 😚😚😚😚

Babyq
    01. Srpanj 2018. 23:16

Mene od jučer cudna.bol u jajnicima.Danas me boli donji dio leda i donji dio trbuha.🤔🤔🤔

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.