Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    30. Lipanj 2018. 09:37

Sretnoo u pon.i javi ❤

Ana Donna
    30. Lipanj 2018. 10:14

MiniCooper26

MalaTajna222

Moj muz je radio spermiogram u cita, nalaz bio za 2 ure na mail.ne mora se nista narucivat samo dodje jedno jutro.kako je meni moja rekla neka on uradi to odmah da ga otpisemo u startu( nije mu los nalaz ali nije ni 100 posto tako da je bolje znat)

Ic ce muz i na spermiogram sigurno. Idem ja u ponediljak kod svoje G pa cu vidit at a ce ona rec ali svakako mislim otic i do privatnika.. Mogla bih onda poslati i dr. Poljaku mail. Hvala cure ❤️

Mini , da pošalji Poljaku na mail on će ti isti dan odgovorit, sad sam bila kod njega, stručnjak veliki i jako ugodan...probat ću na jesen još kod Šparca kraj firula na inseminaciju...sretno 😘

MiniCooper26
    30. Lipanj 2018. 11:11

MalaTajna222

Sretnoo u pon.i javi ❤

Ana Donna

MiniCooper26

MalaTajna222

Moj muz je radio spermiogram u cita, nalaz bio za 2 ure na mail.ne mora se nista narucivat samo dodje jedno jutro.kako je meni moja rekla neka on uradi to odmah da ga otpisemo u startu( nije mu los nalaz ali nije ni 100 posto tako da je bolje znat)

Ic ce muz i na spermiogram sigurno. Idem ja u ponediljak kod svoje G pa cu vidit at a ce ona rec ali svakako mislim otic i do privatnika.. Mogla bih onda poslati i dr. Poljaku mail. Hvala cure ❤️
    Mini , da pošalji Poljaku na mail on će ti isti dan odgovorit, sad sam bila kod njega, stručnjak veliki i jako ugodan…probat ću na jesen još kod Šparca kraj firula na inseminaciju…sretno 😘

Ana Donna

MiniCooper26

MalaTajna222

Mini , da pošalji Poljaku na mail on će ti isti dan odgovorit, sad sam bila kod njega, stručnjak veliki i jako ugodan…probat ću na jesen još kod Šparca kraj firula na inseminaciju…sretno 😘

Cure divne ste 😘

Babyq
    30. Lipanj 2018. 13:22

Danas me je počelo lagano boliti jajnici.🤔
    Nezz šta bi moglo biti čudni osjećaj.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Mika111
    30. Lipanj 2018. 14:43

Babyq

Danas me je počelo lagano boliti jajnici.🤔
    Nezz šta bi moglo biti čudni osjećaj.

Koji ti je dan ciklusa? Ovulacija? Sorry, mozda si negdje u napislaa ali sam zaboravila😢😥

Babyq
    30. Lipanj 2018. 16:09

18 dan

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Mika111
    30. Lipanj 2018. 16:12

Babyq

18 dan

Možda je ovulacina, ne znam koliko ti inače traju ciklusi.

• angie10
    30. Lipanj 2018. 16:16

Drage cure, 
    Nova sam ovdje.. molim vas za pomoc ocitavanja... Ja vise nista ne vidim😥
    Trebam dobiti za 4 dana. 

tata_me_zove_zlato
    30. Lipanj 2018. 16:27

Angie, ja 0ti cestitam , trudna si 😍😊👌 Crtice su ti svetle jer je trudnoca jos vrlo, vrlo mala, ali trudna si. Cuvaj se sad. 

url=https://lilypie.com]

• angie10
    30. Lipanj 2018. 16:32

tata_me_zove_zlato

Angie, ja 0ti cestitam , trudna si 😍😊👌 Crtice su ti svetle jer je trudnoca jos vrlo, vrlo mala, ali trudna si. Cuvaj se sad.

Puno hvala na brzom i lijepom odgovoru...😍 Ponovit cu svakako na sam dan ocekivane M.
    Uff...cudan feeling🤩🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.