Moj muz je radio spermiogram u cita, nalaz bio za 2 ure na mail.ne mora se nista narucivat samo dodje jedno jutro.kako je meni moja rekla neka on uradi to odmah da ga otpisemo u startu( nije mu los nalaz ali nije ni 100 posto tako da je bolje znat)
Ic ce muz i na spermiogram sigurno. Idem ja u ponediljak kod svoje G pa cu vidit at a ce ona rec ali svakako mislim otic i do privatnika.. Mogla bih onda poslati i dr. Poljaku mail. Hvala cure ❤️
Mini , da pošalji Poljaku na mail on će ti isti dan odgovorit, sad sam bila kod njega, stručnjak veliki i jako ugodan...probat ću na jesen još kod Šparca kraj firula na inseminaciju...sretno 😘
Sretnoo u pon.i javi ❤
Moj muz je radio spermiogram u cita, nalaz bio za 2 ure na mail.ne mora se nista narucivat samo dodje jedno jutro.kako je meni moja rekla neka on uradi to odmah da ga otpisemo u startu( nije mu los nalaz ali nije ni 100 posto tako da je bolje znat)
Ic ce muz i na spermiogram sigurno. Idem ja u ponediljak kod svoje G pa cu vidit at a ce ona rec ali svakako mislim otic i do privatnika.. Mogla bih onda poslati i dr. Poljaku mail. Hvala cure ❤️Mini , da pošalji Poljaku na mail on će ti isti dan odgovorit, sad sam bila kod njega, stručnjak veliki i jako ugodan…probat ću na jesen još kod Šparca kraj firula na inseminaciju…sretno 😘
Ic ce muz i na spermiogram sigurno. Idem ja u ponediljak kod svoje G pa cu vidit at a ce ona rec ali svakako mislim otic i do privatnika.. Mogla bih onda poslati i dr. Poljaku mail. Hvala cure ❤️Mini , da pošalji Poljaku na mail on će ti isti dan odgovorit, sad sam bila kod njega, stručnjak veliki i jako ugodan…probat ću na jesen još kod Šparca kraj firula na inseminaciju…sretno 😘
Cure divne ste 😘
Danas me je počelo lagano boliti jajnici.🤔
Nezz šta bi moglo biti čudni osjećaj.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Danas me je počelo lagano boliti jajnici.🤔
Nezz šta bi moglo biti čudni osjećaj.
Koji ti je dan ciklusa? Ovulacija? Sorry, mozda si negdje u napislaa ali sam zaboravila😢😥
Drage cure,
Nova sam ovdje.. molim vas za pomoc ocitavanja... Ja vise nista ne vidim😥
Trebam dobiti za 4 dana.
Angie, ja 0ti cestitam , trudna si 😍😊👌 Crtice su ti svetle jer je trudnoca jos vrlo, vrlo mala, ali trudna si. Cuvaj se sad.
url=https://lilypie.com]
Angie, ja 0ti cestitam , trudna si 😍😊👌 Crtice su ti svetle jer je trudnoca jos vrlo, vrlo mala, ali trudna si. Cuvaj se sad.
Puno hvala na brzom i lijepom odgovoru...😍 Ponovit cu svakako na sam dan ocekivane M.
Uff...cudan feeling🤩🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji