Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    20. Lipanj 2018. 10:07

Grizli, ajde super nisam uspila popratit valjda sve. Zeno sretno vam ovaj mjesec i da ti  je ova zadnja M u 2018.oj god.!!! 🙏🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Ana Donna
    20. Lipanj 2018. 10:47

MalaTajna222

Jutro svima, ja jutros vadila progesteron u kbc-a, nalaz za 7-8 dana😩..mislim stvarno
    Ana Donna koji je tebi dc? U mene 22dc danas .
    Grizli, jesi ti dobila M.?

Mala meni je danas 17dc, još me malo prehlada drzi...čekam "the petak" 😊

• misica35
    20. Lipanj 2018. 11:24

Grizli sretno! 😍😍😍🙏🏻
    Ja sam između 1. i 2. trudnoce imala spontani i mjesecima bih plakala kad bih vidjela nekog s bebom, to je jednostavno jače od mene bilo!
    I sve je zapravo ovo normalno, i niko nikog ne smije osuđivati, i svi imamo pravo plakat i ljutit se...
    Ne krijem svoje emocije pred nikim. 
    Moram svoje odbolovat i to je to...
    Zna li neka od vas koji su simptomi implatacije? Danas mi je 7 dpo, boli me nisko jako trbuh, ali malo lijevo, malo desno, pa sredina... Sve me strah da nije neka upala 😥😥😥

Ana Donna
    20. Lipanj 2018. 13:56

E cure, evo da prijavim nešto čudno...bila sad na wc-u i primjetila krv na gaćicama, pa nemoguće da mi uranila 10 dana, danas mi tek 17 dc...prošlo je od inseminacije 6 dana...stavila sam za svaki slučaj uložak...jel ta sukrvica može bit od progesterona? 

Grizli
    20. Lipanj 2018. 14:12

Ana Donna moze ti to bit implantacijsko krvarenje taman ti se poklapa po danima. Drzim fige da je to. 
    Misica i ta bol moze biti uzrok implantacija. I tebi drzim fige da je to taj simptom. 
    Sto se mama tice ja sam gadno pozalila sto sam rekla mami da smo krenuli a ivf, jer ona ne svaca to nista i u njeno vrijeme su se dijeca drugacije radila. Ne moram rec koliko me to rqzocaralo i povrijedilo. Tako da joj nisam i rekla da nije uspjelo i da idemo opet. Ja imam 2 osobe s kojima o tome prcam i to je dovoljno mi a druge briga me pa makar mi to bila i mama vise nece od mene odbiti informacije nikakve. 
    A za malog sto su ga "ovrsili" 😤😤😤😤 dobro da zivim dovoljno daleko od Splita jer mislim da bi glacu ogrizla tom tati i onim dvijema kozama sto su vrata od auta drzale dok je tata cupao dijete u auto. Fuj. 

_svjesna
    20. Lipanj 2018. 14:27

Ana Donna

E cure, evo da prijavim nešto čudno…bila sad na wc-u i primjetila krv na gaćicama, pa nemoguće da mi uranila 10 dana, danas mi tek 17 dc…prošlo je od inseminacije 6 dana…stavila sam za svaki slučaj uložak…jel ta sukrvica može bit od progesterona?

Implantacijsko ko kuca!!!
    Ja sam imala 4 dana nakon ovulacije nesto slicno, kao dvije mrlje razmazane na gacicama. Mislila sam da je rano tad za implantaciju ili da je mozda ovulacijsko i eto ne znam sta je bilo ustvari i to je bio dobitni ciklus.
    Drzim fige to je dobar znak!!! 🤗

Ana Donna
    20. Lipanj 2018. 14:38

Grizli, Svjesna hvala vam cure na pozitivnim vibrama...ono nadam se malo, samo malo...ne zelim se puno ponadati , jer imam neke male grčeve, pa se bojim da mi ne krene M svaki čas...ovo se nikad nije desilo, da sam imala neku sukrvicu izmedju 2 ciklusa...čak sam narudzbu otkazala, bila narucila geratherm test za trud i neke vitamine 🤣 vratila dostavljaču...

Ana Donna
    20. Lipanj 2018. 14:38

_svjesna

Ana Donna

E cure, evo da prijavim nešto čudno…bila sad na wc-u i primjetila krv na gaćicama, pa nemoguće da mi uranila 10 dana, danas mi tek 17 dc…prošlo je od inseminacije 6 dana…stavila sam za svaki slučaj uložak…jel ta sukrvica može bit od progesterona?

Implantacijsko ko kuca!!!
    Ja sam imala 4 dana nakon ovulacije nesto slicno, kao dvije mrlje razmazane na gacicama. Mislila sam da je rano tad za implantaciju ili da je mozda ovulacijsko i eto ne znam sta je bilo ustvari i to je bio dobitni ciklus.
    Drzim fige to je dobar znak!!! 🤗

Svjesna, isto mi neke 2 mrlje, i sad išla opet na wc nema ništa...a vidit cu sta ce bit...

Ana Donna
    20. Lipanj 2018. 14:42

Grizli

Ana Donna moze ti to bit implantacijsko krvarenje taman ti se poklapa po danima. Drzim fige da je to.
    Misica i ta bol moze biti uzrok implantacija. I tebi drzim fige da je to taj simptom.
    Sto se mama tice ja sam gadno pozalila sto sam rekla mami da smo krenuli a ivf, jer ona ne svaca to nista i u njeno vrijeme su se dijeca drugacije radila. Ne moram rec koliko me to rqzocaralo i povrijedilo. Tako da joj nisam i rekla da nije uspjelo i da idemo opet. Ja imam 2 osobe s kojima o tome prcam i to je dovoljno mi a druge briga me pa makar mi to bila i mama vise nece od mene odbiti informacije nikakve.
    A za malog sto su ga "ovrsili" 😤😤😤😤 dobro da zivim dovoljno daleko od Splita jer mislim da bi glacu ogrizla tom tati i onim dvijema kozama sto su vrata od auta drzale dok je tata cupao dijete u auto. Fuj.

Grizli, sad se sjetila da sam zaboravila uzet jučer progesteron cijeli dan...da danas normalno nastavim, a miša mu, baš mi cijeli dan bio zbrkan...
    Ja svojoj mami nisam rekla za inseminaciju, ono nije mi se dalo...jer iskreno nismo baš u nekim odnosima, kad sam lani imala spontani nikakva utjeha sa njene strane...ono ne kužim je, baš je nekad egocentrična :( 
    Zato sestri sve mogu reći, ona i muž su mi jedini pravi oslonac u životu, ne znam šta bi bez njih 💕 tako da, bolje joj nemoj više ni govorit, samo se iznerviraš...

MalaTajna222
    20. Lipanj 2018. 15:38

Ana Donna, 🤞da je to to !!!!!!!!😘😘😘😘😘😘😘ajmeee da bar!!
    Misica ja sam danas isto 7dpo, povremeno me boli dole ko da cu dobit, jucer sa lijeve strane, danas sa desne , neugodno. I iscjedak je tekuci,  da se tako izrazim inace u ovoj fazi imam vise zuti koji ne osjetim nego nadjem na dn.ulosku. (amo rec suhi iscjedak)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.