Grizli, ajde super nisam uspila popratit valjda sve. Zeno sretno vam ovaj mjesec i da ti je ova zadnja M u 2018.oj god.!!! 🙏🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Jutro svima, ja jutros vadila progesteron u kbc-a, nalaz za 7-8 dana😩..mislim stvarno
Ana Donna koji je tebi dc? U mene 22dc danas .
Grizli, jesi ti dobila M.?
Mala meni je danas 17dc, još me malo prehlada drzi...čekam "the petak" 😊
Grizli sretno! 😍😍😍🙏🏻
Ja sam između 1. i 2. trudnoce imala spontani i mjesecima bih plakala kad bih vidjela nekog s bebom, to je jednostavno jače od mene bilo!
I sve je zapravo ovo normalno, i niko nikog ne smije osuđivati, i svi imamo pravo plakat i ljutit se...
Ne krijem svoje emocije pred nikim.
Moram svoje odbolovat i to je to...
Zna li neka od vas koji su simptomi implatacije? Danas mi je 7 dpo, boli me nisko jako trbuh, ali malo lijevo, malo desno, pa sredina... Sve me strah da nije neka upala 😥😥😥
E cure, evo da prijavim nešto čudno...bila sad na wc-u i primjetila krv na gaćicama, pa nemoguće da mi uranila 10 dana, danas mi tek 17 dc...prošlo je od inseminacije 6 dana...stavila sam za svaki slučaj uložak...jel ta sukrvica može bit od progesterona?
Ana Donna moze ti to bit implantacijsko krvarenje taman ti se poklapa po danima. Drzim fige da je to.
Misica i ta bol moze biti uzrok implantacija. I tebi drzim fige da je to taj simptom.
Sto se mama tice ja sam gadno pozalila sto sam rekla mami da smo krenuli a ivf, jer ona ne svaca to nista i u njeno vrijeme su se dijeca drugacije radila. Ne moram rec koliko me to rqzocaralo i povrijedilo. Tako da joj nisam i rekla da nije uspjelo i da idemo opet. Ja imam 2 osobe s kojima o tome prcam i to je dovoljno mi a druge briga me pa makar mi to bila i mama vise nece od mene odbiti informacije nikakve.
A za malog sto su ga "ovrsili" 😤😤😤😤 dobro da zivim dovoljno daleko od Splita jer mislim da bi glacu ogrizla tom tati i onim dvijema kozama sto su vrata od auta drzale dok je tata cupao dijete u auto. Fuj.
E cure, evo da prijavim nešto čudno…bila sad na wc-u i primjetila krv na gaćicama, pa nemoguće da mi uranila 10 dana, danas mi tek 17 dc…prošlo je od inseminacije 6 dana…stavila sam za svaki slučaj uložak…jel ta sukrvica može bit od progesterona?
Implantacijsko ko kuca!!!
Ja sam imala 4 dana nakon ovulacije nesto slicno, kao dvije mrlje razmazane na gacicama. Mislila sam da je rano tad za implantaciju ili da je mozda ovulacijsko i eto ne znam sta je bilo ustvari i to je bio dobitni ciklus.
Drzim fige to je dobar znak!!! 🤗
Grizli, Svjesna hvala vam cure na pozitivnim vibrama...ono nadam se malo, samo malo...ne zelim se puno ponadati , jer imam neke male grčeve, pa se bojim da mi ne krene M svaki čas...ovo se nikad nije desilo, da sam imala neku sukrvicu izmedju 2 ciklusa...čak sam narudzbu otkazala, bila narucila geratherm test za trud i neke vitamine 🤣 vratila dostavljaču...
E cure, evo da prijavim nešto čudno…bila sad na wc-u i primjetila krv na gaćicama, pa nemoguće da mi uranila 10 dana, danas mi tek 17 dc…prošlo je od inseminacije 6 dana…stavila sam za svaki slučaj uložak…jel ta sukrvica može bit od progesterona?
Implantacijsko ko kuca!!!
Ja sam imala 4 dana nakon ovulacije nesto slicno, kao dvije mrlje razmazane na gacicama. Mislila sam da je rano tad za implantaciju ili da je mozda ovulacijsko i eto ne znam sta je bilo ustvari i to je bio dobitni ciklus.
Drzim fige to je dobar znak!!! 🤗
Svjesna, isto mi neke 2 mrlje, i sad išla opet na wc nema ništa...a vidit cu sta ce bit...
Ana Donna moze ti to bit implantacijsko krvarenje taman ti se poklapa po danima. Drzim fige da je to.
Misica i ta bol moze biti uzrok implantacija. I tebi drzim fige da je to taj simptom.
Sto se mama tice ja sam gadno pozalila sto sam rekla mami da smo krenuli a ivf, jer ona ne svaca to nista i u njeno vrijeme su se dijeca drugacije radila. Ne moram rec koliko me to rqzocaralo i povrijedilo. Tako da joj nisam i rekla da nije uspjelo i da idemo opet. Ja imam 2 osobe s kojima o tome prcam i to je dovoljno mi a druge briga me pa makar mi to bila i mama vise nece od mene odbiti informacije nikakve.
A za malog sto su ga "ovrsili" 😤😤😤😤 dobro da zivim dovoljno daleko od Splita jer mislim da bi glacu ogrizla tom tati i onim dvijema kozama sto su vrata od auta drzale dok je tata cupao dijete u auto. Fuj.
Grizli, sad se sjetila da sam zaboravila uzet jučer progesteron cijeli dan...da danas normalno nastavim, a miša mu, baš mi cijeli dan bio zbrkan...
Ja svojoj mami nisam rekla za inseminaciju, ono nije mi se dalo...jer iskreno nismo baš u nekim odnosima, kad sam lani imala spontani nikakva utjeha sa njene strane...ono ne kužim je, baš je nekad egocentrična :(
Zato sestri sve mogu reći, ona i muž su mi jedini pravi oslonac u životu, ne znam šta bi bez njih 💕 tako da, bolje joj nemoj više ni govorit, samo se iznerviraš...
Ana Donna, 🤞da je to to !!!!!!!!😘😘😘😘😘😘😘ajmeee da bar!!
Misica ja sam danas isto 7dpo, povremeno me boli dole ko da cu dobit, jucer sa lijeve strane, danas sa desne , neugodno. I iscjedak je tekuci, da se tako izrazim inace u ovoj fazi imam vise zuti koji ne osjetim nego nadjem na dn.ulosku. (amo rec suhi iscjedak)
Sortiraj odgovore
Najstariji