Oh Mini draga, znam kako se osjecas. Meni prijateljica ima za roditi 2.dijete uskoro i cesto me zove i viđamo se al bas mi tesko pada neke dane to druzenje. Samo se ti ispusi bolje nego drzat u sebi.
Babyq vidi kako ti budu homoni spolni jos pa ako su ok ja bi na tvom mjestu 2-3 mjeseca uzimala terapiju za stitnjacu pa ponovila nalaze. Naravno cijelo vrijeme mozete raditi na bebi samo ako zatrdnic odmah kontroliaj stitnjacu jer mozda ce ti morat regulirat terapiju.
Oh Mini draga, znam kako se osjecas. Meni prijateljica ima za roditi 2.dijete uskoro i cesto me zove i viđamo se al bas mi tesko pada neke dane to druzenje. Samo se ti ispusi bolje nego drzat u sebi.
Babyq vidi kako ti budu homoni spolni jos pa ako su ok ja bi na tvom mjestu 2-3 mjeseca uzimala terapiju za stitnjacu pa ponovila nalaze. Naravno cijelo vrijeme mozete raditi na bebi samo ako zatrdnic odmah kontroliaj stitnjacu jer mozda ce ti morat regulirat terapiju.
Sta cu došlo mi valjda mi se sve skupilo 😫 i umor i tuga i sve skupa.. Ja dosta drzim u sebi i onda mora negdi puknut... Bas ono zuta minuta, kad mi je poslala slike i kad sam ih vidila samo suze potekle.. Isla muzu pokazat slike kako su slatki i gotovo je bilo slomila se 😫😭 novim clanicama nase grupe dobrodosle i sto prije plus ugledale 😘
Grizli jesi ti uzimala progesteron ( meni dali konkretno utrogestan) oralno ili vaginalno?
Mene ovih dana muči probava, napuhana sam pa jel to od toga, jesi ti imala neke nuspojave manje?
Sta cu došlo mi valjda mi se sve skupilo 😫 i umor i tuga i sve skupa.. Ja dosta drzim u sebi i onda mora negdi puknut… Bas ono zuta minuta, kad mi je poslala slike i kad sam ih vidila samo suze potekle.. Isla muzu pokazat slike kako su slatki i gotovo je bilo slomila se 😫😭 novim clanicama nase grupe dobrodosle i sto prije plus ugledale 😘
Mini, žao mi je :( takav ti je bio dan, bolje da si se isplakala, sutra je novi dan, drži se, saljem ti puno zagrljaja i pozitive 💕
Ana Donna uzimala sam ranije progesteron Duphaston tablete oralno i ssad nakon postupka crinone gel vaginalno i mogu ti rec oba puta sam imala nuspojave. S time da sam kod taleta imala vise nuspojava: napuhana bila jako, spavalo mi se uzasno, pojacan apetit, mucnina, nakon 5-6 dana koristenja dobila proljev, glavobolje cijeli dan, uzas od nuspojava sve valjda dobila.Kad sam prestala piti 2 dana poslije dobila M i nestalo sve to. Kod ovog vaginalnog bila sam umorna, dobila hrpu pristica po ramenima i ledjima sto nikad nisam imala, al barem nisam imala problema sa probavom. Mislim da ovisi u kojem je obliku progesteron unutra.crinone je "prirodni", a u tabletama sintetski progesteron. Tako da mislim da ti je to od toga. Uglavnom mozes imat zbog njega sve rane simptome turdnoce a da nisi uopce trudna.
Uh cure taj Duphaston zbilja je zlo. Ja primam depo progesteron u injekcijama evo zadnje 2 injekcije mi ogromne kvrge izadju na guzi i uzasno me svrbi. Mislim da cu to reci doktorici jer ne znam kako me do sada nijedna tako nije a dosta sam ih primila.
Jutro svima, ja jutros vadila progesteron u kbc-a, nalaz za 7-8 dana😩..mislim stvarno
Ana Donna koji je tebi dc? U mene 22dc danas .
Grizli, jesi ti dobila M.?
Sta cu došlo mi valjda mi se sve skupilo 😫 i umor i tuga i sve skupa.. Ja dosta drzim u sebi i onda mora negdi puknut… Bas ono zuta minuta, kad mi je poslala slike i kad sam ih vidila samo suze potekle.. Isla muzu pokazat slike kako su slatki i gotovo je bilo slomila se 😫😭 novim clanicama nase grupe dobrodosle i sto prije plus ugledale 😘
Mini, žao mi je :( takav ti je bio dan, bolje da si se isplakala, sutra je novi dan, drži se, saljem ti puno zagrljaja i pozitive 💕
Hvala draga... I ja tebi ❤️😘 eto ocito mi je suđeno ova dva dana plakaz.. Jutros me mater rasplace sa svojim pitanjima i podpitanjima... Eto meni kao nije dovoljno tesko.. Kao eto puno radimo ja i muz trebamo se opustiti... Ma pun mi je kufer vise tih prica.. Ono kao mogu si priuštit ne raditi i po cijele dane pravit djecu..to je ta starodmodna generacija... A onda ja kazem njoj sta me nisi vodila u ginekologa kad san bila jos i srednjoj skoli i tad su mi ciklusi bili neredoviti.. Naravno nisam dobila odgovor na to.. Jet kako ce ona svoju kcer vodit u gonekologa sa 15 godina . Sta ce selo rec.. Uzas.. Zivci su mi na 300 Jos kad san vidla jutros u novinama onaj slucaj sa cesareom iz splita.. Sto ga je otac odveo u italiju.. Ako ste citale i gledale na tv... Sorry cure ocito mi nije zuta minuta nego zuti tjedan 😫
Mala tajna jesam dobila sam evo vec mi 3dc i skoro gotovo. U ponedjeljak krecem opet sa folikulometrijom i novi ciklus. Svejsna ne znam zaszo jos uvijek koriste taj progesteron depo meni rekli da je to praksa od prije 100 godina i da skoro se vise ni ne primjenjuje. Pitaj ako ti moze dat nesto drugo. Kazem meni je taj vaginalni gel imao najmanje utjecaja.
Joj Mini bas mi je zao da ti je tako.ali opet izbaci sve to iz sebe , lakse je. Nema gorega nego kada te ni najblizi ne razumiju. Ja u principu nikome nista ne govorim osim muzu jer mi je on osim sta je muz i jedini pravi prijatelj .
Obecala sam sebi necu se bedirati, niti razmisljati i onda danas prodjem kraj rodilista , i misli mi se vrate samo na 👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji