Cloud ne znam koliko godina imas, al ako si mladja od 30 cak i do 2 godine samatraju normalnim da ne dolazi do trudnoce, iako je to meni glupost. Nakon godinu dana neusjeha svakako bi trebali detaljniju obradu. Hormone spolne i stitnjace bi bilo dobro odraditi. Al posto tek 3 mjeseca radite na bebi mislim da se jos ne trebas brinut da nesto nije u redu jer u normalnom ciklusu kod zdravih partnera zena ima samo prosjecno 20% sanse da zatrudni. Tako da treba bit uporan. Bitno je da znas kad imas O, da imate redovite odnose posebo biti oni 1-2 dana prije O, na dan O i nakon. Uzivajte u tome prije svega nemoj da vam postane rutina i opterećenja. Zao mi sto si dobila M, i nadam se da ce ovaj mjesec biti dobitan. Preporucam ti ako vec ne uzimas dapocnes uzimat neke prenatale jako su vazni i preporuka je da ih se uzme vec kod planiranja trudnoce.
Bila sam na folikulometriji, imala sam vodeci folikul, endometrij je bio dobar, ovulacija je bila. Jel mi treba stimulacija ako je to sve ok? 🤔 sad sam se zbunila. 😊 ja svakako isto mislim da je rano sad, ali obzirom da sam dobar dio pretraga vec napravila (citajuci i iskustva s foruma), kao i moj muz, ne znam jel bi prohodnost trebala cekati godinu dana. Palo mi je na pamet sinoc dok sam citala po internetu, a realno sam otisla predaleko. Koncentraciju usmjeravam na ovaj ciklus 😊 i nadam se ostajem trudna kao i tata 🍀😊 isto zelim i ostalima 🍀
Cloud ne znam koliko godina imas, al ako si mladja od 30 cak i do 2 godine samatraju normalnim da ne dolazi do trudnoce, iako je to meni glupost. Nakon godinu dana neusjeha svakako bi trebali detaljniju obradu. Hormone spolne i stitnjace bi bilo dobro odraditi. Al posto tek 3 mjeseca radite na bebi mislim da se jos ne trebas brinut da nesto nije u redu jer u normalnom ciklusu kod zdravih partnera zena ima samo prosjecno 20% sanse da zatrudni. Tako da treba bit uporan. Bitno je da znas kad imas O, da imate redovite odnose posebo biti oni 1-2 dana prije O, na dan O i nakon. Uzivajte u tome prije svega nemoj da vam postane rutina i opterećenja. Zao mi sto si dobila M, i nadam se da ce ovaj mjesec biti dobitan. Preporucam ti ako vec ne uzimas dapocnes uzimat neke prenatale jako su vazni i preporuka je da ih se uzme vec kod planiranja trudnoce.
Taman cu 30 😊 ma u pravu si, rano je svakako, samo sam htjela cuti vase misljenje jel realno cekati godinu dana ako su ostale pretrage obavljene. Stitnjaca odlicna, spolni svi ok, osim testosterona, ali sam isla na daljnju obradu sa endokrinologom i sve je ok sad. Spermiogram odlican. Uzimam prenatal vec tri mjeseca. Hvala na savjetima, cekam ovulaciju i bacam se na posao. 😉 i uzivam 😍
Taman cu 30 😊 ma u pravu si, rano je svakako, samo sam htjela cuti vase misljenje jel realno cekati godinu dana ako su ostale pretrage obavljene. Stitnjaca odlicna, spolni svi ok, osim testosterona, ali sam isla na daljnju obradu sa endokrinologom i sve je ok sad. Spermiogram odlican. Uzimam prenatal vec tri mjeseca. Hvala na savjetima, cekam ovulaciju i bacam se na posao. 😉 i uzivam 😍
Draga, to sve sta ste obavili, obavili smo i mi. To ide prvo. Ja imam pcos pa smo sad 3-4 ciklusa na stim
ulaciji, trenutno sam pri kraju 2.og stimuliranog ciklusa.za jos 2 ciklusa ako se nista ne desi, radit cemo prohodnost. Ako ti imas uredne ovulacije, muz uredan nalaz, samo si prati plodne dane i mislim da ces kroz misec dva uspit.💪🤞
Ana Donna, uff draga jos sam daleko od testa, sutra 7 dana od O , sutra jutro vadim progesteron. Najduzih 2 tjedna nam 🙃🙃
Draga, to sve sta ste obavili, obavili smo i mi. To ide prvo. Ja imam pcos pa smo sad 3-4 ciklusa na stim
ulaciji, trenutno sam pri kraju 2.og stimuliranog ciklusa.za jos 2 ciklusa ako se nista ne desi, radit cemo prohodnost. Ako ti imas uredne ovulacije, muz uredan nalaz, samo si prati plodne dane i mislim da ces kroz misec dva uspit.💪🤞
Baš zato sam i postavila ovo pitanje ovdje, jer sam htjela čuti mišljenja i iskustva. Sad kad mi dajete odgovore, smiješna sam sama sebi s prohodnosti, uopće s pitanjem o njoj. Gin neću ništa pitati o tome do daljnjeg mislit će žena da sam luda (iako jesam po prirodi malo control freak
).
Samo ti pitaj sta god te zanima, ovde smo da si medjusobno pomazemo. Da ne kazem da ima cura koje o svemu znaju sve. Super je da su vam ti nalazi super 😊
Mini, di si nam , jesi li dobila M?
Cloud ako je sve ok onda samo jednostavno do sad nije bilo uspjeha. Ja inace npr jako lako ostajem trudna prema rijecima specijaliste pa opet u 2, 5 godine "samo" 4 puta sam ostala, al nisu uspjele se ocuvat trudnoce, a skoro svaki mjesec smo aktivno radili na tome. Tako da mozes biti mirna ako je s nalazima sve super doci ce samo nisu se sve kockice poslozile. Treba i malo srece znas. Samo smireno i vidit cesda ce biti plusic uskoro
Evo prijateljica mi rodila, blizance je rodila. Evo rasplakala se ko kisna godina sto od srece zbog nje i dijelom sto sam tuzna jer znam koliko bih ja bila sretna da bar imam jedno 😭 opralo me, i valjda sam to trebala izbacit iz sebe
Evo pocela sam piti terapiju za stitnjacu.Cekam nalaze spolnih hormona.Ako bude s nalazima sve u redu dali da trazim jos neki pregled od ginekolog?
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Sortiraj odgovore
Najstariji