Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    18. Lipanj 2018. 10:43

MalaTajna222

Svjesna, nije navedeno , samo da se uzima kesica ili 2 dnevno. Meni je prepisano 1x dnevno. Mozda je to kod tog tvog lijeka malo drugacije.Moze se rastopit u ustima, probala sam, lakse mi je sa vodom. Kako si ti, je li sve ok kod tebe?😚
    Ana Donna,joj blago tebi i ja sam se mislila na plazu ali oblaci me odvukli. Hehhe zeno nije bitna kolicina nego samo da se sretnu, to vase moze biti i vise no dobitno🤞🤞 😊😊😊

Mislim da je to isti lijek kao i Inofolic, mio inositol i folna kiselina tako da nema razlike.
    Ja sam dobro zasad, cekam sljedeci pregled u subotu :))

• ANYMANY
    18. Lipanj 2018. 13:17

Cure, ja trebam piti Duphastone 2 puta dnevno, kako Vi to pijete? Jel se pije točno svakih 12 sati ili?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    18. Lipanj 2018. 15:45

Meni su bili rekli da pijem onako otprilike uz obrok. Ja sam pila 3x na dan doduse

Cloud
    18. Lipanj 2018. 20:33

Pozdrav svima, ja sam svjeze registrirana, ali realno sam domaca koliko pratim. 😊
    Predstavljam ukratko svoju pricu i prikljucujem se iscekivanjima. Do prije tri mjeseca kad smo odlucili poceti raditi na bebi sve je bilo u redu, a onda taman pred planirane preglede prije trudnoce sve se poremetilo - hormoni podivljali, u maternici se nastanio endometralni polip... Bila sam sretnica pa je pobjegao sa iducom menstruacijom. Ja sam sad vec treci mjesec na duphastonu, nije mi zadavao posebne probleme. U svibnju smo poceli aktivno raditi na bebi, ovulaciju promasili taman kad je muz otisao na put. Ovaj mjesec sam bila na folikulometriji, prvi put na 9.dan ciklusa, a onda tek ponovo 14.dan jer je ovo izmedju taman padalo na praznik. Taj 14.dan gin je vidjela zuto tijelo, potvrdila da je ovulacija bila. Mi smo između ta dva pregleda bili aktivni. 💏 zadnji duphaston popila sam u petak i po kalendaru bih trebala danas dobiti menstruaciju. Iako se potajno nadam i cijeli dan sam ok, sad lagano osjetim bolove u donjem dijelu trbuha tako da mislim da nastavljamo s nasim trudom i iduci mjesec. Pa sam se odlucila registrirati i zajedno s Vama iscekivati sve bebice. 🤗

MalaTajna222
    18. Lipanj 2018. 21:15

Cloud dobro nam dosla :) nadam se da ces sto prije otic odavde, a i mi sve skupa s tobom🙄☺
    Svjesna, sretno u subotu 😊
    Di ste zenskice , ima koja sta novoga?

Grizli
    18. Lipanj 2018. 21:17

Cloud dobrodosla i nadam se uskoro nas razveselila sa plusicem. Nazalost vecinom se svima desi kad krenemo planirat bebu da isplivaju problemi koje do onda nismo imali, al iskreno mislim da do onda nismo bas niti obracali paznju na njih. Drzim ti fige da ste uspjeli ovaj put i da ti bolovi su ipak rani simptom srecice a ne M. Ako te sto zanima pitaj cure svasta znaju i imaju iskustva koja rado dijelimo. Sretno

• ANYMANY
    18. Lipanj 2018. 22:03

Cloud dobro nam došla :)

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Ana Donna
    18. Lipanj 2018. 22:43

Cloud dobrodošla :) pitaj šta god te zanima, tu smo jedna za drugu 😊 
    Kod mene ništ novo, grčevi prestali, čekam taj sljedeći petak kad bi trebala napravit test...Malatajna, kad ces ti napravit test? Jesu ti prestali grčevi? 

Cloud
    19. Lipanj 2018. 07:18

Hvala na dobrodoslici. 😍
    Cijelu noc sam sanjala da sam dobila M i upravo i jesam. 😏 
    Prije aktivnog rada obavila sam osnovne preglede, osim tih sitnih hormonalnih koji su ostali na kraju sve je uredno. Zanima me vase misljenje kad bih eventualno trebala provjeriti jajovode? Znam da sam na pocetku i ne bih niti sama jos isla jer smo tek poceli, ali evo, nakon koliko vremena pokusavanja bi vi to ucinile? Odnosno ako jeste, kad ste to napravile. 
    Ne zelim uopce biti negativna i zapravo vjerujem da ce ovaj ciklus biti taj 💪🏻 ako ne ovaj onda iduci 😀 ali zelim se pripremiti i za suprotno.

tata_me_zove_zlato
    19. Lipanj 2018. 07:42

Cloud, dobrodosla 😊 Zelim da podelim svoje iskustvo. Posle godinu dana pokusavanja, a nekih 8,9 ciklusa sa bas ciljanim odnosima, 3 poslednja ciklusa pracenja ovulacije, i ja sam odlucila proveriti jajovod(imam samo jedan) . Razgovarala sam i sa dr o tome, ali taj mi je ciklus bio dobitan. Tako da, razgovaraj sa svojim dr, posavetovace te kad je za sta najbolje vreme,ali da, mislim da je jos rano za to. Mozda da porucis trakice za O, ili prvo probas sa stimulacijom... A ja ti drzim 🤞 da kao i ja uspes prirodno 😊

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.