Joj curke Tata i Svjesna, zao mi je da morate se toliko brinuti, sav taj stres. al zaista vam zelim sve najbolje i da se ne stresirate koliko god to mozete. pomogla bi vam sa tim parametrima sto je Svjesna napisala ali stvarno o tome pojma nemam. provjerim medju ovim mojim frendicama sa 102 dijagnoze sto imaju dal koja je imala tu situaciju pa da ti mogu sto pametnijeg reci.
Monika suuuper da je sve u redu. Nek samo tako i nastavi trudnoca po pravilu se razvijat sve.
tata s tobom sam se nasmijala sto svaki put cekas onu slijedecu kontrolu da odes na neku temu za trudnice. ha ha ha, ti mene cekas priznaj da skupa odamo na temu?!
Svjesna, meni pise ref vrednost glukoze ovde 3.89-5.83
I kod mene pise da je ref od 3.9 do 5.8, ali kod trudnica se sve preko 5.2 smatra kritičnim.
Sve cu znati u subotu, kako me samo nervoza oprala.
Haha Grizli, bas tako. A ibsvakako ce ti ovaj ciklus bit dobitan, brzo cemo tamo zajedno 😃
url=https://lilypie.com]
Joj curke Tata i Svjesna, zao mi je da morate se toliko brinuti, sav taj stres. al zaista vam zelim sve najbolje i da se ne stresirate koliko god to mozete. pomogla bi vam sa tim parametrima sto je Svjesna napisala ali stvarno o tome pojma nemam. provjerim medju ovim mojim frendicama sa 102 dijagnoze sto imaju dal koja je imala tu situaciju pa da ti mogu sto pametnijeg reci.
Monika suuuper da je sve u redu. Nek samo tako i nastavi trudnoca po pravilu se razvijat sve.
tata s tobom sam se nasmijala sto svaki put cekas onu slijedecu kontrolu da odes na neku temu za trudnice. ha ha ha, ti mene cekas priznaj da skupa odamo na temu?!
Brinemo se brinemo, sve ovo i vas čeka drage moje :))))
Čekamo vas da sve dodjete na druge teme pa da pricamo o ovim trudnickim mukama.
Ja jos ovu temu ne mogu da napustim bez obzira na tjedne jos se nisam opustila i necu.
Svjesna, da li si ti na nekoj drugoj temi? Videla sam da ima zimske bebe 2018,ali to bi se trebalo preimenovati u 2018/2019,ne?
Svjesna, da li si ti na nekoj drugoj temi? Videla sam da ima zimske bebe 2018,ali to bi se trebalo preimenovati u 2018/2019,ne?
Jesam tamo sam s curkama na temi, dosta njih je u nesto visim tjednima pa stoga imaju puno iskustva i pomognu mi sa savjetima. Pridruzi nam se i ti, neki dan je jedna cura izgubila bebu u 14 tjednu sve smo bile potresene, tako da hocu da kazem da nema sigurnih tjedana te da nemamo sta cekati s tim prelaskom na teme jer podrska dosta znaci.
Znam Svjesna da brinete to je logicno,zato vam zelim da sto vise uzivate i da bude sve u najboljem redu jer ste zaluzile malo uzivncije u svojim trudnickim danima.
Tata da bar je ovaj ciklus mi dobitan. Sve nade polazem u 5.srecu ako bude plus da ce sve ostalo krenutbu redu. Ne mogu docekat ponedjeljak da krenem opet na folikulometriju. I slazem se da bi trebale temu nazvat bebe 2018/2019 jer ovako nema teme za mene. 😉
Bice Grizli. I meni i Svjesnoj je termin u 2019oj isto. Trudim se i obecala sam muzu da cu se opustiti malo, cini mi se kao da vec jesam.
Svjesna, to je zaista potresno. Ali evo preci cu, javim ti se tamo.
Bice Grizli. I meni i Svjesnoj je termin u 2019oj isto. Trudim se i obecala sam muzu da cu se opustiti malo, cini mi se kao da vec jesam.
Svjesna, to je zaista potresno. Ali evo preci cu, javim ti se tamo.
Meni je termin 21.1 i ima jos dosta cura u 1 i 2 mjesecu tako da jeste greska u nazivu teme.
Bokić cure moje, danas sam primila jako lijepu vijest. Dobila sam posao nakon 3 godine. Posao je siguran, za stalnom i počinjem raditi sa novom školskom godinom. Presretna sam, ali nažalost svoje želje o novoj bebi moram staviti sa strane neko vrijeme. Unatoč tome sa teme ne idem, pratit ću Vas, i eto jednom se ponovo uključiti.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji