Ana, mi smo bili pokrili 3 dana pred O, onda stoperica pa pauza , na dan O(tada je bio tempirani odnos, dr.rekla kada tocno treba bit), i jos dan i dva iza. Pa sad sta bude brzo cemo saznat ☺ nismo za sada pod stresom ni ja ni on jer su ka ciljani odnosi , ono ne razmisljamo tad o tome pa je sve super. On isto zeli puno djece , ali ja kazem uvijek Boze daj mi barem jedno 🙏❤ nadam se da si bolje sada , moramo sada smireno odbrojavat pa sta nam Bog da.
Mini, jesam uzimam ti nakon dorucka svaki dan. Ono da ne zaboravim ga tokom dana pa sam se tako navikla. Nezz je li i tebe ali mene bas bas uspavljuje , u smislu navecer mi dodje san na oci bas ono , a to znam da je od toga jer prije nije to bilo mi.
Mislim da bi trebala ga uzimati bez hrane, u uputi za Inofolic pise da se uzima bez hrane. Ja sam uzimala dvije kesice dnevno, ujutro na taste sat prije dorucka, i uvecer pred samo spavanje. Mozda da provjeris za svaki slucaj ali mislim da i pise u uputama.
Drage moje da li je ovo trudnoca?
Medo ČESTITAM!!!!
Lijepa vidljiva druga crtica je tu!
Koji ti je dan ciklusa, tj. kad si očekivala M?
Evo napokon lijepe vijesti!!! 😍
Možeš li još jednu sliju slikati, dakle druga ova svjetlija crtica je crta na testnoj liniji, a ne pregib gdje je ljepljen indikator? 😀
Ana, mi smo bili pokrili 3 dana pred O, onda stoperica pa pauza , na dan O(tada je bio tempirani odnos, dr.rekla kada tocno treba bit), i jos dan i dva iza. Pa sad sta bude brzo cemo saznat ☺ nismo za sada pod stresom ni ja ni on jer su ka ciljani odnosi , ono ne razmisljamo tad o tome pa je sve super. On isto zeli puno djece , ali ja kazem uvijek Boze daj mi barem jedno 🙏❤ nadam se da si bolje sada , moramo sada smireno odbrojavat pa sta nam Bog da.
Mini, jesam uzimam ti nakon dorucka svaki dan. Ono da ne zaboravim ga tokom dana pa sam se tako navikla. Nezz je li i tebe ali mene bas bas uspavljuje , u smislu navecer mi dodje san na oci bas ono , a to znam da je od toga jer prije nije to bilo mi.
Malatajna bolje sam danas, čak sam otišla na plažu da se malo oporavim...ja se ne nadam iskrenu ničemu, jer se ne želim puno razočarat, bit će sta bude... nismo pokrili poslje, a tajming nam loš ovaj mj...ali vi ste odličnooo pokrili i navijam za vas 😘😘😘 bit će nesto 😄
Svjesna, nije navedeno , samo da se uzima kesica ili 2 dnevno. Meni je prepisano 1x dnevno. Mozda je to kod tog tvog lijeka malo drugacije.Moze se rastopit u ustima, probala sam, lakse mi je sa vodom. Kako si ti, je li sve ok kod tebe?😚
Ana Donna,joj blago tebi i ja sam se mislila na plazu ali oblaci me odvukli. Hehhe zeno nije bitna kolicina nego samo da se sretnu, to vase moze biti i vise no dobitno🤞🤞 😊😊😊
Nisam primjetila da me uspavljuje.... Ali M nema jos. .izgleda da mi je preskocilo cijeli ciklus... Sutra zovem ginekologicu
Medo, cestitam! Meni ovo izgleda pozitivno!😊
Hvala ti draga uskoro kod ginekologa da potvrdi trudnocu.
Medo to je pozitivna koliko vidim, slika malo mutna čestitam 😘
Hvala ti draga puno uskoro kod ginica idem da potvrdi trudnocu.
Pusa :*
Sortiraj odgovore
Najstariji