Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    21. Lipanj 2018. 06:08

Medo cestitke na plusu
     Cure koje ocekujete sretno i da ne dobijete uopce

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

tata_me_zove_zlato
    21. Lipanj 2018. 07:59

Hvala cure 😍 
    Grizli, nisam ni na jednoj drugoj temi jos, strah me, sacekacu drugu kontrolu.. Pratim vas ovde redovno. 
    Ivcy, secam te se,posto sam vas citala od pocetka teme. Bilo bi lepo da je bebac sam odlucio doci bez mnogo lupanja glavom i brojanja dana i pracenja O.. ☺️
    Ana, danas smo 7+4.Osim umora smo odlicno. Nemam mucnina vise, usla sam u fazon kako mi prija jesti po malo, i to je prestalo.
     Srecno svima devojke! 😊
    Svjesna, za dva dana ides na pregled? Javi nam se obavezno. 🤞

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    21. Lipanj 2018. 09:00

tata_me_zove_zlato

Ana, Mala Tajna, bice dva plusica?? 🤞💖
    Ja sam inace sva tako osetljiva i placljiva ovih dana… Citam sta pisete i mislim samo(kao i svakog dana od svoje 15e god), e da je i meni tu mama. Ne morate im pricati detalje, nemojte se nervirati za pitanja i potpitanja. Tu su. Vase buduce mrvice ce imati baku,to je neprocenjivo. 💖

Joj draga citam tvoj post,tako mi je zao.😢
    A sta se tice plusica, nezz sta bi ti rekla, nicemu se ne nadam , samo ovih dana me stalno boli dole, to mi je novo jedino.  Ko ono pred M. 🙄

_svjesna
    21. Lipanj 2018. 09:01

tata_me_zove_zlato

Hvala cure 😍
    Grizli, nisam ni na jednoj drugoj temi jos, strah me, sacekacu drugu kontrolu.. Pratim vas ovde redovno.
    Ivcy, secam te se,posto sam vas citala od pocetka teme. Bilo bi lepo da je bebac sam odlucio doci bez mnogo lupanja glavom i brojanja dana i pracenja O.. ☺️
    Ana, danas smo 7+4.Osim umora smo odlicno. Nemam mucnina vise, usla sam u fazon kako mi prija jesti po malo, i to je prestalo.
    Srecno svima devojke! 😊
    Svjesna, za dva dana ides na pregled? Javi nam se obavezno. 🤞

Hvala sto mislis na mene :)
    Da idem u subotu, jucer radila opce nalaze pa kao da mi se situacija malo pogorsala od prije 3 tjedna, mislim sve je i dalje u granicama ali su neki parametri u odstupanju. 
    Radila sam ih prosli put na samom pocetku trudnoce i prije heparina, sada opet ponovila na heparinu, ranije su trombociti bili 278, sada su 309.
    Ranije je fibrinogen bio 2.9, a sada je 4.
    Ranije je glukoza nataste bila 4.5, a sada je 5.3
    Hemoglobin je bio 152, a sada je 147.
    U urinu je doslo dosta bakterija puno vise nego prosli put jos sam taj urin ujutro u laboratoriju jedva piskila i opet pun bakterija, sta bi tek bilo da je prvi jutarnji. Tupica zaboravila urin doma.
    Zna li neko zar nije logicno da na heparinu se ne povecaju trombociti i fibrinogen? Ne kuzim..
    I mislim da je glukoza na granici.

MalaTajna222
    21. Lipanj 2018. 09:06

Ana Donna,e nezz za test, iskreno kontam ako mi 30dc ne dodje M(pod stimulacijom mi sad traje 29dc), mozda onda.. tj vidit cu oce li kakvi simptomi m krenuti....znaci danas 23dc , taman za tj dana 🤔
    Je li osjetis idalje dole bolove? Mene bas zna uhvatit digod tokom dana. I danas ujutro kad sam ustala me bolilo.mjeris li temp? Mislila sam ako si imala implatacijsko , uz njega ide jednodnevni pad bt. Tako sam citala , cure mozda imaju i iskustva pa znaju bolje.🤞🤞

Monikaharmonika
    21. Lipanj 2018. 09:27

Ana Donna

tata_me_zove_zlato

Ana, Mala Tajna, bice dva plusica?? 🤞💖
    Ja sam inace sva tako osetljiva i placljiva ovih dana… Citam sta pisete i mislim samo(kao i svakog dana od svoje 15e god), e da je i meni tu mama. Ne morate im pricati detalje, nemojte se nervirati za pitanja i potpitanja. Tu su. Vase buduce mrvice ce imati baku,to je neprocenjivo. 💖
    Tata eto možda i bude nešto ovo lito 💕 u kojem si sad tjednu? Neka ste vi dobro i uzivaj sad 😍
    Nažalost ja sam tatu izgubila kad sam imala 16 g i jako mi fali…mama se tu malo pogubila, prije je bila drugačija :( nije ni njoj bilo lako, takav je život…nadam se kad vidi bebača da ćemo naći neki zajednički jezik…
    Grizli evo uzela progesteron taman, tebi sretno sljedeci tjedan na folikulometriji…
    Malatajna kad ćeš napravit test? iza vikenda? :)
    Di je monikaharmonika? Jel si bila na pregledu?

Upravo se vratila s pregleda. Vidi se zadebljala stjenka maternice i mala crna rupa(gestacijska).Rekla je da je to u skladu s trudnoćom od 5tj+ 5 dana. Dobila progesteron 3×1 za piti i kontrola idući četvrtak.

tata_me_zove_zlato
    21. Lipanj 2018. 09:44

Monika, lepe vesti 😍
    Svjesna, nije to tako strasno, a i sadces doktoru, pa ces cuti sta predlaze. Ja sam isto radila analize, imam leukocite u urinu i gomilu bakterija. Danas cekam rezultate antitela. Kod dr tek 12.07.,pa sam i ja zabrinuta. Ali pomirila sam se sa tim da cu biti zabrinuta sve vreme 😊

_svjesna
    21. Lipanj 2018. 10:04

tata_me_zove_zlato

Monika, lepe vesti 😍
    Svjesna, nije to tako strasno, a i sadces doktoru, pa ces cuti sta predlaze. Ja sam isto radila analize, imam leukocite u urinu i gomilu bakterija. Danas cekam rezultate antitela. Kod dr tek 12.07.,pa sam i ja zabrinuta. Ali pomirila sam se sa tim da cu biti zabrinuta sve vreme 😊

Nije strasno ali me brine glukoza, samo mi jos treba gestacijski dijabetes pored svega. 
    Kolika je kod tebe glukoza, si radila?
    Jos pijem Siofor 3x500 ubi me ta konjska doza i opet kao da nema efekta. 

tata_me_zove_zlato
    21. Lipanj 2018. 10:10

4.01 mi je glukoza. Ja i dalje pijem samo redovnu terapiju od pre trudnoce i folnu. Nista drugo mi nije uvela. 

tata_me_zove_zlato
    21. Lipanj 2018. 10:12

Svjesna, meni pise ref vrednost glukoze ovde 3.89-5.83

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.