Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    21. Lipanj 2018. 12:27

Monika čestitam to su lijepe vijesti :)
    Mala Tajna jučer sam imala grčeve, napuhana a bome imala sam problem sa probavom...danas je puno bolje, 18 dc, čekam vikend...ako me počnu bolit grudi to je prvi znak da vištica dolazi...vidit ćemo 🙏
    Anymany čestitam draga, super vijesti 😊

tockica1
    21. Lipanj 2018. 15:57

Bok cure evo mene opet... 
    Ajmo savjeti slična iskustva sto se vama događalo? 
    19og na večer sam imala neke lagane bolove u donjem dijelu stomaka "jajnici" ustvari to ni ne mogu nazvati bolovima nešto čudno sta se prije nije događalo jer kad imam dobit boli jedan dan prije užasno i da ponovim Uvik je točno 30dc . 
    20og (jučer) cijeli dan ista stvar kao ta neka bol koja uopće nije bol. Sinoć sam u sat ipo vremena otišla 8 puta u wc i svaki put bi se popis.... osjećala sam pritisak kao da mi je put mjehur kad ono odem u wc o pop.... ali ništa specijalno srednje. Ali cure 8 puta 😱😱 dakle svako 20 minuta jer nakon trećeg puta sam čak počela i gledati na sat. Jutros me isto krenulo bolit ali malo intenzivnije i kad ono tamo oko 1 vidim imam mrlju dok sam bila u wc . Svakako sam bila iza toga u wc i nema još nešto specijalno puno samo jedna crtica napuhana jesam i to dobro. Radila sam test ali očito pre rano... dakle ako mi je menstr. Uranila je 3 dana. Dajte vaša iskustva. Svakako se mislim otići izvaditi betu jer ću na testove potrošiti cijelo bogatstvo a nemogu izdržat da mi bude potvrđeno 100% dal je + ili - 
     i

Grizli
    21. Lipanj 2018. 16:33

Anymany pa to je super da si dobila posao. Zelim ti od sveg srca da uzivas na poslu i da uskoro odes i na porodjajni onda. 😁 
    Tockice ja opcenito prije nego dobijem M svaki mjesec 2-3 dna ranije trcim na wc svako malo. Tako da ne znam sto ti reci jer meni je to pod normalno. Najbolje betu vadi pa ces znat na cemu si. 

Ivcy1306
    21. Lipanj 2018. 18:34

Evo dobila i ja. 
    Ako cita Luki5 nadam se da je dobro i da ce se vec jednom javiti. Pozz draga tebi i tvom L. 

Ivcy1306
    21. Lipanj 2018. 18:35

Anymany cestitke na poslu, stalan u ovo vrijeme je kao da dobijes na lutriji.. 
    Ostalim curama da sto prije docekaju i ugledaju plus a onima koje su ga ugledale neka trudnoce budu skolske. 

tata_me_zove_zlato
    22. Lipanj 2018. 07:40

Drage moje, ja sam ustala sa krvarenjem. Sad se spremam, pa kod dr privatno. Prestravljena sam i sva se tresem. Pomolite se za nas

url=https://lilypie.com]

• misica35
    22. Lipanj 2018. 08:50

Tata 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    Čekamo, javi!!!!!!!!!!!
    Nemoj odmah mislite ružno, neki hematom je vjerovatno!

MalaTajna222
    22. Lipanj 2018. 09:34

Tata, ljube ,u mislima i molitvama si mi!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Grizli
    22. Lipanj 2018. 09:45

😱😱😱 Tata draga joj mogu mislit kako si. Drzim fige da je sve u redu. Drzi se, saljem ti puno dobro vibre i pozitive. Vjerujem da je sve u redu. 🙏🙏  

MiniCooper26
    22. Lipanj 2018. 09:47

Tata 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.