Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    20. Lipanj 2018. 16:56

Evo zvala ginekogologicu prepisala mi je duphastone...vidim da neke i od vas to pije... Sta mislite jeli mi pametno to pit ili da cekam da same dođu... Danas je btw 50.dan ciklusa 

tockica1
    20. Lipanj 2018. 17:42

Pozdrav cure evo da i ovdje ostavim komentar. Trenutno mi je 10dpo, radila sam test na 8-9dpo koji mi se čini da je - ali opet vidim neku jedva vidljivu crticu. Jučer i danas imam lagane bolove kao pred menst. Ali su kratki i lagani odnosno ne onako intezivno kao inače. Ciklusi uredni 29-30 svaki mjesec isto. 
    Savjet neki čim prije ☺️

tockica1
    20. Lipanj 2018. 17:43

Eh da evo i slike pa dal vidi NETKO nešto 

Grizli
    20. Lipanj 2018. 19:53

Ana Donna popij danas obavezno prema planu, to sto si jucer zavorvila ne mozes nadoknaditi. 
    Mini pocni ti to piti ipak je previse bez M 50 dana.i drzim fige da sto prije dodje da napokon ides hormone vaditi. 
    Tockica dobrodosla, prvo malo mi je to prerano za test ako je u prirodnom ciklusu, dakle ako nisi na nekoj potpomognutoj oplodnji. Drugo ovi clearblue testo su katastrofa cesto znaju prikazat nesto brljavo ili pozitivan test a nije pozitivan ili negativan a curama beta ogromna. Preporucam ti da si kupis geratherm test u ljekarni on je za rano testiranje ili onaj iz mullera cure isto hvale pa ponoviti. Jer to je tebi ako sam dobro izracunala bio test radjen 7 dana prije M, a to tesko da ce ikoji tocno pokazat. Sretno i da ti bude plus. 

Grizli
    20. Lipanj 2018. 19:54

Ana Donna zaboravila napisat naruci ti ono opet. 😉 zvuci mi bas ko da ce ti jako trebat

Ana Donna
    20. Lipanj 2018. 20:07

Tockice iskreno ja ne vidim ništa, a malo je i mutna i tamna slikica...pokušaj opet za par dana, i kupi onaj iz Mullera ako ne mozes nabavit geratherm, taj sam ja koristila i dosta ga cura hvali...Sretno i da ugledas + za par dana :) 
    Grizli evo nema više sukrvice, svako malo idem na wc...još ću pričekat do petka, jer tad mi je 7 dana do M, i trebaju me onda počet bolit grudi to mi je prvi znak da trebam dobit vješticu...ako ne bude ništa, naručujem opet test :) 

tata_me_zove_zlato
    20. Lipanj 2018. 21:14

Ana, Mala Tajna, bice dva plusica?? 🤞💖
    Ja sam inace sva tako osetljiva i placljiva ovih dana... Citam sta pisete i mislim samo(kao i svakog dana od svoje 15e god), e da je i meni tu mama. Ne morate im pricati detalje, nemojte se nervirati za pitanja i potpitanja. Tu su. Vase buduce mrvice ce imati baku,to je neprocenjivo. 💖

url=https://lilypie.com]

Ivcy1306
    20. Lipanj 2018. 21:26

tata_me_zove_zlato

Ja sam inace sva tako osetljiva i placljiva ovih dana… Citam sta pisete i mislim samo(kao i svakog dana od svoje 15e god), e da je i meni tu mama. Ne morate im pricati detalje, nemojte se nervirati za pitanja i potpitanja. Tu su. Vase buduce mrvice ce imati baku,to je neprocenjivo. 💖

Draga, citam i placem. Ne znam sto se dogodilo i ne zelim te niti ispitivati ali vidim ako sam dobro shvatila da si odrasla bez mame. Vjerujem i da je bilo jako tesko, ali zato ces ti postati mama i biti najbolja na svijetu svom malenom smotuljku. 

Evo cure iako ne radim na bebi, menga mi kasni 3 dana. Ukoliko sutra ne dodje radim test. Iza sebe imam sina od 19mjeseci, ionako bi se uskoro odlucili za drugog bebaca pa ako nas je odlucio/la iznenaditi dobro ce doci. 
    Drzim vam fige da sto prije ugledate plusice i radujem se iznova druzenju s vama.. 

Grizli
    20. Lipanj 2018. 21:32

Super Ana da nema vise, sad sam jos vise sigurna da je to to, al samo ti pricekj jos par dana pa as razveseli sa +++!!!
    Draga Tata bas mi je drago da si se javila, milim puno na tebe dal ste dobro. Neka si ti osjetljiva i placljiva to jesve zbog male mrvice. Znam kako je kad ti fali jedan roditelj nazalost ja sam sa tatom imala bolji odnos oduvijek nego s mamom, jednostavno ona je sebi uvijek bila na prvom mjestu i to je nazalost nepromjenjivo, al naravno da sam sretna sto ce moje dijete jednog dana kad stige ipak upoznat baku ako nista drugo, jer ja ima prekrasnu baku po mami i da bar moje dijete ima takvu. Oh odmah me emocije i mene ponesu. Tata cuvaj nam se i javi se katkad bez obzira sto si sad mozda aktivnija na drugim temama. 

Ana Donna
    20. Lipanj 2018. 22:18

tata_me_zove_zlato

Ja sam inace sva tako osetljiva i placljiva ovih dana… Citam sta pisete i mislim samo(kao i svakog dana od svoje 15e god), e da je i meni tu mama. Ne morate im pricati detalje, nemojte se nervirati za pitanja i potpitanja. Tu su. Vase buduce mrvice ce imati baku,to je neprocenjivo. 💖

Tata eto možda i bude nešto ovo lito 💕 u kojem si sad tjednu? Neka ste vi dobro i uzivaj sad 😍
    Nažalost ja sam tatu izgubila kad sam imala 16 g i jako mi fali...mama se tu malo pogubila, prije je bila drugačija :( nije ni njoj bilo lako, takav je život...nadam se kad vidi bebača da ćemo naći neki zajednički jezik...
    Grizli evo uzela progesteron taman, tebi sretno sljedeci tjedan na folikulometriji...
    Malatajna kad ćeš napravit test? iza vikenda? :)
    Di je monikaharmonika? Jel si bila na pregledu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.