Hej curke evo me, jucer mi necak slavio rodjendan moje najvece zlato tetini sin ga ja zovem pa sam morala biti 100% njegova. 😀 zato se nisam javljala. Zao mi je Aurora da si dobila, drzim fige da vam uspije sad u ovom ciklusu.
Misica evo dobro sam,osim sto nikako da dobijem M, pa da krenemo u novi postupak. Ovako nist ne znam pa ne mogu si plnirat nikakve obaveze ni nista dok ne dobijem.
Curke koje ste stoperiu dobile normalno je da osjetite jajnike i grceve, nadutost, pospanost... Svasta nesto je normalno kad primite hcg. Jeste dobile kakve progesterone? Opustite se i nemojte previse simptome preispitivat jer cete samo se opteretit i nervirat a trebate ostat smirene. 🤞🤞
GRIZLI, draga ma naravno smirenost ispred svega. I ja sam jucer bila svuda bas sam razmisljala o svemu drugome. Naravno, i jucer u gradu baby boom di se okrenes ali nisan se dala smest ☺ sad samo pratim temp, pijem idalje gynositol. Temp u petak 36, 5 , jucer 36,6 ,danas 36, 8. Kako si ti , tebi sad nekad pocinje novi ciklus? Joj 🙏da ti bude dobitan.
MISICA, znaci skupa ne iscekujemo M 🙏
Super da si smirena. Samo pozitiva. Ja cim dobijem M moram se javiti na humanu da mi daju novi termin na 1.folikulometriju tako da sad to cekam. Luda sam vec od iscekivanja M. Da bar dodje jer me bas boli dole stalno imam osjecaj da cu svaki tren procuriti al nikako. Treba valjda vremena da ode ta progesteron iz tijela.
GRIZLI, draga ma naravno smirenost ispred svega. I ja sam jucer bila svuda bas sam razmisljala o svemu drugome. Naravno, i jucer u gradu baby boom di se okrenes ali nisan se dala smest ☺ sad samo pratim temp, pijem idalje gynositol. Temp u petak 36, 5 , jucer 36,6 ,danas 36, 8. Kako si ti , tebi sad nekad pocinje novi ciklus? Joj 🙏da ti bude dobitan.
Daaa meni je danas 15.dan, već 25.dan ne očekujem M 🙏🏻 obzirom da je ovulacija bila 11., 14 dana poslije ja dobivam M... Tako se baš učestalilo...
Zanima me kako vaši partneri, ne smije se više govoriti muževi 😂 reagiraju na ovaj “proces” dok ne dođe bebica? Da li pitaju sami, prate, ili šute, a znate da misle o tome...? Moj ništa sam ne govori. A vidim da misli i da je zabrinut. Pa kada ga pitam, govori da ne želi dodatno mene opterećivati vec da se trudi skrenuti mi pozornost s toga necim drugim...
Kakva je situacija u vas?
Inace, nikada nije bio tip koji je znao kada trebam dobiti M, itd, okrenut je poslu, a ja kao brinem o tome...
Kako se nosite s ciljanim odnosima? Ja se trudim svaki put da ne bude ciljano, a zna se da je... Ajme 😂😂😂
Ana Donna, je li ti osjetis digod jajnike ovako kroz dan? Mene uhvate grcevi-onako blaza do srednja bol, drze par min i prestanu. Jucer bas par puta u danu , ko da cu dobiti M. Svakako danas je tek 19dc. Ovo sam prvi put ovaj mj.primila tu injekciju, u biti svaki mj.je nesta novo pa nemos biti pametan.
Baš me jučer opet bolili i jutros, neka tupa bol ali misli da je O bila ipak onaj dan kad i insem, a vidit ćemo...nismo iza postupka ništa pokrili više, mene prehlada pregazila, temperatura, muž stalno radi...tajming je nikakav ovaj mj...ma šta bude...
Ana Donna, je li ti osjetis digod jajnike ovako kroz dan? Mene uhvate grcevi-onako blaza do srednja bol, drze par min i prestanu. Jucer bas par puta u danu , ko da cu dobiti M. Svakako danas je tek 19dc. Ovo sam prvi put ovaj mj.primila tu injekciju, u biti svaki mj.je nesta novo pa nemos biti pametan.
Malatajna ja mislim ako si i ti bila na klomifenu da su ti grčevi možda od njih jači...dali su mi utrogestan 14 dana da uzimam, ako dodje M moram prestat...
Daaa meni je danas 15.dan, već 25.dan ne očekujem M 🙏🏻 obzirom da je ovulacija bila 11., 14 dana poslije ja dobivam M… Tako se baš učestalilo…
Zanima me kako vaši partneri, ne smije se više govoriti muževi 😂 reagiraju na ovaj “proces” dok ne dođe bebica? Da li pitaju sami, prate, ili šute, a znate da misle o tome…? Moj ništa sam ne govori. A vidim da misli i da je zabrinut. Pa kada ga pitam, govori da ne želi dodatno mene opterećivati vec da se trudi skrenuti mi pozornost s toga necim drugim…
Kakva je situacija u vas?
Inace, nikada nije bio tip koji je znao kada trebam dobiti M, itd, okrenut je poslu, a ja kao brinem o tome…
Kako se nosite s ciljanim odnosima? Ja se trudim svaki put da ne bude ciljano, a zna se da je… Ajme 😂😂😂
Misica35 moj muž (partner😊) ti je pravi dalmatinac, znači: kako ćemo, lako ćemo, propuh u glavi...sad mu ljetna sezona pa je malo više pod stresom zbog posla nego preko zime 🤣 nekad bi volila isto bit tako neopterečena kao on, baš mu zavidim u nekim situacijama...on želi dijete i puno njih kaže, obozava ih, ali on ne kuži da sam jednom mjesečno samo plodna 12-24 sata, to mu je misterij 😂 kad mu objašnjavam nešto vidim da mu to odmah stvara pritisak ( jer on ne voli pritisak, ah tko voli ), pa sam odustala...ugl sad kuži šta je O ali mu više ne govorim kad ju imam, kad dobijem M itd. Kad je O napadam ga, nekad uspješno a nekad neuspješno...on me nikad ne napada kad je O, ko za vraga...😂 Tako da, on tako reagira, flegma totalna
Moj muz pa skoro od uvijek zna kad trebam dobiti M, posebno od kad radimo na bebi. Ne pita previse i isto ne kuzi spiku oko o, hormona, pms isl. stvari koje sam skuzila da samo mi zene mozemo skuziti se tako da se ni ne trudim mu objašnjavati sve. Al vidim da voli biti informiran o stanju u kojem sam i periodu. Sad je već pokopcao kako ide taj ivf pa manje pita.
I ja isto pijen gynositol nesto manje od mjesec dana.. Kako ga ti pijes .. Uvik u istu uru ili
Ana, mi smo bili pokrili 3 dana pred O, onda stoperica pa pauza , na dan O(tada je bio tempirani odnos, dr.rekla kada tocno treba bit), i jos dan i dva iza. Pa sad sta bude brzo cemo saznat ☺ nismo za sada pod stresom ni ja ni on jer su ka ciljani odnosi , ono ne razmisljamo tad o tome pa je sve super. On isto zeli puno djece , ali ja kazem uvijek Boze daj mi barem jedno 🙏❤ nadam se da si bolje sada , moramo sada smireno odbrojavat pa sta nam Bog da.
Mini, jesam uzimam ti nakon dorucka svaki dan. Ono da ne zaboravim ga tokom dana pa sam se tako navikla. Nezz je li i tebe ali mene bas bas uspavljuje , u smislu navecer mi dodje san na oci bas ono , a to znam da je od toga jer prije nije to bilo mi.
Sortiraj odgovore
Najstariji