Evo u moga ovako pise.
Koncentracija: 13,85M/ml( >15M/ml)
63,71M/uzorak ( >39M/uzorak)
Volumen : 4, 60M/ml
Pokretni: 70 %( >40%)
Brzi: 55%
Dijagnoza: oligozoospermia, tj.smanjen broj spermija
Evo u moga ovako pise.
Kod mog isto oligozoospermia...a draga šta da ti kažem, jedan je dovoljan tako da se tome nadam, i dobra mu je pokretljivost kao kod tvog :) brzi su jedan će stić 🙏 😊
Mala, jesi ti osjetila neku bol u jajniku ovih dana nakon isteka tih 36 sati? Ja sam upravo osjetilaprije sat vremena oštru bol u desnom jajniku...
Ana nemoj panicariti. Sto si ti mislila da bude puna ona casica?!😂 draga toga bude svega par ml. Ako su kod mog u doslovne 2 kapi uspjeli izvuci potrebno i kod tvog ce. Bez panike! Sve ce biti super moras biti opustena ne tako nervozna.
Ovo mi se nikad nije dogodilo nego prosli mjesec i evo sad.. Ciklus uvijek najdulje do 40 dana. Mama mi isto govori da ona uvijek je imala ne redovne menstruacije a evo nas troje ima i da nikad nije pratila ni ovulacije mi nista. U ginekologice aan bila 23.5 i dala mi je taj gynositol da pijem.. Da nije od toga se poremtilo..pa jos stres i puno posla. Znam jenu zenu sto 8 godina nije uopce M imala prvo dijete umjetnom dobila a drugo prirodno… Pa sad ti budi pametan. Zvat cu onda ginekologicu u pon. Ako u međuvremenu ne dobijem
Mini nadam se da ćeš sto prije rješiti, bas je sad dosta vremena prošlo...bit ce to sve uredu, javi nam 😘😘😘
Ana nemoj panicariti. Sto si ti mislila da bude puna ona casica?!😂 draga toga bude svega par ml. Ako su kod mog u doslovne 2 kapi uspjeli izvuci potrebno i kod tvog ce. Bez panike! Sve ce biti super moras biti opustena ne tako nervozna.
Ovo mi se nikad nije dogodilo nego prosli mjesec i evo sad.. Ciklus uvijek najdulje do 40 dana. Mama mi isto govori da ona uvijek je imala ne redovne menstruacije a evo nas troje ima i da nikad nije pratila ni ovulacije mi nista. U ginekologice aan bila 23.5 i dala mi je taj gynositol da pijem.. Da nije od toga se poremtilo..pa jos stres i puno posla. Znam jenu zenu sto 8 godina nije uopce M imala prvo dijete umjetnom dobila a drugo prirodno… Pa sad ti budi pametan. Zvat cu onda ginekologicu u pon. Ako u međuvremenu ne dobijem
Mini nadam se da ćeš sto prije rješiti, bas je sad dosta vremena prošlo…bit ce to sve uredu, javi nam 😘😘😘
Ma valjda ce bit sve ok. Hvala ❤️😘
Evo u moga ovako pise.
Kod mog isto oligozoospermia…a draga šta da ti kažem, jedan je dovoljan tako da se tome nadam, i dobra mu je pokretljivost kao kod tvog :) brzi su jedan će stić 🙏 😊
Mala, jesi ti osjetila neku bol u jajniku ovih dana nakon isteka tih 36 sati? Ja sam upravo osjetilaprije sat vremena oštru bol u desnom jajniku…
Osjetim dosta jajnike , i to vec od 7dc , na 15 dc -dan O i jucer sam bas jako osjetila. Ono ko kada dobijem M ali jos i jace. Grcevi , da moras sjesti, leci. Tokom odnosa nije me bolilo, malo mozda , neznatno. Jutros mi je skocila temp, sad cu pratit dalje kako ce iducih dana. Da slazem se , od pustih milijuna nama svima treba samo jedan ❤
Cure, strasno mi je zao zbog svih negativnih beta i testica. Verujte, bice uskoro 🤞
Vama koje ste u iscekivanju saljem pozitivne misli i nadu u uspeh.
😍
url=https://lilypie.com]
Evo u moga ovako pise.
Kod mog isto oligozoospermia…a draga šta da ti kažem, jedan je dovoljan tako da se tome nadam, i dobra mu je pokretljivost kao kod tvog :) brzi su jedan će stić 🙏 😊
Mala, jesi ti osjetila neku bol u jajniku ovih dana nakon isteka tih 36 sati? Ja sam upravo osjetilaprije sat vremena oštru bol u desnom jajniku…
Osjetim dosta jajnike , i to vec od 7dc , na 15 dc -dan O i jucer sam bas jako osjetila. Ono ko kada dobijem M ali jos i jace. Grcevi , da moras sjesti, leci. Tokom odnosa nije me bolilo, malo mozda , neznatno. Jutros mi je skocila temp, sad cu pratit dalje kako ce iducih dana. Da slazem se , od pustih milijuna nama svima treba samo jedan ❤
Malatajna ja mislim da je meni jučer bila ovulacija, jer su me jajnici rasturali oko 14 sata, a insem je bila oko 11.30, nadam se da su se sreli 🙏 mene prehlada uhvatila, noćas imala temperaturu, nisam mogla ni na posao otić danas...ko slomljena, bit ce bolje...
Jel netko ne očekuje M ovih dana? :)
Aurora87 baš mi je žao 😥
Ana Donna, je, onda je bila jučer ovulacija, to je super znak!
I meni je ovulacija bila u srijedu (pokazale trakice pik) i ova dva dana se jedva “družili”, bolilo me da sam skoro plakala. Nikada ovako. Ni sjesti nisam mogla normalno, baš je sjeklo... Imam osjećaj da su mi ljeti te ovulacije puno jače 🤔
Mala tajna i tebe je baš bolila ova ovulacija, sad samo da se sretnu...
Gdje ste danas, nitko ne tipka? Grizli, jesi dobro?
ANYMANY?
Tu sam...ziva...imali smo rockas sinu pa sam sva u pripremama bila. Kod mene nema nista. 7mi dan ciklusa. Cekam 14ti dan pa cu pit Duphastone
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Ana Donna, je li ti osjetis digod jajnike ovako kroz dan? Mene uhvate grcevi-onako blaza do srednja bol, drze par min i prestanu. Jucer bas par puta u danu , ko da cu dobiti M. Svakako danas je tek 19dc. Ovo sam prvi put ovaj mj.primila tu injekciju, u biti svaki mj.je nesta novo pa nemos biti pametan.
Sortiraj odgovore
Najstariji