Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    15. Lipanj 2018. 13:46

Grizli

Ana nemoj panicariti. Sto si ti mislila da bude puna ona casica?!😂 draga toga bude svega par ml. Ako su kod mog u doslovne 2 kapi uspjeli izvuci potrebno i kod tvog ce. Bez panike! Sve ce biti super moras biti opustena ne tako nervozna.

Grizli evo sve završilo oko 11sati već...dali mi njegov spermiogram u ruke prije postupka i ono kad sam ga vidila došlo mi loše...volumen treba bit 39 milijuna i veće, kod njega je NAKON obrade 4,5 milijuna a pokretljivost 55%, a prije mjesec dana je bila 78 % a volumen 12,5 mil. Kako je vaš nalaz? 
    Poljak mi rekao, ovaj nalaz ako dodjes na jesen ti je za IVF....ono pokušajte sad ovako sa insem.ali po njegovom iskustvu...
    a vidit ću sad sta ce bit za 14 dana 🙏 rekao je još sutra i prekosutra pokrijte za svaki slučaj. Sama insem je trajala doslovno 2 minute...ništa nije bolilo, kao kad ti uzima bris, samo malo neugoda...

MalaTajna222
    15. Lipanj 2018. 13:55

Ana Donna

Grizli

Ana nemoj panicariti. Sto si ti mislila da bude puna ona casica?!😂 draga toga bude svega par ml. Ako su kod mog u doslovne 2 kapi uspjeli izvuci potrebno i kod tvog ce. Bez panike! Sve ce biti super moras biti opustena ne tako nervozna.
    Grizli evo sve završilo oko 11sati već…dali mi njegov spermiogram u ruke prije postupka i ono kad sam ga vidila došlo mi loše…volumen treba bit 39 milijuna i veće, kod njega je NAKON obrade 4,5 milijuna a pokretljivost 55%, a prije mjesec dana je bila 78 % a volumen 12,5 mil. Kako je vaš nalaz?
    Poljak mi rekao, ovaj nalaz ako dodjes na jesen ti je za IVF….ono pokušajte sad ovako sa insem.ali po njegovom iskustvu…
    a vidit ću sad sta ce bit za 14 dana 🙏 rekao je još sutra i prekosutra pokrijte za svaki slučaj. Sama insem je trajala doslovno 2 minute…ništa nije bolilo, kao kad ti uzima bris, samo malo neugoda…

Je li to radio u Poljaka isto, spermiogram? Je li onako bijelo-plavi papir di je nalaz? Sta kaze za brzinu? U mojega je isto smanjena koncentracija ali su brzi a to je dobro. ,tako mi rekla dr.

Grizli
    15. Lipanj 2018. 13:55

Joj draga moj m ti imao pokretljivost sad na zadnjem pred IVF samo 4%. Zato su i radili ICSI metodu. A ostalo isto sve bilo lose osim morfologije. Tako da nama je doslovno 1 spermi bio potreban. Drzim fige da upali sada i cuvaj se.
    Babyq koliko znam neko vrijeme treba biti na terapiji da se poboljs nalaz, al znam i da cure piju terpapiju tokom trudnoce. Ti se opusti i uzivaj ovaj mjesec pa sto bude.
    Babylove dobro si rekla samo onaj gore zna kad cemo mi dobit nase smotuljke.
    Lemon sretno!!!

Ana Donna
    15. Lipanj 2018. 14:17

MalaTajna222

Ana Donna

Grizli

Grizli evo sve završilo oko 11sati već…dali mi njegov spermiogram u ruke prije postupka i ono kad sam ga vidila došlo mi loše…volumen treba bit 39 milijuna i veće, kod njega je NAKON obrade 4,5 milijuna a pokretljivost 55%, a prije mjesec dana je bila 78 % a volumen 12,5 mil. Kako je vaš nalaz?
    Poljak mi rekao, ovaj nalaz ako dodjes na jesen ti je za IVF….ono pokušajte sad ovako sa insem.ali po njegovom iskustvu…
    a vidit ću sad sta ce bit za 14 dana 🙏 rekao je još sutra i prekosutra pokrijte za svaki slučaj. Sama insem je trajala doslovno 2 minute…ništa nije bolilo, kao kad ti uzima bris, samo malo neugoda…

Je li to radio u Poljaka isto, spermiogram? Je li onako bijelo-plavi papir di je nalaz? Sta kaze za brzinu? U mojega je isto smanjena koncentracija ali su brzi a to je dobro. ,tako mi rekla dr.

Mala da taj je papir, brzina nakon obrade je 55% a prije mjesec dana bila 78% a volumen je jako mali...kod njega je volumen problem. A ne kuzim, kad doma imamo odnose, bude toga puno, kuzite sta zelim reci...mislim vidim to nakon odnosa...a jutros ono, uzas...on se tamo ne može opustit, on samo gleda kak izac van...a majke mi, sljedeci put ja ulazim u tu sobu sa njim 😂

Ana Donna
    15. Lipanj 2018. 14:23

Grizli

Joj draga moj m ti imao pokretljivost sad na zadnjem pred IVF samo 4%. Zato su i radili ICSI metodu. A ostalo isto sve bilo lose osim morfologije. Tako da nama je doslovno 1 spermi bio potreban. Drzim fige da upali sada i cuvaj se.
    Babyq koliko znam neko vrijeme treba biti na terapiji da se poboljs nalaz, al znam i da cure piju terpapiju tokom trudnoce. Ti se opusti i uzivaj ovaj mjesec pa sto bude.
    Babylove dobro si rekla samo onaj gore zna kad cemo mi dobit nase smotuljke.
    Lemon sretno!!!

Oću Grizli hvala 😘

• misica35
    15. Lipanj 2018. 14:28

Ana Donna i Grizli možete li mi potvrditi da je ovaj nalaz uredan? Meni sve te brojke sada djeluju male... I ovaj postotak brzo pokretnih 25%, nije to malo?
    Puno puno hvala! 🤨

MiniCooper26
    15. Lipanj 2018. 14:38

Grizli

Ovo mi se nikad nije dogodilo nego prosli mjesec i evo sad.. Ciklus  uvijek najdulje do 40 dana. Mama mi isto govori da ona uvijek je imala ne redovne menstruacije a evo nas troje ima i da nikad nije pratila ni ovulacije mi nista. U ginekologice aan bila 23.5 i dala mi je taj gynositol da pijem.. Da nije od toga se poremtilo..pa jos stres i puno posla. Znam jenu zenu sto 8 godina nije uopce M imala prvo dijete umjetnom dobila a drugo prirodno... Pa sad ti budi pametan. Zvat cu onda ginekologicu u pon. Ako u međuvremenu ne dobijem 

Ana Donna
    15. Lipanj 2018. 14:38

misica35

Ana Donna i Grizli možete li mi potvrditi da je ovaj nalaz uredan? Meni sve te brojke sada djeluju male… I ovaj postotak brzo pokretnih 25%, nije to malo?
    Puno puno hvala! 🤨

Taj nalaz je dobar, vidiš da je volumen to jest broj spermija veći od 50 milijuna, moj ti ima 4.5 mil. 
    Dijagnoza je normozoospermija, to je normalno

Grizli
    15. Lipanj 2018. 15:27

To je normalno da imaju malo jer im je neugodno. Nemoj se sad s time zamarat.pozitiva samo

Grizli
    15. Lipanj 2018. 15:34

Ovaj nalaz spermiograma je uredan. Kod mog ti kazem nista nije valjao tako da samo mirno s time. 
    Mini ne vjerujem da je gynositol imo veze s time. Svakako se javi gin mozda te posalje vaditi hormone ranije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.