Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    15. Lipanj 2018. 10:31

Meni i dalje ni M od mesntruacije 😫 skoro pa mi je preskocilo ciklus cijeli.. Sta da radim 😫 a taman mi stigle one trakice sa e baya.. Radovala se pocet cu koristit i da znam kad mi je ovulacija a sad san skrpz zbunjena 

Grizli
    15. Lipanj 2018. 10:39

Probaj ti nazvat si gin pa pitat jer to je sad stvarno full dugo i ludo vec

MalaTajna222
    15. Lipanj 2018. 10:47

Mini, jesi li ti uhvatila ovulaciju ovaj ciklus? Nezz je li imas pcos. U nekih cura sa pcos-om traju dugo ciklusi. I po 60 dana. Ali to se mora regulirati onda. 

Babyq
    15. Lipanj 2018. 12:01

Jutros vadila spolne hormone.A sada čekam kod endokrinologa.Sta mislite da ce.me staviti na terapiju?tsh je 5,59.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Babylove
    15. Lipanj 2018. 12:20

Samo da prijavim beta 0.10... idemo u nove borbe 💪

Grizli
    15. Lipanj 2018. 12:23

Babyq

Jutros vadila spolne hormone.A sada čekam kod endokrinologa.Sta mislite da ce.me staviti na terapiju?tsh je 5,59.

Samo ako je lud te nece staviti. Svakako napomeni da radite na bebi i da ne mozes zatrudnjeti. Preporuka ti je za trudnocu do max 2-2,5 TSH iako je granica kao normalna 4,2! Trazi terapiju svakako. 
    Babylove 😖😕 bas nas krenulo s tim betama nikako. A nis sad skupa brojimo dalje.

Babyq
    15. Lipanj 2018. 12:42

Grizli hvala.

Babyq
    15. Lipanj 2018. 12:46

Jos jedno pitanje.Dali cu moci ovaj mjesec raditi na bebi kada mi uvede terapiju?

Lemon
    15. Lipanj 2018. 13:02

Grizli

Lemon meni su isto dali progesteron drugi dio ciklusa zbog ranijih spontanih. Ovulacija je obicno 24-36h iza pozitivne trakice nije odmah taj moment. Tako da ja bi ti preporucila da jos sutra i preksutra ponovis trakicu i ona bi trebala biti negativma odnosno svijetlija od ove jucer sto bi znacilo da je O prosla. Tako sam si ja pratila i taj dan bi krenula sa lijekom. Meni nazalost nije uspjelo iz drugih razloga, al zelim ti svu srecu da ti uspije.

Grizli hvala, odamh mi je drugi dan bila puno svjetlija tako da sam sinoć krenula sa vaginaletema, nadam se da će pomoći .. žao mi je da je tebi beta negativna

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Babylove
    15. Lipanj 2018. 13:44

Grizli

Babyq

Samo ako je lud te nece staviti. Svakako napomeni da radite na bebi i da ne mozes zatrudnjeti. Preporuka ti je za trudnocu do max 2-2,5 TSH iako je granica kao normalna 4,2! Trazi terapiju svakako.
    Babylove 😖😕 bas nas krenulo s tim betama nikako. A nis sad skupa brojimo dalje.

Nije nam jos suđeno... samo onaj gore zna zasto je tako... ali idemo dalje... nesmijemo gubiti vjeru i nadu.. samo glavu gore visoko i u nove pobjede.. do nasih mrvica 💪💪💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.