Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    09. Lipanj 2018. 13:00

Aurora87

A ja sam si biser sve zbrckala krivo mjereci temp. Pokazalo mi O 18dc i onda sam citala kako se ispravno mjeri BT s digitalnim top., pa sam se prebacila na to mjerenje i sad mi prebacilo O na 21dc.prije sam minutu mjerila pa mi pokazivalo nize temp., a kako mjerim sad duze, temp su mi vise. Sad nemam pojma na kraju kad mi je O. S tim da mi je prvi dan duzeg mjerenja temp bila 37, najvisa i zato mi se sve zbrckalo….a ako je O bila 21dc onda bas i nismo pokrili 😟

Aurora, a koje dane ste pokrili? Ako ste pokrili 18dc, i neki još dan iza toga, i to je ok...spermići mogu ziviti do 72sata, tak da sretno draga... da nam za 5 dana javiš + 😘 

Grizli
    09. Lipanj 2018. 13:09

Aurora nemoj se zamarat sa popodnevnim temp. Znaci BT se mjeri sam iskljucivo ujutro. To je temp tijela prije nego sto s epocnes kretat. Mjeriti sa digitalnim dok ne zvoni ispod jezika, jer ako mjeris ispod pazuha a bila si npr pokrivena dekom imat ces vecu temp tijela. Zato moras ili ispod jezika ili rektalno.Ja sam ispod jezika jer je jednostavnije mi. Nesmijes se dizat ni nista. Mozes i zivinim mjeriti al 10 minuta onda moras lezat tako. Vodi racuna ako nisi spavala barem 5 h u komadu onda zabiljezi jer mozes imat oscilacije to mjerenje. 

tata_me_zove_zlato
    09. Lipanj 2018. 13:21

Grizli, koliko je proslo od transfera tacno?
    Anymany, ja sam pitala za brufen. Imala sam terapiju za pritisak i beta blokator. Po poz testu, ja nazvala kardiologa, on mi smanjio dozu bb i izbacio ga. Evo dva dana mi puls 100,a i donji pritisak zeza. I jako se plasim da ga pijem. U utorak idem na uzv, pa cekam da se konsultujem sa mojom dr. 
    Mini, uradi cim stignes, a za sv slucaj, pij sokice u svatovima. 
    Svjesna, hvala, imala mucnine ovih dana, od jutros sa povracanjem. Pijuckam limunadu sa djumbirom i pomaze mi. Danas 5+5,u utorak idem da cujem 
    srceko😍grudi nista i dalje... Placljiva sam veoma. Muz me pazi kao kraljicu pravu.kako ste ti i tvoja mrvica? 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    09. Lipanj 2018. 13:30

Tata evo danas 7 dan od transfera. Cekam i dalje iako sam sva neka s nekim neobicnim nuspojavama pa mislim da mi je to od ovog progesterona sto moram stavljat.
    Joj ovo vrijeme ludo je tesko za tlak. Cuvaj se

_svjesna
    09. Lipanj 2018. 13:51

tata_me_zove_zlato

Grizli, koliko je proslo od transfera tacno?
    Anymany, ja sam pitala za brufen. Imala sam terapiju za pritisak i beta blokator. Po poz testu, ja nazvala kardiologa, on mi smanjio dozu bb i izbacio ga. Evo dva dana mi puls 100,a i donji pritisak zeza. I jako se plasim da ga pijem. U utorak idem na uzv, pa cekam da se konsultujem sa mojom dr.
    Mini, uradi cim stignes, a za sv slucaj, pij sokice u svatovima.
    Svjesna, hvala, imala mucnine ovih dana, od jutros sa povracanjem. Pijuckam limunadu sa djumbirom i pomaze mi. Danas 5+5,u utorak idem da cujem
    srceko😍grudi nista i dalje… Placljiva sam veoma. Muz me pazi kao kraljicu pravu.kako ste ti i tvoja mrvica?

Dobro zasada, mirujem i krvarenje je stalo, danas usli u 9 tjedan. Nema mucnina, osim gadjenja na hranu pa ne znam bas sta bih papalaa muku mucim s time.

MalaTajna222
    09. Lipanj 2018. 15:58

Cure ovo kako je Grizli objasnila za temp, tako i jee.ja sam jucer pitala svoju gin.je li ispravno mjerim i ona je bas tako i objasnila. Ispod jezika i odmah s budjenjem.ova popodnevna mjerenja, nista to  ne vazi.meni se cak muz smije kako gasim alarm ujutro i hvatam toplomjer, a na oci jos zmirim 😄

tata_me_zove_zlato
    09. Lipanj 2018. 17:03

Grizli, jos 13 dana do bete?Znas li ista o beta blokatorima u trudnoci, tacnije Bisoprolol je bio moja terapija. Jedna dr kardiolog mi jos zimus sa napomenom o planiranju trudnoce rekla kako po novim istrazivanjima je bezbedan u trudnoci. Kad sam ugledala dve crte, nazvala ordinaciju, drugi dr razgovarao sa mnom i rekao isto to-kako po novom moze, ali bi ga on ipak ukinuo meni. I ja ukinem naravno. I sad se patim i brinem se. A sve sto po internetu nalazim jeste da skodi plodu navodno, nikakva nova istrazivanja niti iskustva ne nalazim. 
    Svjesna, dobro da je stalo krvarenje, da budes mirnija. 😊

Grizli
    09. Lipanj 2018. 17:11

Tata cim stignem doma ppgledam ti malo medju istrazivanjima ako ima sto o tom lijeku ili barem o toj skupini lijekova pa ti javim.

tata_me_zove_zlato
    09. Lipanj 2018. 17:23

Hvala puno, Grizli, ali ne moras zuriti. Sutra je nedelja, odmori, pa kad stignes pogledaj. 😍🤗

Grizli
    09. Lipanj 2018. 17:25

Hajde samo ako kozes posalji kako se zove dijelatna tvar lijeka jer onda imam vise informacija posto svaka zemlja maltene lijek zove drugim imenom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.