Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ANYMANY
    08. Lipanj 2018. 13:18

Sinoć me toliko žigalo u glavi, da sam mislila da sam gotova. Popila dva brufena 600 mg i zaspala ko top. Bogu hvala danas je dobro. Jutros mi je pala temperatura za pol stupnja, danas očekujem M. Iskreno, jedva čekam da procurim ako već moram jer me toliko prsa bole da ću poluditi.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    08. Lipanj 2018. 13:18

Sinoć me toliko žigalo u glavi, da sam mislila da sam gotova. Popila dva brufena 600 mg i zaspala ko top. Bogu hvala danas je dobro. Jutros mi je pala temperatura za pol stupnja, danas očekujem M. Iskreno, jedva čekam da procurim ako već moram jer me toliko prsa bole da ću poluditi.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• fantasia
    08. Lipanj 2018. 13:36

Trenutno sam malo zbunjena😕
    Samo da ponovim, krvarenje pocelo 10.5.,spontani 14.5.,krvarila 4 dana.
    Sada nismo bas striktno radili na bebi, ali nismo ni pazili. Jucer mi je bio tocno 28.dan ciklusa od pocetka krvarenja(ciklusi inace 30-32 dana) i znam da mi se vjerojatno jos nije sve poslozilo nakon sp...no, jucer sam primjetila 2 kapi svijetle krvi.i dalje nista.i uopce nikakve naznake pms-a.,a znala sam osjetiti i do 10 dana prije...jel' imala koja "bliski susret" s ovom pojavom?:D

Monikaharmonika
    08. Lipanj 2018. 14:01

ANYMANY

Ja jutros pišnula test onaj sa neta a 13 dan je nakon O, iz protesta što je negativan nakon 3 min bacila sam ga odmah u kantu. Grudi me  bole oko bradavica samo. Meni sutra treba doći. 
    Ko zavraga i lađe su mi potonule jer je dragi radio spermiogram. Likvefakcija je 3, što znači da spermići nakon ejakulacije ostaju u tom ugrušku koji ih zarobi da ne mogu mrdnuti ni plivati. Broj ,motilitet i morfoligija su tako tako.

• Profa1988
    08. Lipanj 2018. 14:25

Bok, meni je danas 29 dc. O bila prije 17 dana, bar je tako pokazao mikroskop i bolovi, jučer sam po kalendaru trebala dobit ( inace mi je uglavnom 26-28). Grudi su me pocele bolit lagano tek prije koji dan, inace od O ne mogu živit koliko me znaju bolit. Vec dva tri dana imam lagani pritisak ko da trebam dobit ali ništa strašno, smao na momente me lagano grči. Trčim svakih 5 min u wc provjeravat 😅. Očito se psih igra sa mnom pa namjerno oteže :/

• ANYMANY
    08. Lipanj 2018. 15:31

Meni je danas 16ti dan od pozitivne trakice, i ja čekam ali se ništa ne događa. S jutrašnjim padnom temp. sa 36,5 na 36, mislila sam to je to sad će, ali ništa :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MiniCooper26
    08. Lipanj 2018. 15:59

Meni isto jos nema M 😫40.dan ciklusa danas

Grizli
    08. Lipanj 2018. 16:12

Dobro ato se to ovdje događaja? Svima nesto M kasne a nitko testove da pisne ili bar dobije M?! 🙄 zene moj to sve poludilo ood vas

• ANYMANY
    08. Lipanj 2018. 16:37

Kod mene se nešto zbrkalo, prošli mj sam dobila točno 14 dana nakon poz trakice, ovaj mj.evo 16 i nikako da krene :/ Baš me zanima temp. sutra

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MiniCooper26
    08. Lipanj 2018. 16:54

Grizli

Dobro ato se to ovdje događaja? Svima nesto M kasne a nitko testove da pisne ili bar dobije M?! 🙄 zene moj to sve poludilo ood vas

Ne znam ni ja sto se događa 😫😂 mozda i ove vremenske promjene utječu, psiha ili ko zna sto vec

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.