Drage moje cure hvala vam na lijepim željama.
Neka započne sezona 👶👶👶+++ da se radujemo sve.Pussssssa velika.
Mone , ako se.ne varam ti si se dugo trudila? Ajme bas bas lipo !!!! Cilo jutro mislim na taj plusic i kako ce se dogodit jos toga divnoga 🤞❤
Od 12 mjeseca prošle godine. To nije uopće dugo koliko se neke cure trude. Al svaki mjesec neuspjeha te malo ošine i onda čekaš tu ovulaciju pa se opet nadaš i tako u krug.😕
Hellena mislis na Zaldiar? To moja mama pije isto za kicmu. Zaldyar ne nalazim nista. Ako je Zaldiar to ti je ista aktivna tvar kao i Tramadol sto je pitala Anymany. Jedina razlika je sto je Tramadol 50mg i samo je tramadolum spoj, a Zaldiar nesto malo slabiji 37,5 mg i uz to ima i paracetamola.Dakle ja ne bi to koristila. Nazalost za bol u trudnoci jedini sigurni lijek je paracetamol. Znam da je to s** za jake bolove al sve ostalo je rizik. Ja sam nakon spontanog pila Panadol Extra i pomogao mi je a bolovi su bili stvarno neizdrzivi.
To je to, onda ga necu vise uzimat. Hvala ti!
Monika cestitke od srca 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Monika draga cestitaaaaam ❤️❤️❤️❤️❤️ bit ce sve ok ne brini se
Ja nisan ponovila test nisam stigla.. Sutra bih mogla. Bila u svatovima uglavnom nisam ni pila nego malo višnjevace kad smo nazdravljali.
Mini drzim 🤞 da nam bude još jedan lijepi plusić za početak ljeta 💕 ajme baš sam danas puna neke pozitive, mislim baš da ce se sad naredati plusići, Monika me tak obradovala...imam neki feeling dobar da ce nam ljeto bit puno iznenadenja 😊
Uh cure moje danas me bas oprale emocije. Moram se ispuhat negdje a znam da cete me vi kuziti. Bila na krstenju danas i pol mise preplakala onako poskrivecki jedva se suzdrzala da bas se ne rasplacem onako u opci potop razmjerima.I poslije cijeli dan bili na rucku svi sa klincima osim nas.Ja sam cijeli dan na rubu suza bila i kao svi sta je sta je, a ja lazem alergija sta da im kazem drugo.Do danas nisam ni pomislila na to dal je ovaj postupak ivf uopce uspio, nosila sam se ok s time ako ne uspije nema veze jednom hoce, onda pol dana mozgala u sebi da ja uopce nemam nikakvih simptoma 8 dana iza transfera embrija i gledajuci svu tu djecicu moj mozak je jednostavno zakipio. Dolazila sam vise put na temu samo da vidim Monika tvoj plusic da se umirim i nasmijem i razmiljam pozitivno. Dakle ja nisam trenutno za druzenje sa trudnicama i mamama s bebama. 😟
Monika draga cestitaaaaam ❤️❤️❤️❤️❤️ bit ce sve ok ne brini se
Ja nisan ponovila test nisam stigla.. Sutra bih mogla. Bila u svatovima uglavnom nisam ni pila nego malo višnjevace kad smo nazdravljali.Mini drzim 🤞 da nam bude još jedan lijepi plusić za početak ljeta 💕 ajme baš sam danas puna neke pozitive, mislim baš da ce se sad naredati plusići, Monika me tak obradovala…imam neki feeling dobar da ce nam ljeto bit puno iznenadenja 😊
🙏❤️
Uh cure moje danas me bas oprale emocije. Moram se ispuhat negdje a znam da cete me vi kuziti. Bila na krstenju danas i pol mise preplakala onako poskrivecki jedva se suzdrzala da bas se ne rasplacem onako u opci potop razmjerima.I poslije cijeli dan bili na rucku svi sa klincima osim nas.Ja sam cijeli dan na rubu suza bila i kao svi sta je sta je, a ja lazem alergija sta da im kazem drugo.Do danas nisam ni pomislila na to dal je ovaj postupak ivf uopce uspio, nosila sam se ok s time ako ne uspije nema veze jednom hoce, onda pol dana mozgala u sebi da ja uopce nemam nikakvih simptoma 8 dana iza transfera embrija i gledajuci svu tu djecicu moj mozak je jednostavno zakipio. Dolazila sam vise put na temu samo da vidim Monika tvoj plusic da se umirim i nasmijem i razmiljam pozitivno. Dakle ja nisam trenutno za druzenje sa trudnicama i mamama s bebama. 😟
Grizli glavu gore. Ja sam mislila da ovaj mjesec od mene ništa. Od ovulacije me uobičajeno odmah počnu boljeti grudi i napušem se i to sve splasne dan dva pred M. Ovaj mjesec me nisu boljele , bile kao ispuhani baloni, simptoma nula.
I sad skoro ništa. Tako da i ništa od simptoma može značiti nešto.
Grizli pisala sam da sam se dosta puta tako osjećala i evo hvala bogu docekala nadam se najboljem.. vjeruj mi uspjet ce, pa ja nikakvih simptoma imala nisam.
Ohladi glavu, udalji se malo od svega pa cak i od tog čitanja i istrazivanja, radova i svega. Uzmi si vremena da ohladis glavu i rezultat nece izostati. Drzim fige☺
Grizli nemoj misliti negativno. Znam da te boli, i rastuži sve to, ali hrabro naprijed. To ti je normalna reakcija. Pa ja gledam evo susjedu preko, 18 godina, dečko 19. Doslovno nemaju ništa, žive sa starom babom u sobici par kvadrata. On je kreten da nemože biti veći. Počimao je radit već 10 puta, radi par dana i kao bolestan. Evo neki dan kaže da će valjda izdržati raditi još 3 mj., jer mu tada cura treba roditi...Ona ko tele, kao da je sa marsa isto. I tako ti ja uvečer ne mogu spavati jer se oni svađaju do kasnih sati, otvorenih prozora i isto se zapitam kako je moguće da takvih dvoje imaju takvu sreću, a kod mene ništa. Al šta ćeš, tako je kako je. A simptomi, to ti sve ovisi od trudnoće do trudnoće.
Ja sam loše, od srijede me doslovno guši u vratu nešto, pretpostavljam kako sam trebala dobiti i kako sam dobila da su se hormoni uzburkali i štitnjača proradila. Tako da sam odlučila ići privatno na uzv i to ovaj tjedan odmah. Razmišljam si da ne mogu čekati više. Dok ja dočekam uzv u 12om mj. pa onda tko zna koliko još endokrinologa - sve je to predugo.
A i MM puni 37mu godinu, i vidim da već komentira kako je "star" za išta, jer on uvijek gleda kako će to izgledati u budućnosti, tako da ako ubrzo je bude ništa bojim se da će on odustat.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Ma ubise me danas emocije bas bas. Od moje kume dijete se krstilo i to me bas dirnulo jako i razmnjezilo. I sve bi to bilo ok da poslije na rucku nije bilo samo sve oko djece teme i svi kao gledjau u nas ko da smo cudaci. I to me naravno gurnulo u depru malo. Mislim nemam ja nis protiv da one pricaju o svojoj djeci, al vi mozete kuziti da je to tesko slusat posebno sad dok cekam tu betu, a i malo sam razdrazljiva. A bit cu ja dobro samo sam se morala nekom iskuhat ko ce me kuziti i s kim cu pricati o stvarima koje me poticu da razmiljam pozitivno i idem dalje a ne razmisljam o onome sto je iza nas. Al valjda dodju tako neki dani. Hvala cure na potpori.
Sortiraj odgovore
Najstariji