Nisam ju zvala jer sam zapravo trebala dobiti danas pa cijeli dan čekam da dođe, a ne dolazi. Dala mi je Duphastone za ovaj ciklus već, ali ja nisam uzela jer sam pila Femisan.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Nije me bilo neko vrijeme i stvarnoHellenažao mi je to čuti :/ jeste pokušali ići na neke postupke umjetne opl.? Jel ste radili pretrage, kakvi su nalazi? Mi isto već pokušavamo godinu dana, a prije spontanog isto god i pol…
Cure koje čekaju, nadam se da vam neće doć M…ovih zadnjih par tjedana stvarno nema plusića..hmmm…to je možda zatišje pred oluju plusića 😊
Još uvijek pokušavamo prirodno jer je spermiogram dobar, bila na folikulometriji i imam redovno ovulacije al eto neće nas nikako.
Grizli nisu me na to slali, trenutno samo pijem eutyrox za štitnjaču jer mi je anti- Tpo 125 i jer kao nije povoljan omjer tsh i ono drugo ,nemam nalaz tu ali sutra kad stignem cu uslikati pa da vidis. Nakon uklanjanja polipa doktorica mi rekla da mi se ti ugrusci nece vise pojavljivat a meni su svaki put sve veci tako da sam se danas vec malo vise zabrinula kad sam poprilican komad izvukla na wc-u, ono bas uzasno za vidjet a bolovi na granici da se ne onesvijestim. Pitat cu u petak pa da i to uradim, ionako se vodim pod dnevnu bolnicu zbog drugih stvari pa mi nije problem to rijesit. Hvala ti na savjetu! 😙❤
Hellena krvi ugrusci mogu i biti uzrokovani stitnjacom isto. Imas nepovoljan lh i fsh omjer vjerojatno. Dovro bi bilo da provjeros da i tu trombofiliju nasljednu i stecenu za svaki slucaj. Posebno ako ti ko u srodstvu je imao spontane, tromboze, embolije i sl. Imas i obilne M i dugotrajne ili ti je to normalno? Ako su i obilne mozda je problem i u hormonima estradiolu i progesteronu. Polipi isto da uzrokuju ugruske, a mogu recimo rast pojacano zbog visokog estrogena. A inace je dobro poznato da uzrokuju neplodnost. Jesi vadila kad spolne hormone? Gle najbolje ti je odraditi ave pretrage pa da si bezveze ih radila nego da se mucis i lupkas u suplje i nis se me dogadja. Jel pijes kakve cajeve ili nesto od biljnih preparata za to?
Nisam ju zvala jer sam zapravo trebala dobiti danas pa cijeli dan čekam da dođe, a ne dolazi. Dala mi je Duphastone za ovaj ciklus već, ali ja nisam uzela jer sam pila Femisan.
Anymany moja ti bi morala draga pocet uzimat taj duphaston kad ti ga je dala. Nije bezveze to. Sad cekaj da ti dodje M, a onda fino po uputama kreni put to ocito je gin vidila neki problem u duzini tvog ciklusa. Nadam se da ce biti sve dobro i da ces ili dobiti M ili onobjos bolje pozitivan testic
Anymany, ja ti od srca zelim poz testic. Ipak, dok nisi sigurna ni u sta, zasto dva brufena od 600?Ja sam god dana unazad izmedju O i M zaobilazilazila sve lekove jer nikad ne znas...
url=https://lilypie.com]
Eto koje sam ja srece iden napravit test kad ono neispravan... Nije pokazalo ni u jednoj ni u drugoj kucici nista 😫 a bas sam ga htjela napravit sa znam sta je jer idem veceras u svatove
Anymany, ja ti od srca zelim poz testic. Ipak, dok nisi sigurna ni u sta, zasto dva brufena od 600?Ja sam god dana unazad izmedju O i M zaobilazilazila sve lekove jer nikad ne znas…
Tata, kako si ti? Ima li simptoma kakvih?
Anymany ostavi se Femisana i pocni s Duphastonom, ocito je neki problemcic posrijedi koji se prirodnim suplementima ne moze rijesiti.
Mini, daj ga ponovi 🤗
Grizli, drzim fige, kada trebas raditi betu?
Poz cureee.
Mini, ajd ti brzo po drugi☺. Ja sam tu u iscekivanju plusića, a vi kojima kasni M ne piskite😐. Mislim da svi pratimo sad napeti kao strune😁. Jajde da nam se uljepsa ovaj tmurni dan😉.
Vec smo krenuli na put posto je vjencanje u hercegovini... Ako naletim gdje usput mozda i kupim 😂
Uf stiglaaaa...ajme kako sam happy vec sam mislila da je nesto novo...uf...
Neznam ko me pitao za Brufen..uglavnom. Nisam imala drugo nist a bila sam van sebe od bola. Popila sam.ujutro jedan i nije djelovao nista zato sam se odlucila na dva. Inace ja imam problema i sa kicmom tako da sam u obe trudnoce po preporuci doktora pila Ketonale i Brufene. Cak sam u zadnjih.pol.godine dobila Diklorapid.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
I recimo zbog psorijaze i alergije imam terapiju Nixar 20mg.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji