Cure kojima kasni da vam niti ne dodje m nego +
Meni tek 7 dan od o, tako da mi bas sporo prolaze dani.
Danas sam saznala za jednu sto je znam da je napustila muza i djecu pa sam bas deprimirana kako neke osobe dobiju djecu, a ne mare za njih, a mi koji bi dali sve da mozemo nikako da to docekamo
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Nije me bilo neko vrijeme i stvarno se ima šta pročitat! Curkama koje su uspijele doć do svojih plusića od srca čestitam i želim urednu trudnoću!❤❤❤ Mi se i dalje borimo al bezuspješno, danas mi 3 dan menge i ovi prokleti ugrušci me ubijaju, više ne znam koliko je to normalno :( Dobila prošli mjesec injekciju željeza pa me sad baš zanima kakva će mi bit krvna slika. Sad me samo muči kako ćemo pokrit plodne dane jer mi dragi na terenu :( izluđuje me već polako ovih 2 i pol godine pokušaja a bez uspijeha
Grizli - ti si nam doktor, šta misliš? Je moguće da unatoč poz trakici nije bilo O pa zato kasni?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Kolike jacine su lh trakice? Imala si pojacanje testne linije bas ono full tamno? Ti si mjerila temp. Imala si skok? U pravilu moze lh biti povisen cijeli ciklus ako imas pcos a trakica nije dosta jaka pa eto. A M moze izostat zbog puno razloga veliko stres, nagla promjena tezine, cak i neke kronicne bolesti tipa kronova, dijabetes isl., moze biti samo da imas poremecaj progesterona npr kad folikul ne pukne nego jednostavno predje u cistu. Ona obicno pukne sa M i ne stvara probleme. Tako nemoj se nervirat curke previse oko toga. Ako kasni više od 10 dana onda najbolje se javiti gin da ipak provjeri stanje.
Je...imala sam skok temp. dan nakon poz.trakice.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Nije me bilo neko vrijeme i stvarno se ima šta pročitat! Curkama koje su uspijele doć do svojih plusića od srca čestitam i želim urednu trudnoću!❤❤❤ Mi se i dalje borimo al bezuspješno, danas mi 3 dan menge i ovi prokleti ugrušci me ubijaju, više ne znam koliko je to normalno :( Dobila prošli mjesec injekciju željeza pa me sad baš zanima kakva će mi bit krvna slika. Sad me samo muči kako ćemo pokrit plodne dane jer mi dragi na terenu :( izluđuje me već polako ovih 2 i pol godine pokušaja a bez uspijeha
Hellena žao mi je to čuti :/ jeste pokušali ići na neke postupke umjetne opl.? Jel ste radili pretrage, kakvi su nalazi? Mi isto već pokušavamo godinu dana, a prije spontanog isto god i pol...
Cure koje čekaju, nadam se da vam neće doć M...ovih zadnjih par tjedana stvarno nema plusića..hmmm...to je možda zatišje pred oluju plusića 😊
Trakica je bila 25 ti dan ciklusa. A 26tog dana je temo.skocila.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany da onda si ti imala O ili se mozda zaista dogodilo da folikul nije puknuo nego prerastao u cistu. Jesi probala kontaktirati gin? Mozda ti da progesteron da ti izazove M.
Hellena pozdrav dal si mozda radila trombofilijske pretrage? Ako ima smnogo ugrusaka bilo bi pozeljno. Mozda moras neku terapiju heparinom, andolom nesto.
Sortiraj odgovore
Najstariji