Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ANYMANY
    09. Lipanj 2018. 23:02

Grizli - ajde već kad imaš te radove mogućnosti vidjeti, možeš mi vidjeti za Tramadol što piše.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Monikaharmonika
    10. Lipanj 2018. 05:15

Cure moje, nisam mogla više izdržati, skoro mi je mjehur pukao. Evo pišnula sam na Prima test. Trebala sam dobiti jučer. O ulovila trakicom 26.05.18. 
    😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗

tata_me_zove_zlato
    10. Lipanj 2018. 06:27

Monikaaaaa 😍😍😍 cestitam, cestitam, evo rasplaka se i ja! Diivnooo!!! 😚😙🤗

url=https://lilypie.com]

Monikaharmonika
    10. Lipanj 2018. 07:00

tata_me_zove_zlato

Monikaaaaa 😍😍😍 cestitam, cestitam, evo rasplaka se i ja! Diivnooo!!! 😚😙🤗

Hvala ti Tata. Meni drhte noge, ruke, ma sve mi drhti. Samo da sve bude dobro😊

Grizli
    10. Lipanj 2018. 07:06

Monika cestitam!!! Tocno sam imala predoajecaj za tebe da bi mogla nas razveseliti. 😀 Fantasticno draga! Sad samo laganini. 
    Hellena ja mislim da bi ti trebala ozbiljno popricat sa svojim gin ili sa nekim drugim ginekologom.Makar ga trazi da ti da uputnicu za Humanu medicinu pa te tamo uputr na detaljnije pretrage.To sto ti imas ja bi rekla da  je menoragija se zove znaci obilne menstruacije i dugo traju. Citala sam nedavno jedan tekst od jedne lijecnice pa sam ti zalijepila sad taj dio clanka o toj menoragiji. "Češći su anovulacijski ciklusi, memstruacija u kojem ovulacija izostaje, a jedan od vodećih uzroka je menoragija', kaže dr. Pavičić-Baldani i dodaje kako su često uzroci menoragije nepoznati. 'Oko 50 posto menoragija nastaje zbog nedovoljno poznatih i objašnjenih uzroka pa se zbog toga nazivaju idiopatskim menoragijama. 
    Drugih 50 posto menoragija uzrokovani su bolestima maternice kao što su miomi, polipi sluznice maternice, adenomioza i karcinom sluznice maternice, drugim sistemskim bolestima, poput poremećaja rada štitnjače, nadbubrežne žlijezde, bolesti jetre i bubrega, ili zbog uzimanja nekih lijekova', navodi dr. Pavičić-Baldani. Upravo zbog brojnih i potencijalno opasnih razloga koji mogu dovesti do nastanka menoragije važno je javiti se liječniku kako bi se na vrijeme ustanovio uzrok. Osim što dovodi do anemije i smanjenje kvalitete života u podlozi menoragije mogu biti i vrlo ozbiljne bolesti. Dugoročno zanemarivanje menoragije smanjuje šansu uspjeha medikamentoznog liječenja". To ti je sve iz tog tekst od te dr.Pavicic-Baldani koja je inace na med.fakultetu.

Grizli
    10. Lipanj 2018. 07:16

Anymany Tramadol je lijek koji se nikako ne preporuca u trudnoci. Narocito ne u prvih 12tt. Jedino ga mogu uzimat trudnice pri porodu ili nakon poroda. Taj lijek prolazil placetu i moze uzrokovat srcane poremecaje kod dijeteta. Jedno manje istrazivanje 2016 utvrdilo je da zene koje su uzimale tramadol imaju cak 4 puta vecu sansu nego sto bi im bilo uobicajeno za rizicnu trudnocu i spontani nego one koje ga nisu uzimale u trudnoci. Spada u kategoriju C po fda, znaci lijek koji nije potvrdjeno da ne skodi u trudnoci.Problem je sto moze utjecat na razvoj organa i kosti bebe u trusnoci. Svaka studija zavrsiva recenicom ako majka bas mora uzimat taj lijek onda mora dobrobit za majku biti veca od dobrobiti za dijete. Ja ga iskreno ne bi uzimala jer za bolove ima i drugih lijekova i nacina koji su sigurniji.

tata_me_zove_zlato
    10. Lipanj 2018. 07:30

Monika, znam kako se osecas potpuno, ali raduj se. I mene uhvati panika na sat, dva, isplacem se strepeci da li je sve ok, ali onda pomislim mora biti, a i muz me ubedjuje u to neprestano. Prosto, normalno je da mislimo o tome. Ja za dva dana tek imam prvi pregled. 
    Kada sam videla tu drugu crticu pre nepune tri nedelje, ceo dan sam taj test nosala sa sobom i gledala ga. Uzivaj u svojoj sreci sa muzicem i crticom ☺️😍

url=https://lilypie.com]

Tinchy_07
    10. Lipanj 2018. 08:08

Monika cestitke i da budes imala mirnu i uspješnu trudnoću

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

_svjesna
    10. Lipanj 2018. 08:27

Monika cestitke 🤗

Ena1989
    10. Lipanj 2018. 08:45

Hvala ti Grizli! U petak idem kod ginekologa pa cu porazgovarat. 
    Ja u zadnje vrijeme pijem zaldyar tablete zbog fizickog posla koji radim pa me kicma ubija, moze li on utjecat na kvalitetu jajne stanice a kasnije i na plod? Eto sad cu te i ja malo zagnjavit s tim.  Hvala Bogu pa tebe imamo ovdje koja imas strpljenja i volje za odgovarat i savjetovat sve nas! ❤❤❤❤
     Monika cestitam! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.