Cure moje, nisam mogla više izdržati, skoro mi je mjehur pukao. Evo pišnula sam na Prima test. Trebala sam dobiti jučer. O ulovila trakicom 26.05.18.
😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗
Monikaaaa znala saaammmm ajmeee suze mi u očima 😘😘😘 tako mi drago, napokon jedan lijepi plusić 😘
Predivno jutroooo..Monika čestitam :)
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Hellena mislis na Zaldiar? To moja mama pije isto za kicmu. Zaldyar ne nalazim nista. Ako je Zaldiar to ti je ista aktivna tvar kao i Tramadol sto je pitala Anymany. Jedina razlika je sto je Tramadol 50mg i samo je tramadolum spoj, a Zaldiar nesto malo slabiji 37,5 mg i uz to ima i paracetamola.Dakle ja ne bi to koristila. Nazalost za bol u trudnoci jedini sigurni lijek je paracetamol. Znam da je to s** za jake bolove al sve ostalo je rizik. Ja sam nakon spontanog pila Panadol Extra i pomogao mi je a bolovi su bili stvarno neizdrzivi.
Opa Monika ovo je skolski plusic 👍❤❤ samo polako sada , bez stresa sve ce biti super 😘😘😘
Monika cestitam.
Naručena sam kod endokrinologa 15.06 pa me zanima šta ce mi ona reci.
M.nema nadam se da ce tako i ostati.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Monika draga cestitaaaaam ❤️❤️❤️❤️❤️ bit ce sve ok ne brini se
Ja nisan ponovila test nisam stigla.. Sutra bih mogla. Bila u svatovima uglavnom nisam ni pila nego malo višnjevace kad smo nazdravljali.
Drage moje cure hvala vam na lijepim željama.
Neka započne sezona 👶👶👶+++ da se radujemo sve.Pussssssa velika.
Mone , ako se.ne varam ti si se dugo trudila? Ajme bas bas lipo !!!! Cilo jutro mislim na taj plusic i kako ce se dogodit jos toga divnoga 🤞❤
Draga i ja se radujem +++ vec cetri dana nemam mesnstruaciju uskoro test pravimo.
A tebi zelim uspjesnu trudnocu i uspjesan porod.
Sortiraj odgovore
Najstariji