Inace nisu redovne zadnja M bila 7.3., 22.5. Sam bila kod ginek i taj dan je bila O i rekla je da M ocekujem za 10tak dana ali jos uvijek nista pa cu danas kupiti testic sutra uraditi pa kako bude 😊😊 inace samo pozitivno kada bude bit ce 😊😊
Grizli je u pravu, ja sam isto u trudnoćama malo malo bila kod zubara. I obično mi je davala ona neke tabletice koje trudnice piju u trudnoći, neki kao vitamini za zube. Inaće, zubi u trudnoći znaju jakooo zezat pa bolje da riješiš to na vrijeme.
Ana994 - kod tebe se nešto zbrkalo dobrano, probaj otić na pregled nekuda prije.
ABC - tebi onda kasni, pa možeš uzet bilo koji. Nemoj Clearblue samo, on zna pokazivat sjene neke. Inaće, ako ti je 22.05. bila Ovulacija, onda ti ja mislim ne može M doći za 10 dana, to je prerano malo :/
Kod mene ništa, grudi bole, a ja čekam samo da procurim. Baš sam u nezgodnom položaju jer se kod nas otvorilo jako dobro radno mjesto. S obzirom da ne radim, super bi mi to došlo, jer je stalan posao. Tako bi barem bila s jedne strane osigurana, a kasnije onda bi mogla računati i na primanja tokom trudnoće. Poslala sam papire danas, ali naravno neznam oće li M doći ili ne. S jedne strane možda bi mi bilo lakše da ovaj mj. ipak dođe, jer i ako me prime na razgovor, a ja budem trudna - neće me primiti. S druge strane taj posao je li-la, tj. vjerovatnost je 50/50, pa bi mi bilo žao vjerovatno da ne dobijem posao, a i da nisam ni T.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Cure, naručila se u utorak kod Poljaka na folikulometriju, pijem 2×1 klomifen i puca me dobro…nervoza, razdražljivost i glad, e ne znam zasto ali tako sam gladna za poludit 😂 Dobro spavam ali mi je od tih tableta stalno vruće…nadam se da cu sljedeci tjedan znat više…
Istina, tako stvaraju nervozu bas mi je reko muz jucer da sam skroz druga osoba ( a od jucer ih ne pijem) :)) vrucina vani , jos vrucina iznutra od njih , nije lako ali moramo izdrzat :))
Mene jajnici rasturaju, bas pojacano rade i osjetim to. To je za razliku od proslog mj.ovaj puno intenzivnije.pa mozda je i neki dobar znak ;)
Cure, naručila se u utorak kod Poljaka na folikulometriju, pijem 2×1 klomifen i puca me dobro…nervoza, razdražljivost i glad, e ne znam zasto ali tako sam gladna za poludit 😂 Dobro spavam ali mi je od tih tableta stalno vruće…nadam se da cu sljedeci tjedan znat više…
Istina, tako stvaraju nervozu bas mi je reko muz jucer da sam skroz druga osoba ( a od jucer ih ne pijem) :)) vrucina vani , jos vrucina iznutra od njih , nije lako ali moramo izdrzat :))
Mene jajnici rasturaju, bas pojacano rade i osjetim to. To je za razliku od proslog mj.ovaj puno intenzivnije.pa mozda je i neki dobar znak ;)
Da ova vrućina ubija, iznutra gorim...nadam se da ce biti ovaj mjesec više efekta od klomifena...MalaTajna kad je tebi sljedeca O?
Ana , evo sutra ujutro idem u gin.,pa ce mi sve reci.pretpostavljam da ce za 5 dana otprilike
Bokić svima, kako ste danas? Ja sam komirana. Od jutros imam strašnu glavobolju, doslovno sam mislila da će me moždani opaliti.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Aurora suosjećam jer i ja imam velikih problema sa zubima, takodjer sva 4 izvadila, ali na ostalima bar jednom godišnje imam granulom ili cistu. Sad kad razmislim i meni je gore od kad sam ove izadila jer do tada problema sam imala, ali puno puno manje.
Anymany kako glavobolja?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Hej cure 😊 vratili se u sredu. Odmah krenula sa poslom, a i umor me neki drzi, mozda zbog puta, a mozda se i nastavi, vid8ecemo. Ugl, mucnine su mi svakoga dana sve jace. Poslednjeg dana na plazi,dvoje bolesne dece, mentalni poremecaji, preplakala sam dva dana, uzasno se zabrinuh. Vidim, divne majke, brizne, a takva nepravda. Muz me nekako umirio, pa sam sad malo mirnija, cekam taj 12.06, samo na to mislim,da cujem da je sve ok.
Drzim vam svima 🤞🤞 cekamo jos ++++ 😊
url=https://lilypie.com]
Tata dobrodoala natrag nam. Mila samo nek ste ti i beba dobro. Nazalost nepravde ima ogromne, al nemoj se ti sekirat cuvaj se.
Curke sa zubima ne spada tema tu, ali imala sam problema doata dok nisam skuzila da je problem u cetkici.Stalno sam imala granulome po zubnom mesu i ceato mi se javljao karijes, ispadale plombe.Dok mi zubar nije reko da pocnem zube prat sa cetkicom curaprox ultra soft.Navodno jako tvrde cetkice na mekanoj caklini ostecuju je i to stvara probleme.Ne kazem da je to i kod vas al vrijedi probat.Ja se spasila.
Ima kakvih novosti kod koje? Ja i dalje nis ne osjecam. Tu i tamo koji grc i to je sve.
Cure eto me sa pregleda, imam i lijevo i desno po nekoliko folikula , dr. zadovoljna kako sam reagirala ovaj mj,u pon. idem opet , tada ce mi odredit tocno O. Uff bas sam puna neke nade od 1dc jos, a pogotovo sada. Nadam se da ce mi optimizam samo pomoc ☺🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji