A sigurno ti je od lijekova Mala Tajna to sto osjetis, jajnici krenuli na najjace. Ja sam uzimala samo inofolic do 7dc kad sam krenula na folikulometriju pa sam osjetila jajnike dosta a kamo li ti na hormonima. Sve bude super vidit ce.
Mini mozda ti se spava zbog nekog malog mrvicka u tebi 😊 he he. Mozes slobodno uzimat vitamine. Mozda ako ne pijes da pocnes sa nekim prenatalima imas i vitamine i minerale a folna je svakako dobro dosla. Ja sam to pila uz inofolic. Njega je najbolje uvecer prije spavanja jer i od njega se zna spavat jako posto je to mioinozitol. A prenatale recimo uz rucak ja uzimam jer ako ne imam zgaravicu od njih.
Cure sta ina?
Meni 38 dan ciklusa i jos nista, kad kasni onda dode 35- i dan, i taj dan me bolilo i zatezalo ja stavila ulozak i nista evo jos uvijek.. ne znam sta da mislim vise, sad su i grudi pocele ubijati, i dole zateze stalno po malo..
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Maybebaby testic a??? 🤗🤗😀😁🤞🤞🤞
Aurora lokalna anestezija kod zubara ne utjece na plod, nemoras se bojat. Moja seka je cijelu trudnocu provela kod zubara morala zube vaditi i svasta nesto i sve super. Reko joj i zubar i gin da ne utjece na plod vec samo na okolno tkivo. Tako bez nervoze draga i ja se ipak nadam da je +
E nemam pojma, danas i sutra smo na GO, otisli do muzevog brata u Zg malo, vidit cemo ako ne stigne da napravim test kad se vratim..
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Kod mene nista novo. 17 dana kasni. S tim da sam 23.5 i 24 imala svetlo crveno na papiru. Testovi negativni. Krajem mesaca tek kod dr. Pa cemo vidjeti. Ubija me cekanje. Napravit cu jos jedan test za par dana pa nek ide zivot. 😁
Zadnji sam radila posle 10 dana kasnjenja. Negativan. Vjerujem da sam trudna da bi pokazao +. Samo sad brinem sta je u pitanju. Vise mi muka od - i testova. Imala sam neke simptome,ali to se mozda samo moja psiha igra,ili tijelo od kasnjenja.
Cao zeneee ja s vremena na vrijeme pisem ali vas sve pratim i citam vase komentare i za sve vas drzim 🤞🤞 da sto prije uspijete u tome sto zelite, i mi se trudimo par mjeseci jos nista pa ne znam ni sama da li ovaj mjesec da tumacim neke simptome ili su opet lazni, dugih je 14 dana posle O, M trebala biti 4.6. Ali jos nista pa se nadam da ipak nece doci 🙈🙈 je li prerano sutra uraditi test ili sacekati jos koji dan i je li bitno koji test uzeti ili uzeti bilo koji?
Cure, naručila se u utorak kod Poljaka na folikulometriju, pijem 2×1 klomifen i puca me dobro...nervoza, razdražljivost i glad, e ne znam zasto ali tako sam gladna za poludit 😂 Dobro spavam ali mi je od tih tableta stalno vruće...nadam se da cu sljedeci tjedan znat više...
Maybebaby onda da ne dodje i bude plus u ponedjeljak.
Aurora nisam bas strucna u tom podrucju, al kazem imam srece sto zbog svog posla imam pristup znanstvenim radovima koje citam na tone kad nemam sto raditi pa eto svasta saznajem.Ipak jedno je kad nesto procitas na nekom web situ xy, ili kad procitas istrazivanje radjeno na 2000 zena.Ja ne vjerujem u nista sta nije znanstveno dokazano.
Ana joj pa ti ces izludit cekat pregled. Test bi svakako vec trebao pokazat da je pozitivan.
ABC pa tebi kasni? 😀 Ako su ti inace redovite slobodno ti napravi test nije rano dapace taman. Preporucam geratherm test on moze vec 10dc tako da 🤞🤞🤞 za +
Ana Donna ajde super da te drmaju hormoni znaci da rade svoje. Izdrzi za malu mrvicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji