Anymany obicno O bude 1-2 dana nakon pozitivne trakice. Pa vjerojatno zato ti tako pise. Sretno i da nam javis plus!!!

Ahaaa..pa onda vjerovatno i trebam dobiti tek za 2 dana jer danas mi je 14ti dan od poz trakice.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Ma nebi...vec mi je koma i neugodno svaki mj u ljekarnu hahaha...Dobit cu ja sigurno sutra ili prekosutra.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Ma nebi…vec mi je koma i neugodno svaki mj u ljekarnu hahaha…Dobit cu ja sigurno sutra ili prekosutra.
Bas sam nedavno gledala na youtube testove za trudnocu kako rade sa bijelom pastom za zube, secerom, soli, samponom 😁
Ima sto novog cure kod vas? Tata jesi se vratila? Nadam se da ste dobro ti i mrvica!
Kod mene nis novog, sve po starom. Samo bi spavala od tog progesterona ubije me. Nocas sam imala neku ostru bol lijevo u trbuhu trajala nekih 1 h, i sad malo osjetim kad sjedam kao trnce na tom mjestu.Valjda je sve ok, ne zelim se opterecivat, al mi puno toga nepoznato ovaj put pa sve prepisujem tom gelu sto moram stavljat ocito meni progesteron radi show u organizmu. 🤔

Taman htjela pitat di ste sve, niko nista ne javlja ??
Grizli, sigurna sam da je sve ok, samo polako , bez stresa ikakvog koliko god mozes 🤞
Pa mogu ti rec da sam bas smirena skroz, inace ranije bi izludila u danima cekanja i brinula za svaki klinac, al ovaj put sam totalni flegmatik. Totalno ta akupunktura pozitivno dijeluje na moju psihu. Sto ima kod tebe

Pa mogu ti rec da sam bas smirena skroz, inace ranije bi izludila u danima cekanja i brinula za svaki klinac, al ovaj put sam totalni flegmatik. Totalno ta akupunktura pozitivno dijeluje na moju psihu. Sto ima kod tebe
To je odlicno👍, sad jos samo malo srece da vam dodje 🤞🤞!!!
A evo sutra sam ujutro u gin., krece folikulometrija za ovaj mj, pa cemo vidit sta ce rec . Sve vam javim naravno..
Btw bolucka me dole proslo jutro i danas opet , onako lagani grcevi..nije me to prije hvatalo u ove dane ciklusa(danas 9dc)..vjerovatno od lijekova 🙄
Taman ja mislila napisat di su sve cure 😁 ja dvokratno sam pocela raditi od ponedjeljka... Umorna sam ajme..morala bi neke vitamine kupit a ne znam jeli smijem posto pijem gynositol 😀 cak nisam stigla ni test kupit jer ujutro produzim spavat a iza smjene jedva cekam kuci ic se istusirati i ic malo leći.. I onda opet na posao do 11 navecer 😫

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji