Svjesna da zene sa PAI1 trombofilijom imaju vecu vjerojatnost krvarenja posebno kad je cirkulacija pojacana posebno u trudnoci, jer se sitni ugrusci mogu pojavljivat u kapilarama koje pucaju onda. A progesteron zapravo potice prokrvljenost maternice, a ti jos imas i heparin koji razrijedjuje krv. Pretpostavljam da ti je to od svega toga tako, samo uzimaj redovito terapije i malo mirnija budi i ja sma sigurna da ce sve biti super. Jesu ti rekli da moras strogo mirovat mozda? Probaj se opustiti sto vise znam da je tesko i brines, ja osobno mislim da bi isla svakih 20 min kod dr da krvarim od straha. Muz mi je reko da nisam normalna jer sam rekla da bi idealno bilo kupiti si za doma ultrazvuk.
Svjesna da zene sa PAI1 trombofilijom imaju vecu vjerojatnost krvarenja posebno kad je cirkulacija pojacana posebno u trudnoci, jer se sitni ugrusci mogu pojavljivat u kapilarama koje pucaju onda. A progesteron zapravo potice prokrvljenost maternice, a ti jos imas i heparin koji razrijedjuje krv. Pretpostavljam da ti je to od svega toga tako, samo uzimaj redovito terapije i malo mirnija budi i ja sma sigurna da ce sve biti super. Jesu ti rekli da moras strogo mirovat mozda? Probaj se opustiti sto vise znam da je tesko i brines, ja osobno mislim da bi isla svakih 20 min kod dr da krvarim od straha. Muz mi je reko da nisam normalna jer sam rekla da bi idealno bilo kupiti si za doma ultrazvuk.
Uh umirila si me samo tako..
Naravno da sam na mirovanju, toalet i krevet samo nista vise. Evo sva sam ukocena od lezanja ali sta se mora mora se.
Hvala ti puno na informacijama.
Samo smireno i pozitivno, mislim da mozes malo i sjediti ne samo lezati da se bas sva ne ukocis, ako ne mozes onda fino nek muzic masira te malo. 😀 sretno ti
Grizli, 🤞❣
Vidim ima nam i novih , dobrodosle sve :)
Kod mene nista pametnog , jos sam 2 dana na klomifenu pa slijedi folikulometrija. Jedino drugacije , ovaj put bolje podnosim tablete za razliku od proslog, ono ne rade mi smetnje .sutra 6dc. Zao mi je sto vas dvi, tri nikako dobit da mozete na te pretrage i da se krene s necime. To tako ide ,kad ju cekas ee onda nikako.
Grizli, 🤞❣
Vidim ima nam i novih , dobrodosle sve :)
Kod mene nista pametnog , jos sam 2 dana na klomifenu pa slijedi folikulometrija. Jedino drugacije , ovaj put bolje podnosim tablete za razliku od proslog, ono ne rade mi smetnje .sutra 6dc. Zao mi je sto vas dvi, tri nikako dobit da mozete na te pretrage i da se krene s necime. To tako ide ,kad ju cekas ee onda nikako.
Ma ja bi najradije da je ni ne dobijem 😜👶
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
MaybeBaby ja ništa ne vidim nažalost. Koliko ti je od O prošlo. Ja sam na 8 dana od O i ne očekujem je tamo 08 ili 09.06. Obično je dobijem 14 ili 15 dan nakon pozitivne Lh trakice
Temperatura pocela padat 😦
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Mini i Monikq 🤞 da jedino sto cete dobiti bude pozitivna beta.
Maybebaby ja isto nazalost nista ne vidima, al moze biti i da je do slike u zivo izgleda drukcije. Ako ti jos ne kasni pricekaj koji dan pa ponovi. I nadam se da cemo ju inda i mi vidit.
Anymany koji dan ciklusa je? Mozda je samo onaj pad jer to znaju cure imat pad temp pa onda se opet digne. Samo smireno i sretno
Mini, jesi ti radila test? Znaci postoji sabsa da je 👶🏻🤞
Maybe baby, ni ja nazalost ne vidim ali ako ti nesta vidis bilo bi dobro ponovit za dan dva opet ujutro.
Sortiraj odgovore
Najstariji