Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ANYMANY
    03. Lipanj 2018. 14:50

Svjesna kakav rozi spoting?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

_svjesna
    03. Lipanj 2018. 15:16

Anymany, Krvarenje sam jučer imala svijetlo crveno kao jedna velika mrlja na vesu koje krene cim nesto radim..danas je u tragovima na papiru roze boje. Bila na pregledu svr u redu, plod se fino razvija, srce kuca..
    Identična situacija i prosli vikend, isto tako krvarenje idem dr sve u redu. 
    Imam mali hematomcic ali nekako mislim da li je to od njega ili je nesto drugo u pitanju.

Tinchy_07
    03. Lipanj 2018. 16:33

Ana dobrodosla i da na kraju ispadne +
    Grizli također sretno i samo odmaraj, ja vjerujem da ce uspjet
    Mini znam kako ti je, to prilazimo sve mi koje ne uspijevamo tek tako. Kod mene isto nekad imam osjecaj da je takav baby boom, a nama nikako. I isplacem se, ne zelim bit blizu trudnica jer mi bude tesko,ali opet, doc ce i nama nas smotuljak i moramo bit 💪 i podnjet sve. Kazu da nista nije nemoguce, da za nemoguce treba samo malo vise vremena zato , glavu gore i ako ne bude nista ovaj mjesec samo hrabro 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Grizli
    03. Lipanj 2018. 17:07

Hvala Lotus. Sto ima kod tebe?
    Svjesna jesi tj na nekom progesteronu trenutno? Bitno da je sve ok, al znam da se brines. 

_svjesna
    03. Lipanj 2018. 17:23

Jesam. Duphaston 3x1 i injekcije progesterona svaki peti dan. 

Grizli
    03. Lipanj 2018. 17:43

Mozda od toga imas blaga krvarenja. Nasla rad da progesteron u injekcijama moze izazivat pucanje kapilara u maternici pa zene imaju blaga krvarenja, obocno tockasta i povremena. Ja sam pila duphaston i samo dok sam njega pila sam prije M imala spotting 5-6 dana sta nikad prije nisam imala. Imas ti koji oblik trombofilije mozda? 

• misica35
    03. Lipanj 2018. 17:49

Dan koma i u nas 😰
    Stigla M danas, 26.dan ciklusa...
    Idemo iznova! 💪🏻

MiniCooper26
    03. Lipanj 2018. 18:15

lotus

Ana dobrodosla i da na kraju ispadne +
    Grizli također sretno i samo odmaraj, ja vjerujem da ce uspjet
    Mini znam kako ti je, to prilazimo sve mi koje ne uspijevamo tek tako. Kod mene isto nekad imam osjecaj da je takav baby boom, a nama nikako. I isplacem se, ne zelim bit blizu trudnica jer mi bude tesko,ali opet, doc ce i nama nas smotuljak i moramo bit 💪 i podnjet sve. Kazu da nista nije nemoguce, da za nemoguce treba samo malo vise vremena zato, glavu gore i ako ne bude nista ovaj mjesec samo hrabro

Sve znam 😊 ali tako me to sve pogađa da ti ne mogu opisati... Ocito sto zelis vise to je teze

_svjesna
    03. Lipanj 2018. 18:59

Imam trombofiliju Grizli, PAI-1 homozigot uzimam heparin 0.6
    Mislis da to ima neke veze hmmm, mislim da bih voljela da je tako, i vjeruj prije nego sam krenula krvariti malo intenzivnije prije nego su mi se pojavila ikakva krvarenja ustvari kad bih netom primila injekciju progesterona odmah na vesu ugledam iscjedak kao smedje zilice...

Tinchy_07
    03. Lipanj 2018. 19:12

Kod mene nista, prekjučer bila ovul. traka pozitivna, ali smo tek jucer pokrili mada jucer je bila mrvu svjetlija tako da neznam dali mogu se nadat ovaj mjesec.. Iako kad razmislim prekjučer nisam nista osjecala unatoč tome sta je bila o vrc jucer tokom dana iscjedak i bolove u jajniku

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.