Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tata_me_zove_zlato
    04. Lipanj 2018. 10:07

Mala Tajna, moj rodjeni brat i snajka isto rade na bebici vec skoro dve godine. Otvoreno smo pricali o tome sve vreme. Kada bih ja procurila, a njoj kasnilo, zaista sam svim srcem zelela da oni vid7e plus, obradovala bih se kao da je moj. Potpuno te razumem. Uglavnom, pristupi su nam se potpuno razlikovali. Ja sam eto ta koja nije htela da prepusti slucaju nista, krenula sa pretragama, pratila trakicama, dok su oni potpuno flegmaticni i odlazu da krenu sa ispitivanjima. Kada sam svoj plus ugledala prvo sam vama javila, a onda svom bratu. Reakcija je bila potpuno neocekivano ruzna, slobodno mogu reci. Ni malo radosti u glasu nisam cula. Umesto da se razocaram, ja sam to u sebi opravdala. Ne mogu svi ljudi da potisnu ta osecanja. Kao sto neke od vas spominju da osete zrnce ljubomore kada vide druge trudnice ili cuju price, moj rodjeni brat je jedan od vas i ja to potpuno razumem. 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    04. Lipanj 2018. 10:08

Hm obicno una bit pad temp kod T negdje 8-10 dqn od O. Al svejedno nada ostaje dok M ne dodje. 
    Tata samo ti uzivaj, setaj i grickaj voce za malu mrvicu. A i sunce je odlicno sad samo umjereno. Citala da djeca zaceta izmedju 5-9 mjeseca imaju puno bolje kosti i kozu, pa eto onda zelim da tako i tvojoj bebici bude. 
    Mala Tajna je rastuzi se covjek kad vidi da mnogo parova pokusava a eto nikako da srecica stigne. Al doci ce i nama vjeruj mi kad tad. Kazu da Bog ti ne daje kriz koji ne mozes nositi. Nisam preveliki vjernik, al nekako mi ima smisla ta uzrecica. Prema tome znaci samo da smo mi ovdje jako snazne zene, a nasi muzevi najbolji jer nas trpe jos uvijek. 

MalaTajna222
    04. Lipanj 2018. 10:20

Grizli ,bas si lijepo to rekla. Samo eto sve je stvar vremena. Nekad i vremenu treba-vremena 🙄😉
    Tata , podsjetila si me sa svojim postom na neke stvari iz zivota, i bas ko sta si rekla nema tu brat sestra prijatelj prijateljica  , to je u ljudima tako ..btw jesi ti jos u grckoj ? :)

tata_me_zove_zlato
    04. Lipanj 2018. 10:21

Grizli, opet lepa informacija, hvala. Jeste, pazim se jakog sunca, ali u popodnevnim casovima smo na plazi i uzivamo zaista. Mrvica se i okupala juce, voda je bila divna, a ja plivacica 6 god bila i procenila da cu moci uci. Kratko sam otplivala, umirila svoju zelju, osetila slanu vodu i sad sutra mogu i kuci. 😍
    I ja najiskrenije mislim da cete svi vi ugledati svoje plusice i osetiti veliku radost uskoro. Znam to i verujem. Ja sam na ovom forumu i ovde sa vama od 11og meseca i mnogo mi je pomoglo sto sam bila tu. 

MiniCooper26
    04. Lipanj 2018. 10:29

Mislim da je ova grupa super jer se svi razumijemo i znamo kako se osjecamo i sta prolazimo...tesko je ovo sve pogotovo kad nesto tako jako zelis. Ja sam uzasno nervozna zadnjih 2 3 dana. Sto zbog posla sto zbog vrucine i svega ostalog. Sve znam da triba se smirit i smanjit stres ali to je jako tesko... Zelim nam svima prije plusice velike 😁 i jako sam umorna, pušem ko kit ne mogu trpit odjecu na sebi sto god obukla...imam par kila viska... Ali opet se nadam da je nesto drugo 👶i spava mi se non stop

tata_me_zove_zlato
    04. Lipanj 2018. 10:30

Mala Tajna, jesam, jos danas i sutra sam ovde, pa nazad. Vreme nas je posluzilo savrseno kao i zdravlje hvala Bogu, tako da zaista mislim da je moja T dosla bas sad iz tog razloga. Napunila sam baterije sad za narednih 7,8 meseci 
    😊

Grizli
    04. Lipanj 2018. 11:52

Mini 🐽 (njusim, da ne bi opet ipalo da nas u zivotinje svrstavam)mozda neke rane simptome T?!😉🤞 znas sto cu ti rec ako si nervnozna pa i to je sastavni dio zivota, ja ne kuzim ljude kojima je sve uvijek super i nista ih ne izivcira ti za mene nisu jos osjetili sta je zivot. Tako da ako si nervozna ti se fino ispusi kako god i kreni dalje. Svi imamo znj dan pa mozes i ti. 
    Tata bas mi je drago zbog tebe da si se odlorila, nauzivala i sad fino sa malom mrvcicom sretno doputuj doma i raduj se svakom novom danu jer ces biti sve blize i blize upoznavanju te mrvice. 
    Ja inace ne osjecam nista novog kod sebe osim sto mi je od pred malo bas mucno nakon sto sam jela, al tako na mene djeluje progesteron pa moram se zrtvovat ako je to moj kljucic uspjeha, a i astma mi se javlja tako da progesteron svakako djeluje na najjace ocito. 

MalaTajna222
    04. Lipanj 2018. 12:21

tata_me_zove_zlato

Mala Tajna, jesam, jos danas i sutra sam ovde, pa nazad. Vreme nas je posluzilo savrseno kao i zdravlje hvala Bogu, tako da zaista mislim da je moja T dosla bas sad iz tog razloga. Napunila sam baterije sad za narednih 7,8 meseci
    😊

Tata bas je lipo za cut ☺☺sritno nazad ❤

• ANYMANY
    04. Lipanj 2018. 15:37

Zbilja neznam, imala sam pozitivnu trakicu prije 12 dana...a dan nakon trakice mi je temp.skočila, e sad jel bila dan nakon ili..nemam pojma. Eto vidit ćemo, trebala bi dobiti za 2 dana.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MiniCooper26
    04. Lipanj 2018. 17:14

Grizli

Mini 🐽 (njusim, da ne bi opet ipalo da nas u zivotinje svrstavam)mozda neke rane simptome T?!😉🤞 znas sto cu ti rec ako si nervnozna pa i to je sastavni dio zivota, ja ne kuzim ljude kojima je sve uvijek super i nista ih ne izivcira ti za mene nisu jos osjetili sta je zivot. Tako da ako si nervozna ti se fino ispusi kako god i kreni dalje. Svi imamo znj dan pa mozes i ti.
    Tata bas mi je drago zbog tebe da si se odlorila, nauzivala i sad fino sa malom mrvcicom sretno doputuj doma i raduj se svakom novom danu jer ces biti sve blize i blize upoznavanju te mrvice.
    Ja inace ne osjecam nista novog kod sebe osim sto mi je od pred malo bas mucno nakon sto sam jela, al tako na mene djeluje progesteron pa moram se zrtvovat ako je to moj kljucic uspjeha, a i astma mi se javlja tako da progesteron svakako djeluje na najjace ocito.

Toliko pozitive kao kod tebe odavno nisam dozivila 🙏😘 nisam to nikad pitala a htjela sam.. Ima li među vama koje pokusavate ostat trudne a pušite? Ja sam pušač pa se ozbiljno razmisljam da se ostavim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.