Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • fantasia
    04. Lipanj 2018. 17:54

I ja sam pusac -.- 
    Isto tako razmisljam da prestanem.nisam pusila dok sam saznala za trudnocu i sad me kopka da mozda i zbog cigareta nije doslo do spontanog😕

Grizli
    04. Lipanj 2018. 18:34

Ja ne pusim, cak stovise imam jaku alergiju na duhan i dim cigarete.l savjetujem svima da prestanu jer pusenje je zbilja stetno. Moja mama je pusila u trudnoci i samom i sa sestrom, obe imamo bas tezak oblik astme, a kako u obitelji nitko to nema vise puta su nam pulmolozi potvrdilo da mozda je to razlog. Naravno u to vrijeme malo tko je znao da to tako utjece na bebe, nije pravilo al eto kod nas se to dogodilo i zato nikad nismo ni jedna pusile, niti nam muzeci puse, oduvijek mi to smeta cak i samo ako je neko prije nego je dosao k meni zapalio mene gusi. Zato ko moze se oduprijet tome odlicno. 

Ana Donna
    04. Lipanj 2018. 18:55

Ja isto ne pusim, prije jesam i prestala sam..isto mislim da je puno bolje da ne iz više zdrastvenih razloga...moj muž puši, ali duhan mota, i nije puno... ali ne kužim brate mili, imam prijateljice koje puše ko dimnjačari pa ostale trudne i nastavile u trudnoći, to mi je baš gadno za vidit a i ne kuzim kak netko može...
    Kod mene ništa novo, ujutro dobila M, ko što sam pretpostavila... i odlučila sam sutra poslat u Cito dr.Poljaku sve nalaze na mail, i mužev spermiogram da me naruči na pregled...možda budem trebala ići na hsg, usput jel bio netko i jel to boli? Ne da mi se čekat do jeseni za inseminaciju, čekamo već pun kufer, i šta više imam od tog čekanja sam se danas zapitala...

Ana Donna
    04. Lipanj 2018. 18:58

MiniCooper26

Mislim da je ova grupa super jer se svi razumijemo i znamo kako se osjecamo i sta prolazimo…tesko je ovo sve pogotovo kad nesto tako jako zelis. Ja sam uzasno nervozna zadnjih 2 3 dana. Sto zbog posla sto zbog vrucine i svega ostalog. Sve znam da triba se smirit i smanjit stres ali to je jako tesko… Zelim nam svima prije plusice velike 😁 i jako sam umorna, pušem ko kit ne mogu trpit odjecu na sebi sto god obukla…imam par kila viska… Ali opet se nadam da je nesto drugo 👶i spava mi se non stop

Mini draga drzim ti cvrsto 🤞 da nas obradujes 😊 eto meni danas dan D, dobila i još vrućine, posao i na to sve me svekrva još pila da šta sam tak umorna...a htjela sam joj reći svašta pa sam se suzdržala 🙄

• Babylove
    04. Lipanj 2018. 19:05

Drage zenske.. nije me par dana bilo na ovoj temi... zbilja ste puno natipkale.. preletila sam sve ali sam se pogubila.. uglavnom vidim da vas je dosta na cekanju pa drzim 🤞🤞 da nas ovaj mj obraduje sa puno lijepih vijesti... ja sam bila danas na transferu.. dva su mi vracena.. pa sada je sve u bozjim rukama... 💖💖 
    Puno srece svima 💖

tata_me_zove_zlato
    04. Lipanj 2018. 22:10

Babylove, divne vesti zaista 😍😍odbrojavamo sa tobom kao i sa Grizli. 
    Mini, isto kao i Grizli, imam tesku astmu od rodjenja, moja je majka bila pusac i u trudnoci, a i tokom odrastanja sam i ja bila pasivni. Zivela sam u dimu. Naravno da smatram iz tog kobnog razloga da svako ko planira trudnocu mora biti svestan posledica. I Grizli i ja smo primeri. I iako je astma donekle i genetski prenosiva, moja je deca Bogu hvala nemaju. 

url=https://lilypie.com]

MiniCooper26
    05. Lipanj 2018. 00:34

Hvala cure ❤️😘 i ja znam da se najbolje ostavit pušenja a nervoza radi svoje... Zbog tog i pušim .. Jedin gušt mi je uz kavu zapaliti cigaretu ovo drugo mi je samo zbog nervoze. Pokušat cu se ostaviti. Znam samo da nikad u trudnoci ne bi pušila i tako ugrozavala djetetovo zdravlje,iako znam dosta zena sto su i pušile i svasta nesto drugo pa bez problema em zatrudne i rode zdravo dijete.. Pa sad ti budi pametan

• ANYMANY
    05. Lipanj 2018. 06:54

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

tata_me_zove_zlato
    05. Lipanj 2018. 07:05

Mini, u ovom periodu(kada jos ne znas za trudnocu, tj kada nije ni potvrdjena jer M nije izostala)   neka cetvrta nedelja, razvija se neuralna cev kod ploda i zato je tada neophodna i folna, tada se striktno paziti od lekova i kloniti se nikotina. I ja poznajem zene pusace koje radjaju ne ostavljajuci. Naravno, svako ima svoj izbor. ☺️ Ja se i dalje nadam tvom plusicu. Maybe, sta bi na kraju? 🤞

url=https://lilypie.com]

• ANYMANY
    05. Lipanj 2018. 07:12

Ja ne pusim i nisam nikada.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.