Cureee mene peru emocije i nervoza... Sad ne znam ocu li dobit vise.. Ubi me cekanje.. Na test da pravim ne pomisljam. I sinoc kao slag na kraju ja i muz odemo na piće sa prijateljima koji ne zive tu . I pirjateljica trudna ima u 10. mjesec rodit.. Ja sam mislila da cu se onesvjestit.. Znam da sam grozna ali ocito si ne mogu pomoc
Cureee mene peru emocije i nervoza… Sad ne znam ocu li dobit vise.. Ubi me cekanje.. Na test da pravim ne pomisljam. I sinoc kao slag na kraju ja i muz odemo na piće sa prijateljima koji ne zive tu . I pirjateljica trudna ima u 10. mjesec rodit.. Ja sam mislila da cu se onesvjestit.. Znam da sam grozna ali ocito si ne mogu pomoc
I ja sam u istoj situaciji. Ubija me cekanje. Zato te razumijem. Moja sestra je u 6 mesecu trudnoce. Nisam ljubomorna,samo bi voljela da hoce i kod mene tako iz prve upaliti 😁
Cureee mene peru emocije i nervoza… Sad ne znam ocu li dobit vise.. Ubi me cekanje.. Na test da pravim ne pomisljam. I sinoc kao slag na kraju ja i muz odemo na piće sa prijateljima koji ne zive tu . I pirjateljica trudna ima u 10. mjesec rodit.. Ja sam mislila da cu se onesvjestit.. Znam da sam grozna ali ocito si ne mogu pomoc
I ja sam u istoj situaciji. Ubija me cekanje. Zato te razumijem. Moja sestra je u 6 mesecu trudnoce. Nisam ljubomorna,samo bi voljela da hoce i kod mene tako iz prve upaliti 😁
Bas mi je ono dan d... Sve mi se skupilo.. Valjda ce proc 🙄
Cure normalno je da osjecate se tako kad vidite druge trudnice. Ja neko vrijeme se uopce nisam druzila sa prijateljima koji su cekali bebe ili imali male bebe jer meni su hormoni onda divljali na najjace. Jednostavno tih 3-4 mjeseca nisam se druzila s njima, a svasta smo izmisljali da ih obidjemo sreca je ta sta sam cesto mogla se izvuc na posao da sam na putu. To je prirodno jer zelja za majčinstvom je ogromna i treba si onda dat vremena
U mene jos sve isto, menga trebala doci jucer, i dalje grudi ispuhane kao nikad dosad obicno budu ko nogometna lopta tvrde i bolne, dole me povremeno malo zaboli, ne znam ni sama vise. Ujutro cu test pa sta bude.. pitala dr opce prakse kako ovde kod njih ide sa vadenjem bete, ona kaze da moram kod ginekologice u drugi grad, uzesti uputnicu i onda salju nalaze za drugi opet grad jer ovde nema laboratorij vec se sve salje za Dubrovnik, pa onda cekati dan- dva.... luda kuca, tako da nista od bete, test i onda u ginekologa kad kaze da je vrijeme za to, ili ako ne bude nista da odem do nje vidjeti sta se dogadja
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
U mene jos sve isto, menga trebala doci jucer, i dalje grudi ispuhane kao nikad dosad obicno budu ko nogometna lopta tvrde i bolne, dole me povremeno malo zaboli, ne znam ni sama vise. Ujutro cu test pa sta bude.. pitala dr opce prakse kako ovde kod njih ide sa vadenjem bete, ona kaze da moram kod ginekologice u drugi grad, uzesti uputnicu i onda salju nalaze za drugi opet grad jer ovde nema laboratorij vec se sve salje za Dubrovnik, pa onda cekati dan- dva…. luda kuca, tako da nista od bete, test i onda u ginekologa kad kaze da je vrijeme za to, ili ako ne bude nista da odem do nje vidjeti sta se dogadja
Meni ti je prosli misec M dosla na 47.dan ciklusa.danas mi je 35.dan 🙄sto je za mene normalno do nekog 40.og dana ciklusa. S tim da sam prosi mjesec napravila 3 testa 😫 ginekologica mi je dala uputnicu da idem vaditi spolne hormone kad mi dođe M.. I evo cekam. Ne pada mi na pamet kupovat testove i opet se razocarat. I mene bolucka dole nekad ujutro a nekad i navecer .. Grudi kao malo bole ali nista strasno. Leđa me bole ali to je zbog posla jer stojim na nogama. Sutra zovem za masažu da me bar malo opusti 😊
Bas mi je ono dan d… Sve mi se skupilo.. Valjda ce proc 🙄
Mini, koliko ti kasni? Draga drzi se, takvi dani su normalni, svi ih imamo...sutra ce biti bolje, imaš pravo imati dan D...meni isto neki dan poznanica rekla trudna, nema pojma kad je imala zadnju M, pa se zamisliš tu i ja se onda pitam šta radim krivo...ništa mi ne radimo krivo, nego eto takav nam bude dan i sve nam se skupi
U mene jos sve isto, menga trebala doci jucer, i dalje grudi ispuhane kao nikad dosad obicno budu ko nogometna lopta tvrde i bolne, dole me povremeno malo zaboli, ne znam ni sama vise. Ujutro cu test pa sta bude.. pitala dr opce prakse kako ovde kod njih ide sa vadenjem bete, ona kaze da moram kod ginekologice u drugi grad, uzesti uputnicu i onda salju nalaze za drugi opet grad jer ovde nema laboratorij vec se sve salje za Dubrovnik, pa onda cekati dan- dva…. luda kuca, tako da nista od bete, test i onda u ginekologa kad kaze da je vrijeme za to, ili ako ne bude nista da odem do nje vidjeti sta se dogadja
Meni ti je prosli misec M dosla na 47.dan ciklusa.danas mi je 35.dan 🙄sto je za mene normalno do nekog 40.og dana ciklusa. S tim da sam prosi mjesec napravila 3 testa 😫 ginekologica mi je dala uputnicu da idem vaditi spolne hormone kad mi dođe M.. I evo cekam. Ne pada mi na pamet kupovat testove i opet se razocarat. I mene bolucka dole nekad ujutro a nekad i navecer .. Grudi kao malo bole ali nista strasno. Leđa me bole ali to je zbog posla jer stojim na nogama. Sutra zovem za masažu da me bar malo opusti 😊
Lijepo na masazu i opusti se :)
Lijepo na masazu i opusti se :)
Draga saljem ti 😘😘😘😘😘😘
Meni 14 dana kasni. S tim da je 3 i 4 dana kasnjenja bilo na papiru ujutru posle mokrenja svetlo crveno,kao jedna kap. Testovi posle 5 i 10 dana kasnjenja negativni. Povremene mucnine,glavobolja,probadanje i grcevi kao pred M,ali nje nema. Obicno su mi grudi pred M osjetljive,cvrste,sad nista. Evo nisam pametna vise.
Sortiraj odgovore
Najstariji