M je redovna bila do sad. Zato kazem da je O bila 7. Imam i aplikaciju koja racuna. 😁
Ja bi ti preporucila ako ne dobijes do ponedjeljka ond ada kontaktiras svog ginekoloa, cisto da te pogleda, mozda ce te poslat vaditi betu hcg da se iskljuci trudnoca ili eventualno potvrdi ako su testovi lazno negativni. Moze ti dat nesto od terapije za izazivanje M, a to ti je jako vazno da ti se normalizira ciklus opet i sve vrati u normalnu. Topla preporuka ako radite na bebi nemojte svaki dan imat odnose sperma se ne moze dovoljno brzo obnavljati pa postoji vjerojatnost od velikog broja losih spermica. Najbolje je svaka 2-3 dana, spermici zive dovoljno dugo u tijelu zene da se ne mora imati odnose svaki dan a ostvariti trudnocu
Tako sam i ja planirala. Sacekat cu jos par dana,pa idem privatno,jer sam u drugoj drzavi,nemam zdrastveno. Hvala na savetima i podrsci 😘😘😘🌹
Ana994 slažem se s Grizli u potpunosti, ako ne dobiješ kroz koji dan idi do doktora svakako na uzv!
Grizli, želim ti svu sreću ovog svijeta!
Samo te molim, kad budeš za drugi podforum, da se nekada javiš i ovdje, jer nas spasiš sa savjetima! 😍
U mene je danas 25.dan ciklusa, lh pik je bio 12.dan ciklusa navečer, dakle ako je ovulacija bila 14., smatram da su testovi osjetljivosti 10ml/U već trebali pokazati ako je pozitivno... Tako da 😰 Čekam M i idemo u nove pobjede... 🙌🏻
Misica hahahaha, ja mislim da i kad budem jednom za drugi podforum da me se necete tako lako rijesiti. Bas sve cure na ovom forumu mi odmah prirastu srcu i svima zelim pomoc bar koliko mogu i znam, jer sjecam se sebe kako sam izgubljena i nemocna bila kad sam krenula sa svim ovim a informacija malo ili nikakvih dok nisam tu dosla i isto tako su mi cure pomogle.Kasnije sam shvatila da imam jednu prednost a to je pristup znanstvenim publikacijama pa sam to pocela iskoristavat i sve sto saznam dijeliti tu jer nikad se ne zna sto nekom drugom moze bas biti presudno.
A za testic ne mora vec biti pozitivan iako si s ranim se testirala, jer ti u 4tt sto bi realno bila ako si trudna vrijednost moze biti od 3 - 426. Raspon je ogorman jer sama implantacija moze biti od 5-10 dana nakon oplodnje, a tek nakon implantacije pocinje osobadjanje hcg. Ako ne dodje na dan ocekuvane ponovi i drzim ti 🤞 da ipek je +!
Cure jesu li kod vas u osmoj sedmici grudi bile uzasno tvrde i teske? Bole na dodir, i bas su nekako pune.
Rozi spoting i danas.. :(
Obicno kad trebam da dobijem grudi su osjetljive,narastu,budu bas cvrste. Ovaj put nista.
Svjesna meni su cijelu prošlu tudnoću grudi bile teške... Doslovno od 4.tjedna do kraja 🤦🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji