Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tata_me_zove_zlato
    02. Lipanj 2018. 13:13

Kao sto Svjesna rece, i ja sam sigurna Grizli. Ulovice se. Jako sam se obradovala zbog vas. 😍😊
    Svjesna, kako si ti ? Ja sam ni na nebuni na zemlji, nisam jos ni za da odem na drugu temu, a glupo mi
    ovde o sebi sad. Posle prvog uzv mozda se pridruzim tamo. 

url=https://lilypie.com]

• Ana994
    02. Lipanj 2018. 13:18

Cao drage zene. Evo i ja da vam se pridruzim. Vec 6 meseci radimo na bebici. Ovaj mesec haos. Posle 3 dana kasnjenja pojavilo se ujutru nakon mokrenja svetlo crveno na papiru. Sledeci dan isto. Od M ni traga vise. Sad vec kasni 12 dana. Radila vec dva testa. Oba negativna. Jako sam zabrinuta. 

Grizli
    02. Lipanj 2018. 13:43

Curke hvala na pozotivnoj energiji. Moram da odmarat nis tesko itd., sve je to sad stvar prirode valjda ce biti 5.sreca. 😀 
    Ana dobro nam dosla, jel znas kad ti je bila ovulacija? Mozda je bila kasnije pa zato ti kasni a ovo je mozda tek implatacijsko. 
    Tata nemoj nas napustit bas skroz, javi se a vremena na vrijeme, a mozda koja od nas ti se i pridruzi na temi bebe zima 2018/2019 moram priznat da jos nitko ju nije pokrenuo. 😏 ili ja nisam popratila dobro.

_svjesna
    02. Lipanj 2018. 14:13

Grizli imamo temu zimskih bebica, ni ja bas ne smijem biti previse aktivna jos uvijek se ne mogu opustiti i u grcu sam, ali eto pitam cure za pokoji savjet obzirom da imam jako cesto krvarenja, na strogom sam mirovanju. Bas jucer prokrvarila hitno odjurila na uzv srećom sve je u redu. Isto se desilo i prosli put doktorica kaze da nikoga do sada nije gledala toliko puta u tri tjedna hahhaa. Cijeli mjesec sam osudjena na strogo mirovanje i nadanje najboljem.  I da, propisno sam plava od heparina sa mnogo hematoma ali ne dam se :))

• Ana994
    02. Lipanj 2018. 14:27

Konacno jedan normalan odgovor. Hvala Grizli na podrsci. Po M bi trebalo 7 da je bila ovulacija. Mozda je kasnila.  Mislim da je jos malo rano za doktora. 

MiniCooper26
    02. Lipanj 2018. 15:05

Grizli 😍😍😍🙏🙏🙏🙏
    Ana dobrodosla 😊 znam kako ti je 

• Ana994
    02. Lipanj 2018. 15:29

Hvala mila. 😍😍😍

Grizli
    02. Lipanj 2018. 15:48

Ana994

Konacno jedan normalan odgovor. Hvala Grizli na podrsci. Po M bi trebalo 7 da je bila ovulacija. Mozda je kasnila. Mislim da je jos malo rano za doktora.

Nisam shvatila prije 7 dana da je bila O ili 7.5. Nemoj si racunat O po zadnjoj M. Imas redovite cikluse? Jel ikako pratis O - trakice, temperatura, sliz nesto... Mialim 12 dana kasnjenja nije malo znas test ako je ciklus normalan od 28 dana bi vec morao pokazat T.zato pitam za O ako si 100% da je bila? Jer kasnjenje M ili nedolazak moze se javiti kad je anovulacijski ciklus i to je normalno kod zena. 

MiniCooper26
    02. Lipanj 2018. 16:42

Grizli

Ana994

Konacno jedan normalan odgovor. Hvala Grizli na podrsci. Po M bi trebalo 7 da je bila ovulacija. Mozda je kasnila. Mislim da je jos malo rano za doktora.

Nisam shvatila prije 7 dana da je bila O ili 7.5. Nemoj si racunat O po zadnjoj M. Imas redovite cikluse? Jel ikako pratis O - trakice, temperatura, sliz nesto… Mialim 12 dana kasnjenja nije malo znas test ako je ciklus normalan od 28 dana bi vec morao pokazat T.zato pitam za O ako si 100% da je bila? Jer kasnjenje M ili nedolazak moze se javiti kad je anovulacijski ciklus i to je normalno kod zena.

Svaka cast Grizli...ja gustam citat tvoje odgovore 😊u sve si upućena, svaka čast 💪

• Ana994
    02. Lipanj 2018. 19:14

Nisam 100% sigurna da je bila,jer imamo redovne odnose,svaki dan,pa i ne pratim bas O. M je svaki 31 dan. Nikad mi ne kasni. Ovo je prvi put. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.