Kao sto Svjesna rece, i ja sam sigurna Grizli. Ulovice se. Jako sam se obradovala zbog vas. 😍😊
Svjesna, kako si ti ? Ja sam ni na nebuni na zemlji, nisam jos ni za da odem na drugu temu, a glupo mi
ovde o sebi sad. Posle prvog uzv mozda se pridruzim tamo.
url=https://lilypie.com]
Cao drage zene. Evo i ja da vam se pridruzim. Vec 6 meseci radimo na bebici. Ovaj mesec haos. Posle 3 dana kasnjenja pojavilo se ujutru nakon mokrenja svetlo crveno na papiru. Sledeci dan isto. Od M ni traga vise. Sad vec kasni 12 dana. Radila vec dva testa. Oba negativna. Jako sam zabrinuta.
Curke hvala na pozotivnoj energiji. Moram da odmarat nis tesko itd., sve je to sad stvar prirode valjda ce biti 5.sreca. 😀
Ana dobro nam dosla, jel znas kad ti je bila ovulacija? Mozda je bila kasnije pa zato ti kasni a ovo je mozda tek implatacijsko.
Tata nemoj nas napustit bas skroz, javi se a vremena na vrijeme, a mozda koja od nas ti se i pridruzi na temi bebe zima 2018/2019 moram priznat da jos nitko ju nije pokrenuo. 😏 ili ja nisam popratila dobro.
Grizli imamo temu zimskih bebica, ni ja bas ne smijem biti previse aktivna jos uvijek se ne mogu opustiti i u grcu sam, ali eto pitam cure za pokoji savjet obzirom da imam jako cesto krvarenja, na strogom sam mirovanju. Bas jucer prokrvarila hitno odjurila na uzv srećom sve je u redu. Isto se desilo i prosli put doktorica kaze da nikoga do sada nije gledala toliko puta u tri tjedna hahhaa. Cijeli mjesec sam osudjena na strogo mirovanje i nadanje najboljem. I da, propisno sam plava od heparina sa mnogo hematoma ali ne dam se :))
Konacno jedan normalan odgovor. Hvala Grizli na podrsci. Po M bi trebalo 7 da je bila ovulacija. Mozda je kasnila. Mislim da je jos malo rano za doktora.
Konacno jedan normalan odgovor. Hvala Grizli na podrsci. Po M bi trebalo 7 da je bila ovulacija. Mozda je kasnila. Mislim da je jos malo rano za doktora.
Nisam shvatila prije 7 dana da je bila O ili 7.5. Nemoj si racunat O po zadnjoj M. Imas redovite cikluse? Jel ikako pratis O - trakice, temperatura, sliz nesto... Mialim 12 dana kasnjenja nije malo znas test ako je ciklus normalan od 28 dana bi vec morao pokazat T.zato pitam za O ako si 100% da je bila? Jer kasnjenje M ili nedolazak moze se javiti kad je anovulacijski ciklus i to je normalno kod zena.
Nisam shvatila prije 7 dana da je bila O ili 7.5. Nemoj si racunat O po zadnjoj M. Imas redovite cikluse? Jel ikako pratis O - trakice, temperatura, sliz nesto… Mialim 12 dana kasnjenja nije malo znas test ako je ciklus normalan od 28 dana bi vec morao pokazat T.zato pitam za O ako si 100% da je bila? Jer kasnjenje M ili nedolazak moze se javiti kad je anovulacijski ciklus i to je normalno kod zena.
Svaka cast Grizli...ja gustam citat tvoje odgovore 😊u sve si upućena, svaka čast 💪
Nisam 100% sigurna da je bila,jer imamo redovne odnose,svaki dan,pa i ne pratim bas O. M je svaki 31 dan. Nikad mi ne kasni. Ovo je prvi put.
Sortiraj odgovore
Najstariji