Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ANYMANY
    04. Lipanj 2018. 08:39

37mi dan ciklusa....trebala bi dobit M za 3dana

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    04. Lipanj 2018. 08:49

Koliko dana je proslo od O tebi pitam opet da ne trazim po forumu? 

• ANYMANY
    04. Lipanj 2018. 09:15

Prije 12 dana je bila pozitivna trakica, znači O je bila eventualno dan kasnije

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    04. Lipanj 2018. 09:28

ANYMANY

Prije 12 dana je bila pozitivna trakica, znači O je bila eventualno dan kasnije

Znaci ti bi mogla sutra pisnut test :) osjecas li ista? Prati temp sad svaki dan , 🤞da opet skoci .gledala sam na netu neke grafikone sa temp , oko 24dc ka padne i onda ako od 25 dc raste opet onda je T, a ako pada nadalje onda ce doc M. (To je kao ciklus neki od idealnih 28 dana)

• ANYMANY
    04. Lipanj 2018. 09:40

Imam simptome, haha..ali PMS-A. Nisam trudna, sigurna sam 99%, jer me grudi bole već danima i iskočili su prištići. Ali dobro. Samo da dočekam onda M, pa da idući ciklus krenem sa Duphastonima.

Vidit ćemo kako će biti sutra, ali mislim da nema ništa.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    04. Lipanj 2018. 09:50

ANYMANY

Imam simptome, haha..ali PMS-A. Nisam trudna, sigurna sam 99%, jer me grudi bole već danima i iskočili su prištići. Ali dobro. Samo da dočekam onda M, pa da idući ciklus krenem sa Duphastonima.

Vidit ćemo kako će biti sutra, ali mislim da nema ništa.

Draga taj 1%koji si ostavila nije za bacit 🤞 simptomi vise manje su i isti pa mogu i prevariti. Ono ne kazem ti da se nadas pogotovo ako osjecas dolazak M , nego da mala nada uvijek postoji :) samo pozitivno

MiniCooper26
    04. Lipanj 2018. 09:52

MalaTajna222

Mini, jesi ti radila test? Znaci postoji sabsa da je 👶🏻🤞
    Maybe baby, ni ja nazalost ne vidim ali ako ti nesta vidis bilo bi dobro ponovit za dan dva opet ujutro.

Nisan radila test jer prosli mjesec je ovako kasnila pa nista...pravila testove,3 testa.. Samo sam se nazivcirala. Sad cekam pa sta bude 

MalaTajna222
    04. Lipanj 2018. 09:58

Ee zene moje i u mene trudnice di god krenem , svi setaju svoje bebice , kupaju u moru ...onda sidnes sa muzem u kafic popit sok kad eto odma uz nas mama sa malisanom koji nas gleda i smije se , ono sta je ovo neka poruka.. hihii..ajme pocela sam uzivat u tudjoj djeci ko da su moja .al opet nije to to ..nije to ljubomora niti zavist nego ono sto vi tu razumite , da se i nama napokon desi to malo cudo..nekad cak pomislim ocu li ja to ikada uspit. 😣 nisam pala nego sam citavsi vase postove malo rastuzila..

tata_me_zove_zlato
    04. Lipanj 2018. 09:59

Anymany, zao mi je, ali krenula si sa pretragama, bice to uskoro.
    Maybe, ja ne vidim nazalost.. 
    Mini, nadam se sa tobom i iscekujem da nam javis lepe vesti. 
    Grizli, isto kao i ti, ne ide mi se odavde, upoznala sam vas sve, a i Svjesna mi je tu, pa nisam jedina. 
    Svjesna, bice sve u redu, kao sto vidis po Grizlinim objavama, opravdan ti je spoting. Miruj naravno. 
    Ja ne mogu reci da mirujem mnogo. Setam puno na odmoru. Uzbrdo, nizbrdo. 8 km juce prepesacili. Inace sam aktivna, trenirala, vozila bicikl puno, sad sam sve to svela samo na setnju. Zeljno iscekujem sledeci utorak da cujemo kako je sve u savrsenom redu. Pocele su me grudi, ali bradavice samo i nije strasno. Skroz podnosljivo za sad. Jede mi se puno voca. To je sve sto mogu povezati sa T do sada. Danas 5+1 
    😊😍

url=https://lilypie.com]

• ANYMANY
    04. Lipanj 2018. 10:03

Tata valjda su to ovi mjeseci. Ja sam sa malenom tako ostala trudna u ovo vrijeme, tamanila sam voće kao blesava. Doslovno sam cijeli dan samo voće jela.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.