Taj dan bila kod ginek.i kaze da je moguca ovulacija isti dan a sljedece jutro sam radila nalaze.. da rekla je da probam prvo sa vrkutom i femisan A kapima do sljedece kontrole.. dok nije nista rekla za taj nalaz samo da je tsh povisen i citajuci komentare sam se malo preplasila..da li se iko uspio rijesiti policisticnih jajnika na taj nacin.. mi ne pokusavamo dugo obzirom da mi je ovaj ciklus dug ne nadamo se ni ovaj ali eto kako bude bit ce 😊
Ma koliko vidim LH je povisen TSH ti je normalan. Pa ovdje ce ti sigurno puno cura znat rec savjete koje imaju pcos. Ja sam pozitivno cula za taj caj od vrkute i inofolic, al kazem nisam sama nis koristila od toga pa ne mogu ti rec. Sretno svejedno nek se ti ne nadas, mozda je bas to taj mjesec
Grizli, TSH koliko ja vidim na ovom dole manjem papiru je previsok. Ovo sto ti je Grizli preporucila, inofolic ili gynositol.ja uzimam gynositol i zadovoljna sam, barem zasad jer mi ne radi nikakve smetnje.ali opet da pitas svog gin.za to, sta ti je bolje.
Sorry sorry malo sam jutros smusena. Ja procitala FSH, a ne tsh. A taj mali dodatak nisam ni vidila iskreno. Oprosti mi molin te. Tsh je visok da i treba to lijeciti draga po meni. Pitaj za endokrinologa uputnicu ako vec nisi
Gricko, jesi radila kakvu obradu nakon spontanog? Ja sam u 2.mj imala spontani i doktorica mi je dala uputnice da napravim urin na CUM i TORCH, kao zasad to pa kad dođu nalazi cemi se dalje dogovarati iako imam osjećaj da ni nece biti za nista vise od obrade.
Draga ja tek sada vidila..
Ne nikakve nalaz, obradu nista slicno nisan radila. Ni iza prvog ni iza sad drugog spontanog...
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Meni danas 34.dan ciklusa . Opet cekanje 😫 izludit cu vise.. .sve se bojim da mi ne bi bilo ko prosli misec
Evo da vam se javim, imala transfer. Doslo je do oplodnje, embriologica je rekla da je zametak kvalitetan 8-stanicni. Sad mi slijedi cekanje i za 20 dana moram vaditi betu. Sad samo treba prezivjet to vrijeme i da se zametak ulovi.
Grizli - čekamo sa tobom i navijamoooo.
Mini - tako ti je meni svaki mj. al ovaj sam nekako mirna.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Evo da vam se javim, imala transfer. Doslo je do oplodnje, embriologica je rekla da je zametak kvalitetan 8-stanicni. Sad mi slijedi cekanje i za 20 dana moram vaditi betu. Sad samo treba prezivjet to vrijeme i da se zametak ulovi.
Ja sam sigurna da ce uspjeti!! Mislim da si napokon to zasluzila.
Samo se opusti i miruj sto vise da se fino uhvati.
Sortiraj odgovore
Najstariji