Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaybeBaby 😘
    01. Lipanj 2018. 19:03

Ja sam draga pisnula rano jutros dok jos ni oci nisam otvorila i mislim da mi se ucinilo da sam vidila nesto tako blijedo i prozirno da ni sama nisam sigurna, i idem se uvjeriti i pametnica ga idem otvoriti (inace bila je trakica first sign) tako da sam samo sve zgulila i nisam uspila na kraju nista vidjeti ni uslikati... vise srece drugi lut, ako sutra ne dodju cekam ponedjeljak za novi test... inace samo me sada dole pinkicu bolucka, grudi i dalje nista, ispuhane

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Tinchy_07
    01. Lipanj 2018. 21:29

MaybeBaby nadam se da si dobro vidjela i da bude +
    Nisam koristila o trakice vec par mjeseci kako sam bila uzela pauzu da se mozak malo odmori od planiranja i sad nisam sigurna.. Jel ovo pozitivno? 13dc mi je, nemam iscjedak ni bolove

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Grizli
    01. Lipanj 2018. 21:52

Teta drago mi je da si nam se javila. Nek se bebica rita. Nadam se da ste dobro ti i beba i da nemas prevelike tegobe. 
    Maybebaby pa ti ga isla rastaviti a cemu to?! Jo joj ajde ponovi ti taj neki testic za 2 dana pa da nas razveselis tu sa plusice.🤞🤞🤞
    Lotus po meni je to pozitivno i sad ti lijepo ajde u akciju slijedecih 2-3 dana pa da ti ovako lijepo bude crta i na onoj hcg trakici

• ABC123
    01. Lipanj 2018. 22:06

Moze li mi neko pomoci protumaciti ove nalaze koliko su normalni i trebam li se zabrinuti? 

• ABC123
    01. Lipanj 2018. 22:07

MalaTajna222
    01. Lipanj 2018. 22:19

ABC123

Moze li mi neko pomoci protumaciti ove nalaze koliko su normalni i trebam li se zabrinuti?

Koji dc ciklusa ,tj.u kojoj fazi si vadila hormone?

tata_me_zove_zlato
    01. Lipanj 2018. 23:04

A joj Maybe, pa gde ces trakicu rastaviti? 😂
    🤞Da ne dodje ni sutra, ni u nedelju. Onda u pon test jer ako je O bila 19og,tu nema sta vise da kasni

url=https://lilypie.com]

• ABC123
    02. Lipanj 2018. 00:24

MalaTajna222

ABC123

Koji dc ciklusa ,tj.u kojoj fazi si vadila hormone?

Dugo mi kasni M ali dokt.me uputila taj dan kada me pregledala kaze da je moguca O taj dan..

MaybeBaby 😘
    02. Lipanj 2018. 06:25

Ma nista mi ne govorite navila sat ujutro i kad sam vidila da to nesto je pa nije, pa mi se ucini cas da ima cas da nema, onda sam ispalila, i noktom sam je ogrebla od zivaca, eto kako sam je rastavila

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Grizli
    02. Lipanj 2018. 07:00

Abc jesi to vadila nakon ovulacije ili prije nisam skuzila bas? Ako si vadila u toku O, onda ti je estradiol nizak, ako nije bila O onda LH ti je dosta povisen i nepovoljan je omjer sa FSH (trebao bi FSH biti veci barem za 2 od LH), al ti si rekla da imas pcos ili sam krivo zapamtila??? Jer to obicno je dokaz da imas. Jel pijes mozda duphastone ili tako nesto od hormona? Prirodno za pcos ako imas si mozes pomoc sa vise stvari ja nisam nis isprobala jer nemam taj problem al gle vrijedi probat ako nisi na nekim tabletama jer vecinom se ti biljni cajevi ne smiju mjesati s tabletama. Znaci za pcos pomaze ulje nocurka, ricinusovo ulje, kokosovo ulje, vrkuta, vitamin D, avoe vera, zeleni caj, maticna mlijec, sjemenke:chia, kumin, piskavica, koromac, bundeva i sezam. Od "lijekova" pomaze gynositol ili inofolic. Jesu ti radili pretragu na inzulinsku rezistenciju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.