Abc sve sto navodis mogu biti simptomi trudnoce al mislim da je jos uvijek prerano da ih osjetis. Ponekad nazalos ae naae lude glave igraju s nama. To ti moze biti i od stresa, viroza, nesto los pojela... Strpi se do M pa ako ne dodje radi test. Sretno i zelim ti + uskoro.
Anymany meni su te tvoje slike sve jako mutne, ne znam dal samo meni ili svima. Nesto kod lipida ti je isto poviseno ako sam dobro skuzila? Tsh je da visok za trudnocu, al da ako i zatrudnis s time odmah ce te poslat na pregled kod endokrinologa i dobiti cea prioritetni termin. Morala bis. Mene je nakon sta sam 2 put ostata T dr omah narucila za 4 dana kod endokrinologa u bolnicu jer mi mama ima problema sa stitnjacom velikih i nisu htjeli riakirat a ja ondajos nisam imala niti jedan nalaz od hormona.
Evo ga, u krvi mi je kolesterol malo povišen.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Hvala cure na podršci.Sad samo treba čekati.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Evo ga, u krvi mi je kolesterol malo povišen.
AnyMany ne zabrinjavaj se za kolesterol. Referentni interval ti je napravljen na osnovu prosječne vrijednosti kontrolne skupine ljudi. Taki da si ti više manje ok, ali može biti i bolje. Ja bi razmislila o uvođenju terapije željezom jer ti je blizu donje granice. Kad nastupi trudnoća bebač će uzeti svoje a ti ćeš biti loše.
Anymany tebi je fT4 na donjoj granici, a TSH na gornjoj u principu to znaci da ti stitnjaca nesto usporenije radi al jos uvijek se ne moze govoriti o hipotireozi. A kako imas i blago povisen kolesterol ja bi ti preporucila da uzimas B3 jer dokazano regulira hormon stitnjace i kolesterol kad su ovoj tvojoj kombinaciji. Hranom isto mozes pozitivno utjecat na regulaciju stitnjace, tebi ne trebaju ocito jos lijekovi ali trebala bi si ju regulirat pa ce i kolesterol se unormaliti. Od hrane najbolje je izbaciti zasicene masnoce, sve sto sadrzi soju, rafinirani secer, gluten i recimo brokula je stetna za stitnjacu. Trebala bi unositi selen i cink, ako sam dobro zapamtila jod ne smijes zbog jetre al mislim da ogranicen unos cinka i selena ne skodi. Pozeljno je konzumirat kokosovo ulje, orasaste plodove, maslinovo ulje, hranu koja je alkalna. Kakav ti je estrgen? Jesi ga vadila? On isto utjece na stitnjacu. Kantarion je isto dobar za stitnjacu.
Jod ne smijem. Imam doma vitamine Imunosal, vidim da sadrže selen i cink, pa ajde budem ih pila. Što se tiće prehrane, neznam šta bi..Ja inaće meso ne jedem, mesne prerađevine isto - jedino što jedem je pečena ili pohana piletina. Kruh sam izbacila već, peciva isto, ribu ne mogu jesti nema šanse. Jedina mana mi je slatko, i tu nemam granice nikakve. Još mi ostaje samo to izbaciti. Inaće redovito pijem zeleni čaj, pola litre dnevno. Ni mliječno baš ne jedem, ja sam više tip variva.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Draga mlijecno bi trebala pocet konzumirat u bilo kojem obliku posto ti je jetra problem trebala bi s manje mlijecne masti. Za cink i selen super su multi ili prenatali koji ih imaju i to ti je dovoljo. Ako ne jedes mesa bas ni ribe trebala bi u prehranu ukljuciti l-caritine jer on je kljucan za zdrave spolne stanice i kod zena i kod muskih. Bez njega nema normalnog razvoja js. Tebi zbog jetre nije ni dobro est pekarske proizvode, svijeze voce i povrce, al eto variva su ti super samo ukljuci u njih sto vise mahunarki. Za jod u prirodnom obliku koji onda nije napor bolesnoj jetri je recimo da jedes motar. U dalmaciji tog ima, moze se svasta s time raditi a ne opterecuje jetru recimo.
Cure, samo da vas pozdravimo beba koja se sad rita i ja :) Bila sam na ovoj temi jos u 12. mjesecu, pa kako je bilo nedavno znam kroz sto prolazite i kako se osjećate, ali samo hrabro, mislim na vas! :-*
Maybe ti ipak nisi pisnula testic?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji