Grizli, tako je. Popodne oko 13 idem doktoru, kod njega će biti nalazi. Baš se radujem, jer eto kopka me dali je vrkuta, stolisnik, i Femisan možda popravio što oko hormona.
Što se tiće temperature kod mene je to na preskok sve, ali ja ne spavam kako treba i sumnjam da je točna. Ustajem noću više puta.
Na dan pozitvne trakice bila je 35,6 dan kasnije 36, onda je pala na 35,7 pa skočila na 36,1pa 36,5 i onda tri dana sad 36,1 36,4 36,0 i danas je 36,1
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Ako ostanem trudna a moja doktorica je na go šta da radim?Dal da odem privatno?Jer tko zna kada cu dobit termin kod drugog endokrinologa?
Pa ja vjerujem da će tvoja ginekologica znati što napraviti u tom slučaju. Možda te ona naruči kod drugog nekog.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Mislim da ako ostanes trudna s obzirom na nalaz tvoj dr opce prakse ce te preko reda ubaciti kod drugog endokrinologa jer si ti onda prioritetan pacijent. Nemoj brinut sve ce biti u redu
Zdravo zenee,vec neko vrijeme radimo na bebi do sada nista,neredovni ciklusi svi nalazi radjeni dokt.kaze policisticni jajnici,moguca ovulacija taj dan koji sam bila kod dokt.,kaze M za 10tak dana,nezasticeni odnosi 22.5 i 24.5. Inace M i ne osjetim,samo prvi dan znaci nikakvi bolovi prije nje. 29.5 i 30.5 proliv i mucnine i probadanja u jajnicima i bol po dnu stomaka. Jucer i danas zatvor,tvrd stomak i napuhan,jutros blaga mucnina bez povracanja,grudi napuhane ali bez ikakvih bolova.. postoji li mogucnost da je doslo do trudnoce a da pravi simptomi jos nisu poceli da M nece doci ovaj mjesec ☺️ Pozdrav za sve vas,divne ste 😘😘
Abc mislim da je rano za ikakve simptome. I ja sam neki dan imala te bolove proljev mucninu...mislim da ide viroza.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Ja sam se zeznula...dokt.mi je ujutro al stigla sam.do njega. Nalaze cete vidjeti
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Uglavnom, nigdje sam..Doktor kaže da je nalaz u granicama, i kao da su Anti ta izvan granice da bi to označavalo bolest štitnjače, a s obzirom da su oni uredni, da po njegovom znanju - štitnjača je ok.
TSH mi je prije 3 mj. bio 3,16 sada je 3,99. Rekao mi je da što se tiće trudnoće, da takav tsh ne može naškoditi plodu u smislu pobačaja, jer kao taj TSH ima utjecaj na "inteligenciju" bebe. U svakom slučaju ako ostanem trudna onda će me poslat hitno endokrinologu.
Dao mi je uputnicu za uzv štitnjače, ali pogodite što - prvi slobodan termin je 10.12. i to 90 km od mene.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
U mene jos nesto cudno.. obicno dan- dva prije menge nakon odnosa mi bude malo smeckastog iscjedka i po tome znam da ce menga doci za dan-dva, jucer i danas nakon odnosa nista.. sada pocelo malo boluckati dole lagano skroz samo malo proleti, a grudi jos uvijek ko ispuhani baloni 🤣
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Sortiraj odgovore
Najstariji